Multi Platform Mortal Kombat 11

سازنده
NetherRealm
تاریخ انتشار
April 2019
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
  5. Nintendo Switch
k8yd_qqqqq.png

Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019

ew48_output-onlinepngtools.png

10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید

آخرین ویرایش:
102409

A Deep Dive On How Cassie Cage Has Changed In Mortal Kombat 11

==========================

jacquimk11.jpg

Jacqui Briggs
Another of Mortal Kombat X's new fighters returns for Mortal Kombat 11, and she's brought a host of high-tech gadgets with her.

erronblackmk11.jpg

Erron Black
The trickster gunslinger was confirmed by the latest story trailer, and he's got a few new underhanded moves up his sleeve.

cassiecagemk11.jpg

Cassie Cage
Surprise! Cassie was sporting a ponytail the entire time! Oh, and she's been confirmed as a playable fighter in the latest trailer.

اقا این اینجاستیس ۲ خون نداره درست ولی بد چیزی هم نیست.هههههه ولی جدا اگه طرفدار فایت حرفه ای هستید حرفه ای باشیدو یو اف سی ۳ رو بازی کنید خارجیها جون میدن براش

کسی که راستر رو لیک کرده بود گفته Cetrion یه Elder God و خواهر شیناک هست. کرانیکا هم مادرشون هست. به نظر میرسه که حرفش درست بوده.

======

شایعه شده که Nightwolf, Sindel, Sheeva, Fujin, Spawn و Terminator شخصیت های DLC هستن.

======

رندر های کسی و جکی

آخرین ویرایش:
تعجب من اینه که چرا کنشی و تاکیدا نیستن. جفتشون چندین برابر جکس و جکی هم از نظر گیم پلی هم داستانی پتانسیل باشن. جکی که عملا بدترین گیم پلی MKX رو داشت و شخصیتش هم همونقدر نچسب بود. جکس هم با این که مشکل خاصی باهاش ندارم اصلا در حد و اندازه کنشی نیست به نظرم. نبود این دوتا باعث شده بخوره تو ذوقم...
از طرف دیگه نبود رین و رپتایل با اونهمه شایعه و تیزی که پشتشون بود عجیبه.

کسی که راستر رو لیک کرده بود گفته Cetrion یه Elder God و خواهر شیناک هست. کرانیکا هم مادرشون هست. به نظر میرسه که حرفش درست بوده.

======

شایعه شده که Nightwolf, Sindel, Sheeva, Fujin, Spawn و Terminator شخصیت های DLC هستن.

======

رندر های کسی و جکی

ارمک نه تو لیست اصلی و نه حتی DLC ... :( (و اسموک... و رین :( )

تعجب من اینه که چرا کنشی و تاکیدا نیستن. جفتشون چندین برابر جکس و جکی هم از نظر گیم پلی هم داستانی پتانسیل باشن. جکی که عملا بدترین گیم پلی MKX رو داشت و شخصیتش هم همونقدر نچسب بود. جکس هم با این که مشکل خاصی باهاش ندارم اصلا در حد و اندازه کنشی نیست به نظرم. نبود این دوتا باعث شده بخوره تو ذوقم...
از طرف دیگه نبود رین و رپتایل با اونهمه شایعه و تیزی که پشتشون بود عجیبه.
حوصله باز کردن بحث رو در مورد این پدر و دختر که گفتی نداریم ولی حداقل دلیل حضورشون ... به بحث های چند صفحه اخیر Movie Center مراجعه شود:-"
البته جکس جزو کاراکترهای کلاسیک هست ولی خودش و دخترش جفتشون با هم... قبلا هم گفتم گیم پلی هیچکدومشون برام جذابیتی نداره:-"

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Minato Arisato
ارمک نه تو لیست اصلی و نه حتی DLC ... :( (و اسموک... و رین :( )

حوصله باز کردن بحث رو در مورد این پدر و دختر که گفتی نداریم ولی حداقل دلیل حضورشون ... به بحث های چند صفحه اخیر Movie Center مراجعه شود:-"
البته جکس جزو کاراکترهای کلاسیک هست ولی خودش و دخترش جفتشون با هم... قبلا هم گفتم گیم پلی هیچکدومشون برام جذابیتی نداره:-"

دخترشو کاری ندارم من کلا از بچه هاشون خوشم نیومد تو مورتال قبلی ، لوس کرد بازی رو.شایدم من باهاشون ارتباط برقرار نکردم.
ولی خود جکس رو نگووو ، دوره ما که روی سگا بازی میکردیم لیو کانگ و جکس جز پرطرفدارترین کارکترها بودن.حق آب و گل هم داره از مورتال دو تو بازی بوده و خودشم رو PS1 یه بازی انحصاری داشت.کنشی خیلی تازه وارد باباجان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or