Developer: NetherRealm Studios
Publisher: Warner Bros
Platforms: PC - PS4 - XB1 - Switch
Release Date: April 23, 2019
10 حقیقتی که درباره سری Mortal Kombat نمیدانید
آخرین ویرایش:
گرافیک بازی یکم جو فانتزی با رنگهای زیاد پیدا نکرده؟نمیدونم قدیمیای بازی شاید بهتر بدونن
تاکیدا و کونگ جین به نظرم از دخترا خیلی بهتر و یونیک تر هستن. واقعا عجیبه که جفتشون تو بازی نیستن، مخصوصا آرک کنشی و تاکیدا که تو MKX نصفه موند.یعنی جکس و دخترش به نظرم مزخرف ترین کاراکترهای بازی هستن! حیف جایی که گرفتناینا زیادی کپی هم هستن، حداقل یکیشون رو حذف کنند move setهاشون رو قاطی کنند! همچین چیز خاصی نبود که! (این مورد برای cassie هم صادقه
ولی خودش رو حذف کنند نه والدین گرام را
)
ارمک و رین و اسموک خواستاریم!و کنشی ! و تا حدی تاکدا
و چرا Frost عین سرطانی هاست؟![]()

واقعا! انتخابشون اشتباه بودهتاکیدا و کونگ جین به نظرم از دخترا خیلی بهتر و یونیک تر هستن. واقعا عجیبه که جفتشون تو بازی نیستن، مخصوصا آرک کنشی و تاکیدا که تو MKX نصفه موند.
========
اگه دقت کنی تو این عکس تقریبا همه ی نینجا ها بدون ماسک (یا همون gearشون) هستن احتمالا موی فراست جز اون بخش های قابل شخصی سازیه.
کاراکترهای متفاوت رو حذف کردن، کپی ها رو گذاشتن

چی پیش خودشون فکر کردن ورژن کچل گذاشتن

درسته تو Ladder زدن Deagon رو هم کشتن ولی اندینگ های ladder معمولا Canon نیست مگه اینکه خلافش ثابت بشه.واقعا! انتخابشون اشتباه بودهکاراکترهای متفاوت رو حذف کردن، کپی ها رو گذاشتن
تا حدی داستان کنشی و پسرش تو Ladder رفت جلو... گرچه یادم نیست بازم ادامه داشت یا نه
---
غیر اسکارلت و اسکورپی همه(حتی غیر نینجاها مثل کابال و ارون بلک) بدون ماسک هستن، ولی خود عکسه فیک نیست؟ (کاری با لیست کاراکترهاش ندارم، صرفا خود عکس انتخابی) مثلا اسکارلت و سونیا انگار طرف که لیک کرده جدا چسبوندتشون توی عکس
ولی به هر حال Frost با این طراحی افتضاحهچی پیش خودشون فکر کردن ورژن کچل گذاشتن
آها یادم رفت بگم، ارون بلک... همیشه یه طراحی مثل جان مارستون براش تصور میکردم و تو ذهنم بود! الان دیدم ریش نداره... مهرش از دلم رفت
ولی نووب خفنه! دوست میدارم زیاااد![]()
اندینگ های MK X حالا چندان تناقض نداشتن، جز مال ارون بلک که زد همه بچه ها رو کشتدرسته تو Ladder زدن Deagon رو هم کشتن ولی اندینگ های ladder معمولا Canon نیست مگه اینکه خلافش ثابت بشه.
بعید میدونم عکس فیک باشه. کاملا مشخصه تو این بیلد، کرکتر ها بدون گیر هستن. فراست مهمترین ویژگی ظاهریش موهاش هست و مطمئنم چندین مدل مو خواهد داشت و این ظاهر دیفالتش نیست.
نوب خوب شده. دیالوگ های با اسکورپیون باید جالب باشه. برای اولین بار تو سری شاهد تعامل این دو نفر خواهیم بود.![]()

بحث تناقص نیست. معمولا آرکید اندینگ ها سناریو های what if هستن که مثلاً اگه فلان شخصیت باس نهایی بازی رو بکشه چه اتفاقاتی پیش میاد. حالا سازنده ممکنه یه هینتی راجع به نسخه های بعدی تو اندینگ ها بده مثل اندینگ MK9 جید یا MKX کیتانا.اندینگ های MK X حالا چندان تناقض نداشتن، جز مال ارون بلک که زد همه بچه ها رو کشت
تعامل؟ دیالوگ های نوب و ساب زیرو باید جالب تر باشهبرادرش رو خائن میدونه 100% نه اینکه با اسکورپی کنار بیاد
![]()
Mortal Kombat: Legacy؟ من که خوشم اومد.دوستان سریالش ارزش دیدن داره؟
نایت وولف میخوام![]()
شدید جای خالی این کاراکتر دوست داشتنی خالیه تو مورتال کمبات. عجب ابهتی داره استایل بازیش(نظر شخصی)من دسترسی به توئیتر ندارم ولی دوستانی که دسترسی بهش دارن از اد.بون درخواست کنن شاید فرجی شد.

امیدوارم اینم تایید بشه
اطلاع دارم.عجیبی نداره. هسو هایو واضحه اسم یکی ازکرکتر ویتنامی کمبات گذشته است