May 18, 2023 نوشته ها: 1,670 آخرین ویرایش: Aug 2, 2023 Reactions: hbk2008, AMIN-1399F, milad.ps4 و 40 کاربر دیگر بیشتر...
Rezahajizadegan کاربر سایت دیروز در 6:35 AM #1,666 تشکر. برای mk1 دی ان اس دیگه ای کار میکنه؟ رادار بازی تست کردم جواب نداد. Reactions: Arash-S212
NaRiiMaN Equality is a Utopian Fantasy ناظم انجمن دیروز در 4:39 PM #1,667 تریلر T1000 Reactions: ultimate team 2, hitman68, Rezahajizadegan و 2 کاربر دیگر
aha2012 کاربر سایت دیروز در 5:07 PM #1,668 نوشته شده توسط NaRiiMaN: تریلر T1000 بیشتر... خوشمان آمد، تک تک صحنه های فیلمو برام یادآوری کرد.
ultimate team 2 عضو جدید دیروز در 8:13 PM #1,669 نوشته شده توسط NaRiiMaN: تریلر T1000 بیشتر... حقیقتش اون مورتال های سگا رو خیلی بازی میکردم اون زمان دیگه خیلی خوشم نیومد و این مورتالهای نسل جدید سرعت بازی خیلی رفته بالا بیشتر نمایشی شده کاش میشد سرعت بازیو آورد پایین
نوشته شده توسط NaRiiMaN: تریلر T1000 بیشتر... حقیقتش اون مورتال های سگا رو خیلی بازی میکردم اون زمان دیگه خیلی خوشم نیومد و این مورتالهای نسل جدید سرعت بازی خیلی رفته بالا بیشتر نمایشی شده کاش میشد سرعت بازیو آورد پایین
Arash-S212 کاربر سایت دیروز در 9:08 PM #1,670 نوشته شده توسط Rezahajizadegan: تشکر. برای mk1 دی ان اس دیگه ای کار میکنه؟ رادار بازی تست کردم جواب نداد. بیشتر... متاسفانه فعلا هیچی کار نمیکنه من خودم exitlag گرفتم راحت شدم ولی احتمالا درست بشه تا چند روز دیگه Reactions: Rezahajizadegan
نوشته شده توسط Rezahajizadegan: تشکر. برای mk1 دی ان اس دیگه ای کار میکنه؟ رادار بازی تست کردم جواب نداد. بیشتر... متاسفانه فعلا هیچی کار نمیکنه من خودم exitlag گرفتم راحت شدم ولی احتمالا درست بشه تا چند روز دیگه
jaferpour کاربر سایت 58 دقیقه قبل #1,671 نوشته شده توسط Arash-S212: متاسفانه فعلا هیچی کار نمیکنه من خودم exitlag گرفتم راحت شدم ولی احتمالا درست بشه تا چند روز دیگه بیشتر... این exitlag روی کنسول کار نمیکنه؟
نوشته شده توسط Arash-S212: متاسفانه فعلا هیچی کار نمیکنه من خودم exitlag گرفتم راحت شدم ولی احتمالا درست بشه تا چند روز دیگه بیشتر... این exitlag روی کنسول کار نمیکنه؟