من با نت خط و DNS الکترو راحت وصل میشم.سلام وقت بخیر. من حدود یک هفته هست پی اس فایو گرفتم و از همون اول با هر DNS که تست کردم نشد به سرور مورتال کمبت ۱ کانکت بشم. در صورتی که وارزون به راحتی با دی ان اس اجرا میشه. کاری میشه کرد؟ آخه بدون کانکت شدن به سرور های مورتال که داخل بازی نمیشه پیشرفت کرد و در واقع اصلا کار خاصی نمیشه کرد. کمک کنید.
به نظرم MK1 اون بازی ای که باید میبود نیست و الانم کلی وقت دارن صرف آپدیت و اضافه کردن فیچرهایی میکنن که باید موقع لانچ میبود و همین فاصله بین DLC ها رو زیاد کرده.نریمان عزیز شما میدونی من سر اینجاستیس 2 و مورتال کومبات 11 لحظه ای پیگیر دی.ال.سی ها و بازی بودم و درجا میخریدم حالا سوال من اینه که روند معرفی و ارایه دی.ال.سی ها مثل سابق هستش یا من پیر شدم حوصله ندارم فکر میکنم فس فس میکنن؟
یعنی من هنوز از دست این ایده ی اینویژنشون فشاری میشمبه نظرم MK1 اون بازی ای که باید میبود نیست و الانم کلی وقت دارن صرف آپدیت و اضافه کردن فیچرهایی میکنن که باید موقع لانچ میبود و همین فاصله بین DLC ها رو زیاد کرده.
امیدوارم واسه پک دوم Invasions رو کلا حذف کنن و تاور های MK11 رو برگردونن.
NRS معمولا اواخر ساپورت هر بازی یه آپدیت میده که خیلی بالانس بازی رو تغییر میده و بازی رو بهتر میکنه، احتمالا اینجا هم همین کارو میکنن. هرچند به نظرم base گیمپلی MK1 همین الانم خوبه کارکتراهای DLC هر کدوم از قبلی بهتر بودن از لحاظ Combo Path و داشتن option های زیاد. به شدت منتظرم ببینم با Takeda چیکار میکنن!
آره اگه کاستوم ها از قبل داخل بازی نبود و تو هر فصل تازه نشون میدادن خیلی بهتر بود. حتی من با این مورد هم مشکلی نداشتم اگه Invasions فان و جذاب بود اما این مود فقط رو کاغذ خوبه ولی بشدت سطحی و یکنواخت کار شده. مثلا اگه ۴ تا ساید کوئست طراحی میکردن یا چند تا NPC میزاشتن و node های جالب تر طراحی میکردن مشکلی نبود.یعنی من هنوز از دست این ایده ی اینویژنشون فشاری میشم
وقتی تو بخش داستانی همه اون کاستوما رو میبینی، ولی برای گرفتنشون چند ماه یا حتی یک سال و بیشتر باید صبر کنی! و یک مد به شدت meh رو بری
جذاب ترین کاستوم های کاراکترها هم همینا بودن اکثرا
کلا از محتوای ایده آل MK11 رسیدن به محتوای MK1 هنر وصف نشدنیی میخواست...و گل کاشتن حقیقتا
با dns الکترو رو PS5 بدون مشکل میشه بازی کرد.دوستان سلام. شما راحت بازی می کنید ؟ من رو ایکس باکس دارم بازی رو اما همه اش ارور اتصال به سرور میده