باید تا شروع فصل بعدی منتظر باشیم ببینیم چی میشه، چون اواخر ۲ فصل قبل هم به شدت مشکل اتصال وجود داشت اما با شروع فصل بعدی همه چی اوکی میشد.با فیلت ر شکن وصل میشه سیو هم میگیره اینویژن هم میاره ولی استور داخل بازی رو نمیاره.کلا باید بی خیالش بشیم.
اخه بحث اینجا هستش دفعات قبلی باز حداقل به سرورا وصل میشد با dns الان با هر دی ان سیم ست میکنیم بازم وصل نمیشه اصلا جوریه برای من دی ال سیا باز نمیشه و این خیلی بده حالا خودم رفتم از پشتیبانی الکترو پرسیدم که قبلا چرا میشد الان نمیشه انلاین زد مورتالو چیزی که گفتن این خود باگ Psn هستش ولی بقول خودت باید وایسیم ببینیم وضعیت چجوری میشه فعلا که واقعا چیزی نداره من برگردم گیم فعلا تا ببینیم چی میشهباید تا شروع فصل بعدی منتظر باشیم ببینیم چی میشه، چون اواخر ۲ فصل قبل هم به شدت مشکل اتصال وجود داشت اما با شروع فصل بعدی همه چی اوکی میشد.
من روی پلی با سرورای پلی استیشن تست کردم بخش انلاین گیمو میاره ولی مچ مکینگش خیلی طول میکشه تا باید بعدش گیمم پیدا میکنه ممکنه وسط بازی پرت بشین بیرون برای پلی استیشنش اصلا خوب نبود از اونور تیکن واقعا عالیه با گیرز اینور ریده بهترین روش همون دی ان اسم هستش چون پینگو میبره بالا اینور با گیرزکسی با GearUp چک کرده؟
DNSاپلیکیشن یا DNS ؟
نریمان جان لطفا درخواست مچ رابین هود با شرک دارم کیمو ها هم ارن یاگر و گوفی ممنون
واقعا خوشم اومد من سریال اصلیم دیده بودم الان احساس میکنم واقعا مناسب مورتاله این کارکتر چقدر هارمونیش خوبه با ایگلی واقعا حال کردم به مورد باحال دیگه هم اینکه مثل کارکترای استریت فایتر اسم حرکاتشو میگه اینم خیلی باحال بود ولی بازم بازی فعلا با یچیز قویتر باید خودشو برگردونه فکر نکنم پیش میکرم بتونه وضعیتو برگردونه فعلاتریلر Peacemaker و Janet Cage