Multi Platform Mortal Kombat 1

سازنده
NeatherRealm Studios
تاریخ انتشار
September 19th
ناشر
Warner Bros
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
  4. Nintendo Switch
صداپیشه اسموک Yuri Lowenthalـه ظاهرا؟
به نظر میاد همینطوره!

پنل بازی تو کامیک کان در تاریخ ۲۱ جولای (ساعت ۱:۴۵ بامداد) هست که توش اد بون، Yuri Lowenthal و همچین Kelly Hu (صداگذار D'Vorah تو MKX و MK11 و همچین صداگذار Ashrah تو انیمیشن جدید) حضور دارن و قراره از شخصیتی که Kelly Hu صداگذاریش تو MK1 رو انجام میده هم رونمایی بشه. (احتمالا همون Ashrah یا Li Mei)

--------------
اد بون میگه احتمال دیدن تمامی نینجاها تو MK1 وجود داره! 8->

IMG_20230708_054228.jpg

دوستان یه سوال کسی اینجا مورتالو شماره های قبلشو انلاین بازی کرده؟اصلا میشه تو ایران انلاین پلی دادش با پینگ خوب؟با دی ان اسه یا فیلتر شکن اگر میشه؟

به نظر میاد همینطوره!

View attachment 300187

توی عکس Noob نیست و توی لیک ها هم نبوده ولی امیدوارم حداقل توی DLC بیارنش:-s

من شدیدا فن Smoke هستم و ورژن فعلی Smoke خیلی راضیم نکرد ولی حضورش هم نعمتی هست و باید شکرگذار بود :D

طراحی سایرکس و سکتور هم خیلی خوبه و حیفه جزو کارکتر های اصلی نباشن:D

به نظر میاد همینطوره!

پنل بازی تو کامیک کان در تاریخ ۲۱ جولای (ساعت ۱:۴۵ بامداد) هست که توش اد بون، Yuri Lowenthal و همچین Kelly Hu (صداگذار D'Vorah تو MKX و MK11 و همچین صداگذار Ashrah تو انیمیشن جدید) حضور دارن و قراره از شخصیتی که Kelly Hu صداگذاریش تو MK1 رو انجام میده هم رونمایی بشه. (احتمالا همون Ashrah یا Li Mei)

--------------

View attachment 300187
کمبات اصلش همین نینجاهاس نه اون حشرات ک اضافه کرده بودن

توی عکس Noob نیست و توی لیک ها هم نبوده ولی امیدوارم حداقل توی DLC بیارنش:-s

من شدیدا فن Smoke هستم و ورژن فعلی Smoke خیلی راضیم نکرد ولی حضورش هم نعمتی هست و باید شکرگذار بود :D

طراحی سایرکس و سکتور هم خیلی خوبه و حیفه جزو کارکتر های اصلی نباشن:D
فکر کنم حضور Noob با توجه به تایم‌لاین فعلی بعیده. Bi-Han که بعدا نوب میشه اینجا هنوز ساب-زیروئه.

• Like
Reactions: ravi
خب وضعیت سرورا به چه شکلی بودن اوکی بود؟با چه دستگاهی پلی دادین؟
با PC نسخه MK11
کیفیت نت کد که عالیه و بیشتر بستگی به نت شما داره که نتیجه براتون چطور باشه. اگه تو بازیهای دیگه مشکلی نداری اینم میتونی بازی کنی.

• Like
Reactions: Jaw
دوستان یه سوال کسی اینجا مورتالو شماره های قبلشو انلاین بازی کرده؟اصلا میشه تو ایران انلاین پلی دادش با پینگ خوب؟با دی ان اسه یا فیلتر شکن اگر میشه؟
Mk 11 رو ایکس باکس راحت بازی کردم نسخه قبلی هم رو پلی ۴ آنلاین زدم
مشکلی ندارن کلا میشه آنلاین بازی کرد

• Love
Reactions: Jaw
فکر کنم حضور Noob با توجه به تایم‌لاین فعلی بعیده. Bi-Han که بعدا نوب میشه اینجا هنوز ساب-زیروئه.
البته بخوان تو DLC حداقل میشه چپوند ، اونجا تاکدا رو هم دارن میدن :-" ارمک هم تو تایم لاین فعلی هنوز نباید باشه احتمالا، که اونم باز تو DLC هست (مگر اینکه آترای داستان بیادش...بستگی داره چجوری و تا کجا پیش برن)

Ermac رو فکر کنم خیلی تغییر میدن، از اونجایی که شنگ سونگ دیگه تو به وجود اومدنش نقشی نداره.

Tremor و Khameleon هم که تایید شده کیمو هستن، نوب هم اگه قرار باشه برگرده به نظرم کمیو براش مناسب تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or