بر و بچ اوتورلدکلا به نظرم خارج از دیزاین ها، همه چی خیلی خفن میزنه
دیزاین ها هم این جوری نیست همشون بد باشه مثلا من با رین حال کردم کلی ولی برام عجیبه اگه کسی با دیزاین فعلی اسموک بتونه ارتباط بگیره (دیزاین سایرکس و سکتور هم که مثل بقیه کمئو ها کپی مو به مو از UMK3 ـه Perfect as it was)
ولی افکت ها و گیم پلی... خدااا
یه چیزی هم که حال کردم این استایل گنگ ـیه که کلا بر و بچ لین کوئی تو تریلر داشتن
اگه همین استایل رو مثلا بر و بچ اوتورلد (رپتایل و باراکا و شائوکان و ...) داشته باشن یا مثلا بر و بچ ارثرلم و... درگیری شون خیلی خفن تر میشه
نه، رین جادوگر اعظم Outworld هست تو این تایملاین!الان من متوجه نشدم رین هم عضو لین کوئی شده ؟ کلا همه ی نینجا های المنتال رو ریختن تو لین کوئی
بنظر میرسه برادرای خونی نیستند، من خودم زیاد دوست ندارم هویت اسکورپین تغییر کنه.:/اول فکت ها رو بگم بعد برسیم به شایعات شیرای رایو >>>> لین کوئی (فایت می )
اما شایعات:
طبق چیزای که تو ردیت خوندم این اسکورپیون هانزو نیست بلکه توی این تایم لاین اسکورپیون برادر خونی بی هان یعنی کوای لیانگ هست. حالا اینکه حالا که کوای لیانگ اسکورپیون هست هانزو چکاره هست خودش بحث جالبی میشه.
خودم چک نکردم ولی انگار تو بایو اسکورپیون اشاره میشه که پدر اسکورپیون و سابزیرو استاد اعظم قبلی کلن بوده. که عنیش میشه اینا برادر خونی هستن.بنظر میرسه برادرای خونی نیستند، من خودم زیاد دوست ندارم هویت اسکورپین تغییر کنه.:/
البته تو تریلر اسکورپی به اسموک داست این حرف رو میزدبنظر میرسه برادرای خونی نیستند، من خودم زیاد دوست ندارم هویت اسکورپین تغییر کنه.:/