Mortal Kombat: چقدر خشن تر و M تر از قبل؟

Red_Yashar

کاربر سایت
1_scorpion_cover.jpg


اد بون، از خالقان اصلی MK، پیشتر گفته بود که بازی جدید خشن ترین قسمت سریه. او اخیرا هم به EGM خبر داده که این بازی از همیشه درجه M تر خواهد بود (ترجمه ی اصطلاحی متن اصلی اگه اشتباه نکنم البته :دی ).

اما چقدر خشن تر؟

"چشم ها از حدقه در میان. صورت ها از ریخت می افتن و ماهیچه ها و اعضا در جا بریده میشن."

"سازنده ها تمام اعضای داخل بدن تک تک کارکتر ها از مغز گرفته تا نواحی تحتانی رو با دقت مدل سازی و داخل بدنشون طراحی کردن."
"وقتی شما کسی را نصف کرده، دستش را قطع می کنید یا عضو دیگری را جدا می سازید، اعضا و گوشت ها و ماهیچه های داخلی آن نه تنها نمایان می شوند و بلکه شما می توانید آنها را در حالی که شروع به بیرون آمدن کرده اند، تماشا کنید!"
"Eyes are gouged from their sockets, faces are disfigured, and limbs are torn asunder,"

"The developers are actually modelling the insides of each character, from brains to bowels.s"
"When you cut somebody in half, rip their arms off, or otherwise dismember them you will see their realistically rendered insides as they come spilling out of their body."
منبع

EDIT:
با تشکر ویژه از D.A.K.E.
 
آخرین ویرایش:
باید دید میشه فنون فوق خفن(!) رو روی خواهران هم اجرا کرد یا نه؟!مثلا از وسط نصف نمودن!:d
اینو که خیلی وقت پیش توی یه ویدئو از گیم پلی بازی نشون دادن.
به نظر من خشونت بازی در حد خوبی قرار داره و تا الان با این چیزی که من از تریلر ها دیدم درجه M کافیشه.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or