Mortal Kombat جدید با خشن ترین فتالیتی ها

Red_Yashar

کاربر سایت
mortal-kombat.jpg

معرفی شد!
خدایا شکرت.
بالاخره MK جدید به طور رسمی معرفی شد که راه سری کلاسیک رو ادامه میده و به فیلم منتشر شده ربطی ندارد. اد بون نوید خشن ترین فتالیتی های ممکن را داده است.

- بازگشت به پرزنتیشن M و خشن سری
- بازگشت گیم پلی 2D و کلاسیک سری
- عمیق ترین داستانی که در بازی های مبارزه ای دیده شده (هر چند به نظر من همیشه از این دید سری MK سردمدار بوده)
- شامل بخش های یک به یک و Tag mode
- بخش آرکید با قابلیت Co-op (یا خدا اگه یه چیزی مثل MK Shaolin Monks باشه که من...)
(و من سکته کردم رفتم...)

چه دوستان Sub-Zero خودشون رو سریع نشون دادن:biggrin1: زودتر میومدین دیگه فکر می کردم این جا همه طرفدار دشمن سرسخت ما هستند:biggrin1:

آقا یکی بگیره منو

66awbkn_th.gif

فقط دوربین تو بازی زیاد نچرخه!
خیلی باحال بود:biggrin1: من هم دیدم تو همین مایه ها باهاش حال کردم.

حالا برای چه پلتفرم هایی می دن؟ خبری نی؟(تا زنده ایم نوبیم:دی)
بابا همین بالا بابک گفتش دیگه:biggrin1: PS3 و Xbox360 تایید شده.

Shao Kahn
Raiden
Johnny Cage
Sub-Zero
Reptile
Night Wolf
Mileena
Kung Lao
Sektor
Noob Saibot رو یادت رفت!
در ضمن آخه این چه Noob Saibot مسخره ای هست که تو این نسخه گذاشتن اصلا کل ابهت نسخه سگاش رو زیر سوال میبره NS اصلا مثل یه سایه سیاه باید باشه چهره و دهن نداره که;) Reptile هم اصلا جالب نبود اگه فن واقعی نسخه های سگا باشید منظورمو میفهمید به این عکس ها توجه کنید(UMK3):

iyssgelgkvmyapp4ud03.png
=
lfeis3al3lof81xr221w.jpg

توی عکس های بالا اون سمت راستی Reptile هست که قیافش عین تا عین آدم های معمولیه ، توی عکس دوم اون هم Reptile هست اما ببینید چقدر فرق کرده اون چیزی که باعث میشه شما تو تصویر اول فکر کنید که اون یه آدم معمولیه یه ماسکه که اونو شبیه انسان ها میکنه تا بقیه از دیدنش تعجب نکنند(همون که توی تصویر دوم توی دستش گرفته) اما این چیزی که من توی این تریلر دیدم با این زمین تا آسمون فرق میکرد همین چیزا باعث از دست رفتن محبوبیت این سری شد دیگه;)

ویرایش:بدلیل نامفهومی تریلر جریان NS منتفیه!

توی تریلر وقتی Kung Lao کلاهش رو پرت میکنه بجای افکت خون افکت الکتریسیته توی دل طرف مقابل ایجاد میشه که واقعا جالبه!;)

ولی خب طراحی بقیه کاراکتر ها خوب بود و از همه مهمتر Stage ها بود که خوب کار شده بودن و همه اینایی که نشون داد مال MK2 بود به نظر من اگه میخوان یه بازی با اون حال و هوا ایجاد کنن بهتره همه چیزش مثل اون باشه با کیفیت بیشتر نه اینکه بیان کاراکتر ها رو از ریشه تغییر بدن و اینجوری ضایشون کنن بهر حال منتظریم ببینم آیا Shang Tsung خوب از آب در میاد یا نه!
یه نظر سنجی توی سایت http://www.mortalkombatonline.com گذاشته بودن در باره نسخه بعدی سوالش این بود:"دوست دارید نسخه بعدی این بازی توسط چه شرکتی ساخته شود؟"
گزینه هاش:
Midway
EA
Williams Entertainment With Out Midway
Other Companies

43 درصد آرا مربوط به گزینه سوم میشد و بقیش هم بین سایر گزینه ها تقسیم شده بود ، یعنی همه میخواستن که این بازی جدید توسط همون تیم سازنده نسخه 3 و UMK3 ساخته بشه درسته که الان اون تیم بطور کامل نیستش اما بیشتر اعضاش بطور پراکنده هستن اگه Midway این بازیو به دست اونا میسپرد مطمئنا با یه شاهکار دیگه طرف میشدیم اما خب باید منتظر بود و دید که شاید این نسخه هم بتونه خوب عمل کنه!(گرچه من که فن 100 درصد این بازی هستم چشمم آب نمیخوره!)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
یادش بخیر قدیما وقتی بچه بودیم چند ضرب های شخصیت ها رو تک تک حفظ میکردیم اجرا میکردیم. اگه این هم راه گذشته رو پیش بگیره کیه بیاد چند ضرب های اینا رو یاد بگیره :D
خیلی دلم میخواد دوباره با اسکورپیون بیافتم به جون کانو!!!!

Noob Saibot رو یادت رفت!
اونی که شما میگی Noob Saibot در اصل همون Reptile هستش

(گرچه من که فن 100 درصد این بازی هستم چشمم آب نمیخوره!)
راستی یادم رفت چه فن 100 درصدی هستی هنوز شخصیت ها رو نمیتونی از هم تشخیص بدی

نقل قول:
Noob Saibot رو یادت رفت!
اونی که شما میگی Noob Saibot در اصل همون Reptile هستش

نقل قول:
(گرچه من که فن 100 درصد این بازی هستم چشمم آب نمیخوره!)
راستی یادم رفت چه فن 100 درصدی هستی هنوز شخصیت ها رو نمیتونی از هم تشخیص بدی

نه بابا از کی تا حالا رنگ Reptile از سبز به سیاه تغییر کرده؟؟؟؟;)
y5hcwtj2hhrvsxehqf9.jpg

این رنگی که من توی صحنه اول تریلر دیدم سیاه بود برای همین فکر کردم NS هست بعد توی دو صحنه بعدی بازی معلوم میشه که ایشون همون Reptile بوده این دیگه مشکل سازندگان هست که اینو نامفهوم ساختن در هر صورت من کلا از قیافه این Reptile هم راضی نیستم شما اصل ماجرا رو بچسب با گیر دادن به من بازی به هیچ جایی نمیرسه;)

نه بابا از کی تا حالا رنگ Reptile از سبز به سیاه تغییر کرده؟؟؟؟;)
y5hcwtj2hhrvsxehqf9.jpg

این رنگی که من توی صحنه اول تریلر دیدم سیاه بود برای همین فکر کردم NS هست بعد توی دو صحنه بعدی بازی معلوم میشه که ایشون همون Reptile بوده این دیگه مشکل سازندگان هست که اینو نامفهوم ساختن در هر صورت من کلا از قیافه این Reptile هم راضی نیستم شما اصل ماجرا رو بچسب با گیر دادن به من بازی به هیچ جایی نمیرسه;)
WTF
مشکل از سازنده نیست، از چشم های شماست که قدرت تشخیص سیاه و سبز تیره رو از هم نداره !
در ضمن Reptile همون یه کاستوم MK3 رو فقط نداشته که، این ها هم هستن:

10789_Reptile.png

render.gif

این کاستوم اولیه توی MKDA بوده، ثانویه هم توی MKA

bio.gif

این هم کاستوم MK4ــشه

پ.ن:بابک تحویل بگیر !

مشکل از سازنده نیست، از چشم های شماست که قدرت تشخیص سیاه و سبز تیره رو از هم نداره !
نه بابا! ولی اون سبزی که من توی UMK3 دیدم با این خیلی فرق میکرد این رنگ اصلا چیش جالبه برای این شخصیت(گرچه بیشتر شبیه خاکستریه تا سبز تیره) اینم یکی دیگه از مشکلات طراحی بازی!
در ضمن Reptile همون یه کاستوم MK3 رو فقط نداشته که، این ها هم هستن:
اولا که Reptile اصلا تو MK3 حضور نداشت و داخل UMK3 بود! ثانیا همه اینا رو خیلی وقت پیش دیدم و بازی کردم خوبه این جمله رو نوشته بودم:
اما این چیزی که من توی این تریلر دیدم با این زمین تا آسمون فرق میکرد همین چیزا باعث از دست رفتن محبوبیت این سری شد دیگه
من گفتم همین تغییرات رو روی کاراکتر ها بوجود آوردن که بازی های بعدی زیاد محبوب و مشهور نشد در ضمن دوست عزیز اینا دارن میگن که میخوان یه نسخه دو بعدی با همون جذابیت ها خلق کنند پس همه چیزش باید شبیه اون باشه با کیفیت و تنوع بیشتر.
بابا گیر دادین به این رپتایل,من تو کف اینم که چه فتلیتی هایی میخایم ببینیم.
دوست من واسه یه فرد که چیز زیادی از Mk نمیدونه شاید مهم نباشه ولی واسه من که طرفدار این بازی هستم فرق میکنه!
فتیلیتی هم غلطه فتالیتی درسته!

آخرین ویرایش:
بابا دمشون گرم به این میگن mortal kombat اون قبلی بچه بازی بود . تو این تریلر raiden آخرش فاتالیتی خوفی میکنه. در کل امیدوارم به دوران اوجش برگرده
فکر کنم منظورتون Kung Lao باشه نه Raiden .:smile:
.......................
عجب کمبو هایی داشت!
fatality اخرشم خیلی باحال بود!
:(کاشکی زودتر بیاد! 2011 خیلی دیره!

نه بابا! ولی اون سبزی که من توی UMK3 دیدم با این خیلی فرق میکرد این رنگ اصلا چیش جالبه برای این شخصیت(گرچه بیشتر شبیه خاکستریه تا سبز تیره) اینم یکی دیگه از مشکلات طراحی بازی!
ok-ready-4-walk-lol.jpg

اولا که Reptile اصلا تو MK3 حضور نداشت و داخل UMK3 بود1!
باریکلا
من گفتم همین تغییرات رو روی کاراکتر ها بوجود آوردن که بازی های بعدی زیاد محبوب و مشهور نشد در ضمن دوست عزیز اینا دارن میگن که میخوان یه نسخه دو بعدی با همون جذابیت ها خلق کنند پس همه چیزش باید شبیه اون باشه با کیفیت و تنوع بیشتر.
یه چیزی بگو بگنجه، حالا MK vs DC و MKA مثلا خوب نیستن. MKD و MKDA این وسط چی کارن؟ یا MKSM که طرفدار های واقعی سری خیلی خوششون اومد ازش.

چه گربه زیبایی مبارکت باشه!!!
باریکلا
اینو واسه اون گفتم که فکر نکنی خودت بی اشکالی!
یه چیزی بگو بگنجه، حالا MK vs DC و MKA مثلا خوب نیستن. MKD و MKDA این وسط چی کارن؟ یا MKSM که طرفدار های واقعی سری خیلی خوششون اومد ازش.
من نگفتم که اونا بدن اتفاقا بازی های خوبی بودن و تا حدی هم ازشون خوشم اومد ولی اصلا در حد و اندازه UMK3 نسخه سگا نبودن نسخه سگا تازه میتونست خیلی بهتر از این باشه ولی از اونجا که هر ROM سگا توانایی دخیره 4 مگابایت بیشتر نداشت مجبور شدن خیلی از فسمت هاش رو حذف کنن مثل Animality هاش و خیلی چیزای دیگش که اگه بودن یه شاهکار میشد.
اگر هم نسخه های قبلی روند خیلی خوبی رو داشتند میومدن این نسخه رو هم بر طبق الگوی MKD یا MKDA میساختن ولی چرا اومدن طرف دو بعدی شدن و بقیه ویژگی های نسخه سگا؟؟

آخرین ویرایش:
اینو واسه اون گفتم که فکر نکنی خودت بی اشکالی!
باهوش من نگفتم بی اشکالم شما اومدی میگی فن 100 درصدی ROFL
من نگفتم که اونا بدن اتفاقا بازی های خوبی بودن و تا حدی هم ازشون خوشم اومد ولی اصلا در حد و اندازه UMK3 نسخه سگا نبودن نسخه سگا تازه میتونست خیلی بهتر از این باشه ولی از اونجا که هر ROM سگا توانایی دخیره 4 مگابایت بیشتر نداشت مجبور شدن خیلی از فسمت هاش رو حذف کنن مثل Animality هاش و خیلی چیزای دیگش که اگه بودن یه شاهکار میشد.
اگر هم نسخه های قبلی روند خیلی خوبی رو داشتند میومدن این نسخه رو هم بر طبق الگوی MKD یا MKDA میساختن ولی چرا اومدن طرف دو بعدی شدن و بقیه ویژگی های نسخه سگا؟؟
میشه چند نمونه از قسمت هایی که از UMK3 به خاطر کمبود جا حذف شده بودن نام ببرین فن 100 درصد(البته با منبع نه از رو شکم)، این Animality هایی هم که می گید به اندازه کافی توی UMK3 وجود داشت.
در ضمن ساخته شدن این نسخه جدید به صورت دو بعدی به خاطر بد بودن یا راضی کننده نبودن نسخه سه بعدی قبلی نبود، بلکه خود اد بون از خیلی وقت پیش گفته بود که می خواد این نسخه رو طبق نظر طرفدار ها بسازه، وگرنه کی بدش میاد توی این نسل یه بازی مثل MKSM بازی کنه. در ضمن نظر خودت رو به بقیه بست نده، به نظرت خودت راضی کننده یا هر چیز دیگه ای نبودن، پس این نظر خودته.

یه چیزی هم خیلی مد شده اینه که تا یه بازی چهار نفر اومدن ازش تعریف کردن، یکی میاد بد میگه که نشون بده اره من خیلی Proـم و فن 100 درصدم:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or