Mortal Kombat جدید با خشن ترین فتالیتی ها

Red_Yashar

کاربر سایت
mortal-kombat.jpg

معرفی شد!
خدایا شکرت.
بالاخره MK جدید به طور رسمی معرفی شد که راه سری کلاسیک رو ادامه میده و به فیلم منتشر شده ربطی ندارد. اد بون نوید خشن ترین فتالیتی های ممکن را داده است.

- بازگشت به پرزنتیشن M و خشن سری
- بازگشت گیم پلی 2D و کلاسیک سری
- عمیق ترین داستانی که در بازی های مبارزه ای دیده شده (هر چند به نظر من همیشه از این دید سری MK سردمدار بوده)
- شامل بخش های یک به یک و Tag mode
- بخش آرکید با قابلیت Co-op (یا خدا اگه یه چیزی مثل MK Shaolin Monks باشه که من...)
(و من سکته کردم رفتم...)

اگر mini game هم داشته باشه خوبه! :d مثلا چیزی شبیه اون شطرنج MK : D باحال بود!
مثل MK : A هم زیادی کاراکتر نداشته باشه به نظرم بهتره! خیلی زیاد بودند (البته شاید فن های بازی از زیاد بودن خوششون بیاد :d )

تریلر بازی

فقط شور حسینی نگیرتتون، این چون تریلر هست و اصلا هم درجه سنی نداره خونش کمه یا بهتره بگم نداره به جز یکی دو صحنه
WoW
ممد این که خیلی خفن بود:دی
افکت های خون و اینا هم صد در صد بعدا بیشتر میکنن، فعلا بازی نیمه کارست:دی
آخرش هم شدید خشن بود...:دی (حتما ببینید!)

خارق العاده بود تریلرش و فقط اینو میتونم بگم! نگران خونشم نباشین بالاخره ممکنه هنوز خونی براش طراحی نشده باشه اونم میشه هنوز اول راهه!

ولی واقعا بدجوری منو تحت تاثیر گذاشت واقعا اون چیزی که باید باشه . عجب حالی کنیم با این بازی بی صبرانه منتظرم .

feature-Mortal-Kombat-2.jpg

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم, تم بازی دقیقاً برگشته به حال و هوای Mortal Kombat 3 ! زیبا بود اما هنوز جای کار زیادی داره! (صحنه آخر تریلر رو کاش کامل نشون میداد :d)

فکر کنم 3 منظورت باشه،
دقیقاً!

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم, تم بازی دقیقاً برگشته به حال و هوای Mortal Kombat 4 ! زیبا بود اما هنوز جای کار زیادی داره! (صحنه آخر تریلر رو کاش کامل نشون میداد :d)
فکر کنم 3 منظورت باشه، چون زیاد به 4 ربطی نداشت، مخصوصا اینکه 4 حالت 3 بعدی داشت و این کاملا استیج هاش دو بعدی بود.
ممد این که خیلی خفن بود
منظورم خفنی تریلر نبود که، خودم هم خیلی خوشم اومد. ولی چون اینجا وزش باد خیلی زیاده یهو ملت میبینن خون نداره میان اد بون و میبرن زیر سوال:دی

v64tak9b992lusox.gif
اه اه ....جون...عشق من مورتاله با درجه خشونت +25 ساله!!!
v64tak9b992lusox.gif

چه coop یداشت شائولین مانکس!!من همیشه با کانگ لو(درسته دیگه؟؟!!) بودم!!!

v64tak9b992lusox.gif
v64tak9b992lusox.gif
v64tak9b992lusox.gif
نفس من اسکورپینه!!!
v64tak9b992lusox.gif
v64tak9b992lusox.gif
v64tak9b992lusox.gif

به به...یاشار خبر دهنده بهشت بشی!!!:biggrin1:

کاری که اینا کردن اینه دوربین بازی در حالت 2D هست ولی محیطهای تقریبا 3D و کارکترها کلا 3D طراحی شدن و دوربین بازی هم متغیر به ضرابته .
با اینکه تریلر کوتاه بود ولی همه چی را کشیدم بیرون :biggrin1: توجه به بعضی از جزئیات هم واقعا جالبه مثل مشت زدن ها همون GIF که گذاشتم اگه دقت کنید در حال ضربه زدن ماهیچه های بازو یه حالت انقباض و انبساط دارن ! این باعث میشه ضربات را خشک احساس نکنید و طبیعی باشن . حرکت لباس های روی بدنشون هم عالی طراحی شده .
فقط یه افکت خون محشر باید به بازی بدن که دیگه نور الی نور بشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or