Mortal Kombat جدید با خشن ترین فتالیتی ها

Red_Yashar

کاربر سایت
mortal-kombat.jpg

معرفی شد!
خدایا شکرت.
بالاخره MK جدید به طور رسمی معرفی شد که راه سری کلاسیک رو ادامه میده و به فیلم منتشر شده ربطی ندارد. اد بون نوید خشن ترین فتالیتی های ممکن را داده است.

- بازگشت به پرزنتیشن M و خشن سری
- بازگشت گیم پلی 2D و کلاسیک سری
- عمیق ترین داستانی که در بازی های مبارزه ای دیده شده (هر چند به نظر من همیشه از این دید سری MK سردمدار بوده)
- شامل بخش های یک به یک و Tag mode
- بخش آرکید با قابلیت Co-op (یا خدا اگه یه چیزی مثل MK Shaolin Monks باشه که من...)
(و من سکته کردم رفتم...)

این دیگه چیه! گفتم الان تریلر رو میبینم یاد umk3 زنده میشه یادش بخیر بچه بودم میرفتم پارک آرکید می زدم چه حالی می داد. هنوزم که هنوزه umk3 می زنم ولی عمراً بتونن یه چیزی درست کنن مثل اون خوب باشه! آخه چرا آدما خمیرین؟!!! مشت میزنه میخوره زمین بازتابش میره هوا !!! لول

تریلر بازی

فقط شور حسینی نگیرتتون، این چون تریلر هست و اصلا هم درجه سنی نداره خونش کمه یا بهتره بگم نداره به جز یکی دو صحنه
نمیدونم چرا تو این تریلر به غیر از گرافیک هیچ تغییری ندیدم!!!:confused:
فینیشم ها همون ها بودن!!!
کجاش دو بعدی بود؟؟!!:confused:
ولی خوب کمی وحشیانه بود!!!:biggrin1:

اولین GIF از بازی در NEOGAF سرعت کار را :biggrin1: ولی واقعا دیدن داره ! تاپیک تو عرض 3 دقیقه به صفحه 4 رسیده ! و کلی هم کف کردن !
0x5wnmx0mzcn1n97rqlc.gif
با این تیکه ش خیلی حال کردم!!!
ug3pc6b324jn46dyovj.gif
uk202lx21d6phaf3z68x.gif
9qgr7y0ect726b2a43ar.gif

بدبخت سابزیرو رو یه سرویس کامل کرد!!!:biggrin1:

واقعا عالی بود اما به نظرم یکم منطقه های که برای راه رفتن روش بود رو بزرگ تر نشون میدادن بهتر بود این بیشتر مثل یه خط میموند که دارن روش راه میرن یکم عرضش بیشتر بود جلوه بهتری میداد اما گیم پلیش این جور که نشون داد حرف نداشت .

واقعا عالی و فراتر از اون بود. امیدوارم بازی رو با حداکثر کیفیت بدن بیرون و بالاخره یک بازی فوق خشن رو تو سبک Fighting پس از سالها تجربه کنیم.
راستی من همیشه عاشق Sub-Zero بودم و هستم و بهتون قول میدم که آخر داستان یک چیز دیگه میشه و اگر من برش دارم صحنه آخر به روش خودم برعکس میشه:biggrin1:

عجب چیزی بود ( دارم دیوونه میشم ) :o.. تنها بازی Fighting که من عاشقشم همینه ....

واقعا یه حس نوستالژیک مربوط به MK روی سگا به آدم دست میده !!!!! :groupwave:

من باید به زودی یه PS3 دست و پا کنم .:cool:

فکر نکنم مرتضی:biggrin1: احتمالا مثل تمامی بازی ها به صورت رسمی و تو بازار با دفترچه و مخلفات عرضه میشه:biggrin1:
بازیش سر هم فکر نکنم 10 مگابایت بشه :دی!

ویرایش:
إ! مثل اینکه همون نسخه سگا جنسیس نیستش...کار شده روش :دی

0x5wnmx0mzcn1n97rqlc.gif

این همون مرحله نیست درختا خرناس میکشیدن؟ :دی

مگه SF IV رو PSN عرضه شد ؟؟ :دی
یاشار گفته بود دو بعدی و کلاسیک گفتم نکنه جریان همون کراش بندیکوت بشه :دی

آخرین ویرایش:
عشق است فقط SUBZERO همه برن آماده شن قرار هستش یه دسته کشته شن البته دسته پشتیبانی با جارو آماده باشن که خورده های یخ زده شکسته شده بدن افراد رو جمع کنن . FIGHT .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or