شایعه Monolith در حال کار بر روی The Hobbit

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
hobbit-logo.jpg

بنابر اخبار موجود شرکت Monolith سازنده ی عناوین تحسین شده ای چون F.E.A.R و Condemned در حال ساخت بازی رایانه ای اقتباس سینمایی پیتر جکسون از اثر معروف تالکین The Hobbit است، طبق این شایعه که توسط فردی در Twitter افشا شده است Warner Bros. این وظیفه را برای تولید یک محصول سطح بالا به Monolith واگذار کرده است.
آخرین اقتباس بر اساس دنیای تالکین در بازی های رایانه ای مربوط به اثر سال پیش SnowBlind می شود. War in the North علی رغم انتظارات بالا نتوانست چه در فروش و چه در نظر منتقدین به موفقیت قابل توجهی برسد.
همچنین آخرین ساخته ی Monolith که یک شوتر آنلاین با نام Gotham City Imposters است سال قبل توسط Warner Bros. منتشر شده که به نظر می رسد در دراز مدت می تواند به یکی از عناوین موفق این ژانر تبدیل شود.باید دید آیا استودیوی مشهور Monolith که در سالیان گذشته نیز شاهکارهایی چون سری NOLF را در کارنامه دارد پس از کم کاری چندسال اخیرش و البته کنسل کردن پروژه ای مربوط به دنیای Batman می تواند با ساخت اثری در خور نام The Hobbit بازگشتی موفق به سطح اول این صنعت داشته باشد یا نه و آیا این شایعه به حقیقت می پیوندد؟

اینا بیشتر باید بازی هایی بسازن که به جو تاریک بخوره. مثه همون لاک پشت ها

شوخی کردی دیگه ؟ TMNT یکی از Fun ترین مجموعه های کارتونی و کمیک هست ! کجای جوّش تاریکه ؟

شوخی کردی دیگه ؟ TMNT یکی از Fun ترین مجموعه های کارتونی و کمیک هست ! کجای جوّش تاریکه ؟
نیما TMNT چندتا سری داشت. یه سریش جوش تاریک بود و اینکه منظور از جو تاریک اینه که TMNT ها تقریبا همیشه شبا میان بیرون و روزا تو پایگاهشون هستن :دی

نیما TMNT چندتا سری داشت. یه سریش جوش تاریک بود و اینکه منظور از جو تاریک اینه که TMNT ها تقریبا همیشه شبا میان بیرون و روزا تو پایگاهشون هستن :biggrin1:

جون ِ من شوخی نکن فردین ؟ :d الان جوِ تاریک یعنی شب بیرون رفتن و عملیات رو انجام دادن :| بهت توصیه میکنم کامیک واچمن رو یه بار بگیری دستت ببینی جوِ تاریک یعنی چی :d

در ضمن تو تمام سری کامیک های TMNT جو و حال و هواش کاملا Fun هست عزیزم .

جون ِ من شوخی نکن فردین ؟ :d الان جوِ تاریک یعنی شب بیرون رفتن و عملیات رو انجام دادن :| بهت توصیه میکنم کامیک واچمن رو یه بار بگیری دستت ببینی جوِ تاریک یعنی چی :d

در ضمن تو تمام سری کامیک های TMNT جو و حال و هواش کاملا Fun هست عزیزم .

جو لاک پشتها طوری که میشه به صورت خیلی جدی و تاریک مثل بتمن درش آورد اونم تو دستان کسی مثل RS. چه بخوای چه نخوای خیلی ها منتظر تایید شایعه ساخت لاکپشت های نینجا توسط این استودیو هستن

اولا همون Project Origin به نصف شوترهای این نسل می ارزه این از این :دی دوما این دو تا Condemned با این عظمت بازی محسوب نمی شن؟:|
اینا تخصص کاریشون توی همون بازی های ترسناک با یه جو فوق تاریک هست. این کارا به نظرم بهشون نمیخوره :دی من فکر نمیکنم بازی دندون گیری بشه به خصوص اگر با فیلمش عرضه بشه. صابون زدنه دله :دی.

عقده ای:d جفت پا میپری وسط بحث طرفداراش فکر میکنی خیلی باحالی ؟:d تک تک بازیهای اینا یه شاهکار به تمام معناست بی برو برگرد.
تک تکشون؟ :دی؟ من هر کدوم از بازی های این استودیو رو رفتم وسط کار ول کردم :-? :-".

اینا تخصص کاریشون توی همون بازی های ترسناک با یه جو فوق تاریک هست.
تک تکشون؟ :دی؟ من هر کدوم از بازی های این استودیو رو رفتم وسط کار ول کردم :-? :-".
شما یه دور No One Lives Forever بازی کن، بعدا حرف بزن.
اینم مشکل از خودته، نه بازیاشون.
پ.ن: برای بار هزارم، اگه حرف نزنی نمیگیم لالی.:دی لااقل حرف میزنی، قبلش یه کم فکر کن!:دی

با اینکه هیچ ریطی به تاپیک نداره ؛ ولی صرفا جهت شفاف سازی قضیه بگم که اونقدرها هم که فکر میکنید لاکپشت ها به قول شما Fun نیستن!:d(البته بغیر از مایکل آنجلو!!!:d) البته این به هنر سازنده برمیگرده که بخواد یه اثر قدیمی رو چجوری بازآفرینی کنه...دقیقا همون کاری که شوالیه تاریکی نولان با کامیک های بتمن کرد و بتمن Rocksteady هم ادامه رو همین روند بود،در حالی که شما الان خیلی از سری کامیک های بتمن رو نیگاه کنید ممکنه به نظرتون خیلی لوس و بیمزه و بچگانه به نظر برسن! من با اون شناختی که از Rocksteady دارم مطمئنم که یک جو فوق العاده مخوف و تاریک رو میتونه از توی کامیک لاکپشتها در بیاره.
اتفاقا سری دوم کارتون لاکپشتها جو نسبتا تاریکتری رو داشت.سری اول که مختص سنین پایین بود کاری باهاش نداریم،اما شما یه نگاه به اولین سری کامیک لاکپشتها بندازید معنی واقعی کلمه تاریکی دستتون میاد!:d
main_image5.jpg
pg40.jpg

ای خدا منو بُکُش از دست اینا راحت کن :| ! من گفتم RS نمیتونه از TMNT یه اثر تاریک و دارک در بیاره ؟ حالا هرکی ندونه اون آریا میدونه من کشته مرده بتمن و RS هستم . من از اول حرفم این بوده که TMNT یه اثر Fun بوده همیشه . اصن طراحی TMNT ها هم نشان گر همین مسئله هست ، حالا برو برا من از Wiki عکس دربیار . منم میرم عین همین عکس ها رو از عمو پو-رنگ میارم میگم جوش دارک بوده ! انگار دارک بودن یه اثر به سیاه سفید بودن کاور ارته ! بیخیال اقا اصن من اشتباه کردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or