Molyneux : صنعت بازی سازی آماده پذیرش Milo نبود

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
E3 سال 2009 پر از سورپرایزهای مختلف بود ولی مایکروسافت در این همایش پدیده ای را به جهانیان معرفی کرد که تا ماه‌ها چیزی جز خیال و رویا کلمه ای برای توصیف آن پیدا نمی‌شد. مایکروسافت در اواسط همایشش خود با نمایش ویدیویی از قبل طراحی شده دوربین جدید خود را به نمایش گذاشت که قابلیت های باور نکردنی مانند تشخیص حرکات بدن بدون هیچ وسیله اضافی را داشت که با آمدن Molyneux به روی سن و نشان دادن Milo باور کردن وجود چنین سیستمی سخت تر از گذشته شد.

بعد از گذشت 3 سال و جدا شدن آقای Molyneux از شرکت مایکروسافت سوالات مبهمی در مورد کنسل شدن این پروژه وجود دارد که ایشان در گفتگویی که با VG247 داشته است دلایل عرضه نشدن این پروژه را بیان کرده اند. آقای Molyneux گفته اند که: "دلیل عرضه نشدن این سیستم بلندپروازانه بودن آن و نبود تکنولوژی مورد نیاز نبود. به نظر من تنها دلیل ممکن این بود که صنعت هنوز آمادگی قبول کردن ارتباط احساسی با چیزی شبیه Milo را نداشت. بسیاری از تکنولوژی های استفاده شده در Milo در عنوان Journey استفاده شدند و دلیل اصلی من در نساختن این عنوان مسائلی بود که ما در اکثر جلسات خود در شرکت داشتیم که آیا این عنوان قابل قبول خواهد بود یا خیر. چیزی که ما می‌خواستیم با Milo به دست بیاوریم این بود که داستان کودکی خودمان را به خود نشان دهیم و آن را به یاد بیاوریم. همه ما این دوران را پشت سر گذاشته ایم و خاطرات خوب و بد بسیار زیادی را از آن دوران تجربه کرده ایم و من خیلی دوست داشتم که این دوران را دوباره بازسازی کنم. ”

آقای Molyneux هفته گذشته رسما از شرکت مایکروسافت جدا شد و آخرین بازی ساخته شده توسط وی به نام Journey در سال جاری برای Kinect عرضه خواهد شد.

milo.jpg

من نمیخوام عادت همیشگی ایرانیهارو تکرار کنم(عجول بودن-کارشناس بودن در همه زمینه ها-مسخره کردن در همه زمینه ها-تعصب--و...)
ولی فکر میکنم مایکرو از انتشار همچین چیزی در همین نسل پشیمون شده و یا اشکالات فراوانی داشته که مجاب نشدن این نسل و با این محدودیتها عرضه کنن و موکولش کردن به نسل بعدش

من نمیخوام عادت همیشگی ایرانیهارو تکرار کنم(عجول بودن-کارشناس بودن در همه زمینه ها-مسخره کردن در همه زمینه ها-تعصب--و...)
ولی فکر میکنم مایکرو از انتشار همچین چیزی در همین نسل پشیمون شده و یا اشکالات فراوانی داشته که مجاب نشدن این نسل و با این محدودیتها عرضه کنن و موکولش کردن به نسل بعدش

حسین تو که خودت بیشتر کارشناس بازی در میاری!:دی

خود سازنده و صاحب خبر میگه تکنولوژی لازم برای ساخت بازی نیست بعد تو میگی خود مایکروسافت نخواست؟ پر واضح هست که 360 و کینکت نمیتونن چنین چیزی رو اجرا کنن! بحث 360 نیست، دوتا PS3 با همم نمیتونن چنین ایده ای رو عملی کنن! این بازیا برای دو نسل بعد خوبن!

اینکه میگی مایکرو از انتشار این بازی پشیمون شد و یا موکول شد به نسل بعد هم دقیقا نظر شخصی خودت هست دیگه، وگرنه سند و مدرکی که برای درستی حرفت نداری! در نتیجه بقیه هم میتونن بیان بگن "کارشناس بودن در همه زمینه ها" رو در نیار!

البته شخصا موافق این حرف نیستم، هر کسی میتونه تو محیط فروم نظر و دیدگاه شخصیش رو بیان کنه! اینکه چرت و پرت هست یا درست و کارشناسانه هم به بقیه ربط نداره و کسی حق نداره به نظر دیگران بگه "چنین و چنان" اما نظر خودش رو یه فکت در نظر بگیره و بگه درست تر از بقیه هست!

من با وجود این که از همون اول گفتم پروژه خیلی رویایی هستش اما رفتار دوستان رو اصلا نمیپسندم واقعا این جا خیلی بده رفتار بعضی از دوستان تا دیروز آدم .... و قدیس میدونستنش و هرکی هرچی میگفت البته بعضی چیزا به حق بعضی چیزا قیر منصفانه در هر دو حالت حالا برای دو طرف امروز میشه تف سر بالا طرف واقعا رفتار خیلی بدی هستش .

به نظرم یکم دوستان نیاز به اصلاح دارن همه چی در سونی و ماکروسافت و نینتندو خلاصه نمیشه که وقتی باب میل بود طرف رو انقدر بالا ببرین که با شاه فالوده نخوره از اون طرف چنان میبرینش پایین که انگار اصلا آدم نیست .

حسین تو که خودت بیشتر کارشناس بازی در میاری!:دی

خود سازنده و صاحب خبر میگه تکنولوژی لازم برای ساخت بازی نیست بعد تو میگی خود مایکروسافت نخواست؟ پر واضح هست که 360 و کینکت نمیتونن چنین چیزی رو اجرا کنن! بحث 360 نیست، دوتا PS3 با همم نمیتونن چنین ایده ای رو عملی کنن! این بازیا برای دو نسل بعد خوبن!

اینکه میگی مایکرو از انتشار این بازی پشیمون شد و یا موکول شد به نسل بعد هم دقیقا نظر شخصی خودت هست دیگه، وگرنه سند و مدرکی که برای درستی حرفت نداری! در نتیجه بقیه هم میتونن بیان بگن "کارشناس بودن در همه زمینه ها" رو در نیار!

البته شخصا موافق این حرف نیستم، هر کسی میتونه تو محیط فروم نظر و دیدگاه شخصیش رو بیان کنه! اینکه چرت و پرت هست یا درست و کارشناسانه هم به بقیه ربط نداره و کسی حق نداره به نظر دیگران بگه "چنین و چنان" اما نظر خودش رو یه فکت در نظر بگیره و بگه درست تر از بقیه هست!

ماکان چیزی که از متن خبر خوندم این بود((دلیل عرضه نشدن این سیستم بلندپروازانه بودن آن و نبود تکنولوژی مورد نیاز نبود))
من طبق همین ترجمه نظرمو گفتم.حالا شاید خالی بسته باشه ولی من به همین جمله استناد کردم.

شما چطور فهمیدن دروغ میگه؟؟برا کینکت هم همین حرفا رو زدین ولی دیدن که اومد.مولینو همیشه رک حرفشو میزنه حتی درمورد بازی خودش هم بد میگه فکر نکنم دروغ گفته باشه و احتمال زیاد نسل بعد میبینیم

شما چطور فهمیدن دروغ میگه؟؟برا کینکت هم همین حرفا رو زدین ولی دیدن که اومد.مولینو همیشه رک حرفشو میزنه حتی درمورد بازی خودش هم بد میگه فکر نکنم دروغ گفته باشه و احتمال زیاد نسل بعد میبینیم

ببخشید اما یک جورایی داره ماست مالی میکنه راجب کینکت هم کم قلو نشد باور ندارین برین ویدیو E3 ش رو یک دفعه دیگه حالا نگاه کنید چنان جو داده بود این جا یک عده داشتن با دوربین های میلیون دلاری مخصوص موشن کپچر مقایسش میکردن این نظرات که از آسمون نیومده بود .

از معدود افرادی هستش که مصاحبه هاش سوزش وصف ناپذیری به عده ای وارد میکنه!
چیزی که واضحه اینه که مایکروسافت حاضر نبوده روی این ایده سرمایه گذاری کنه.

از معدود افرادی هستش که مصاحبه هاش سوزش وصف ناپذیری به عده ای وارد میکنه!
چیزی که واضحه اینه که مایکروسافت حاضر نبوده روی این ایده سرمایه گذاری کنه
جدیدا مُد شده همه چیز رو به سوزش ربط میدن ؟!!!
چیزی که واضح=تر هسا اینه که همچین ایده-ای تو این نسل غیر قابل اجرا بوده وگرنه اجراش میکردن !
اون ویدیوهای اول هم همش برای تبلیغ کینکت بود . لقمه بزرگتر از دهنش برداشته بوده .

یکی نیست بگه آخه مرد حسابی قبل از تو خیلیا از این ایده ها تو سرشون بود و تا الان هنوز رو نکرده بودن
حالا تو بعد این هممه مدت یه چیزی رسیده سرت و یه ویدئو ساختی که بگی ما هم آره ؟؟؟

همون James Cameron ایده فیلم Avatar رو بعد از ساخت فیلم تایتانیک به سرش رسید اما امکاناتش نبود که همچین چیزی رو بسازه
بعد حالا تو یه چیزی به زهنت رسیده بعدش میای اینجوری چرت و پرت میگی ؟
الان باید ازش یه روشن فکر صنعت گیم یاد کنیم تا خیال این آدم راحت بشه و بیخیال بشه :|:|

جالبه اینجا آدم یکسری افراد رو میبینه بعضی بازیسازا رو بی عرضه بی مصرف بی خاصیت میخونن.

1- حرف شما پشیزی واسه طرف ارزش نداره (( به اندام داخلی بدنت فشار نیار))
2- هر موقع تونستی بازی در حد 0.01 بازی اوون طرف بسازی بیا غر غر کن.

دیروز : وای وای مولینیو عالیه، امروز : آی آی مولینیو چه داغونه . . .
از خودتون خجالت بکشید، اگر از این بنده خدا و جامعه گیم خجالت نمیکشید.

دیگه هرچقدر هم مسخره باشه از اون 500 تا ویدیوئی که سونی به خودرمون داد و اون مزخرفات بُعد چهارم و دوتا HDMI و . . . که چرت و پرت تر نیست.

یه جوری صحبت میکنید انگار مایلو چه تکنولوژی لازم داشت؟ اتفاقا خیلی خوب هم میشد تو این نسل اجراش کرد مطمئنا مایکروسافت نخواسته.

پ.ن : قبلا گفتم، الان هم میگم، تو هیچ جای دنیا نمیتونی مثل ایران ببینی که به کسی که کلا تو زندگیش دوتا بازی در سطح معمولی ساخته بگن استاد بعد به کسی که هر بازی ای که ساخته جزء خلاقانه ترین ها بوده و عالی بوده رو زیر سوال ببرند.

دیروز : وای وای مولینیو عالیه، امروز : آی آی مولینیو چه داغونه . . .
از خودتون خجالت بکشید، اگر از این بنده خدا و جامعه گیم خجالت نمیکشید.

دیگه هرچقدر هم مسخره باشه از اون 500 تا ویدیوئی که سونی به خودرمون داد و اون مزخرفات بُعد چهارم و دوتا HDMI و . . . که چرت و پرت تر نیست.

یه جوری صحبت میکنید انگار مایلو چه تکنولوژی لازم داشت؟ اتفاقا خیلی خوب هم میشد تو این نسل اجراش کرد مطمئنا مایکروسافت نخواسته.

پ.ن : قبلا گفتم، الان هم میگم، تو هیچ جای دنیا نمیتونی مثل ایران ببینی که به کسی که کلا تو زندگیش دوتا بازی در سطح معمولی ساخته بگن استاد بعد به کسی که هر بازی ای که ساخته جزء خلاقانه ترین ها بوده و عالی بوده رو زیر سوال ببرند.

مایکرو نخواسته چون تکنولوژیش رو نداشته ! نمیخواسته یه چیزی بده بیرون که موجبات جک شدنش رو برای حداقل 10 سال آینده فراهم کنه.یعنی اگه قرار بود چنین پروژه ای رو شروع کنه باید میرفت سراغ یه دانشگاه خفن مثل MIT (چنین چیزی رو نمیشه با یک عدد مولینیو به همراه نظر و دعا بدست آورد !)و بودجه کار بروی این پروژه رو اونم با احتمال موفقیت مشروط(نزدیک به صفر !) برای حداقل دو سال تامین میکرد که فکر میکنم هزینش از از ساخت xbox بعدی بیشتر بشه...
تو بحث های قبلی هم گفتم این بار هم برای بار هزارم میگم هوش مصنوعی در حد مایلو برای حداقل 20 سال ایندست و تکنولوژی فعلی تو این زمینه فقط محدود به یه سری چیزای ابتدایی مثل راه یابی و درک سه بعدی و از این جور چیزا میشه و درک و ابراز احساست فعلا در حد یه شوخیه !

سلام
همون روزا هم مشخص بود یه جای کار میلنگه. امر غیر ممکنی بود که بعد از مدتی غیر ممکن بودنش تایید شد.

جالبه اینجا آدم یکسری افراد رو میبینه بعضی بازیسازا رو بی عرضه بی مصرف بی خاصیت میخونن.

1- حرف شما پشیزی واسه طرف ارزش نداره (( به اندام داخلی بدنت فشار نیار))
2- هر موقع تونستی بازی در حد 0.01 بازی اوون طرف بسازی بیا غر غر کن.

این ارسال رسما تمامیت معانی "نقد"، "منتقد"، "عقل سلیم"، "قدرت تشخیص" رو زیر سوال برده!
اگر قرار بود هر حرفی که زده میشه رو پذیرفت با این دلیل که ما چیزی از موضوع نمیدونیم تفاوت انسان با یه گوسفند در چی بود؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or