Molyneux : صنعت بازی سازی آماده پذیرش Milo نبود

  • Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
E3 سال 2009 پر از سورپرایزهای مختلف بود ولی مایکروسافت در این همایش پدیده ای را به جهانیان معرفی کرد که تا ماه‌ها چیزی جز خیال و رویا کلمه ای برای توصیف آن پیدا نمی‌شد. مایکروسافت در اواسط همایشش خود با نمایش ویدیویی از قبل طراحی شده دوربین جدید خود را به نمایش گذاشت که قابلیت های باور نکردنی مانند تشخیص حرکات بدن بدون هیچ وسیله اضافی را داشت که با آمدن Molyneux به روی سن و نشان دادن Milo باور کردن وجود چنین سیستمی سخت تر از گذشته شد.

بعد از گذشت 3 سال و جدا شدن آقای Molyneux از شرکت مایکروسافت سوالات مبهمی در مورد کنسل شدن این پروژه وجود دارد که ایشان در گفتگویی که با VG247 داشته است دلایل عرضه نشدن این پروژه را بیان کرده اند. آقای Molyneux گفته اند که: "دلیل عرضه نشدن این سیستم بلندپروازانه بودن آن و نبود تکنولوژی مورد نیاز نبود. به نظر من تنها دلیل ممکن این بود که صنعت هنوز آمادگی قبول کردن ارتباط احساسی با چیزی شبیه Milo را نداشت. بسیاری از تکنولوژی های استفاده شده در Milo در عنوان Journey استفاده شدند و دلیل اصلی من در نساختن این عنوان مسائلی بود که ما در اکثر جلسات خود در شرکت داشتیم که آیا این عنوان قابل قبول خواهد بود یا خیر. چیزی که ما می‌خواستیم با Milo به دست بیاوریم این بود که داستان کودکی خودمان را به خود نشان دهیم و آن را به یاد بیاوریم. همه ما این دوران را پشت سر گذاشته ایم و خاطرات خوب و بد بسیار زیادی را از آن دوران تجربه کرده ایم و من خیلی دوست داشتم که این دوران را دوباره بازسازی کنم. ”

آقای Molyneux هفته گذشته رسما از شرکت مایکروسافت جدا شد و آخرین بازی ساخته شده توسط وی به نام Journey در سال جاری برای Kinect عرضه خواهد شد.

milo.jpg

 
تیتر صحیح خبر به نظر من:
Molyneux : ما توانایی ساخت Milo را نداشتیم
یا
Milo فراتر از حد ما بود...
مایلو فرای قدرت این نسل بود
مایلو دروغی بیش نبود ، ما شما را سر کار گذاشتیم!:d

یکی نیست به اینا بگه آخه مگه مجبورید ویدیو از پیش طراحی شده به خورده ملت بدید که بعد اینجوری توش بمونید؟؟:| صنعت گیم آماده پذیرش نبوده؟؟؟؟:|
 
آخرین ویرایش:
تیتر صحیح خبر به نظر من:
Molyneux : ما توانایی ساخت Milo را نداشتیم
یا
Milo فراتر از حد ما بود...
میلو فرای قدرت این نسل بود
میلو دروغی بیش نبود ، ما شما را سر کار گذاشتیم!:d

یکی نیست به اینا بگه آخه مگه مجبورید ویدیو از پیش طراحی شده به خورده ملت بدید که بعد اینجوری توش بمونید؟؟:| صنعت گیم آماده پذیرش نبوده؟؟؟؟:|
بازی مفهومی بود اصلا قرار نبود عرضه بشه و هیچوقت هم تاریخ عرضه نخورد 2بار هم کنسل شد :d
پ.ن:لانچ نسل بعد مایلو نباشه باید تعجب کرد مصاحبه ها مشکوک بشدت میزنه :d
 
یادش به خیر سر این بازی یه عده داشتن ناتال (:دی) رو با موشن کپچر جیمز کامرون مقایسه میکردن و ما هم که میگفتیم بابا این بازی به شدت سرکاریه میگفتن فن اژدها هستی چشم دیدن تکنولوژی مدرن رقیب رو نداری!:دی
 
LIES!
Milo خیلی‌ رویایی بود واسه کینکت،اصلا این تکنولوژی رو نداشتن که یه چیزی مثل Milo بسازن وگرنه تا الان بیست تا از Milo میساختن.
 
نکته عجیب اینه که اگه Milo فقط یه ویدئو بود چه جوری سایت IGN بعد از کنفرانس 2009 مایکروسافت گفت که Milo را مخفیانه داده و حتی به Milo رفتارشون واکنش نشون داده
 
fuc*kin psycho lier
یادش به خیر سر این بازی یه عده داشتن ناتال (
biggrin1.gif
) رو با موشن کپچر جیمز کامرون مقایسه میکردن و ما هم که میگفتیم بابا این بازی به شدت سرکاریه میگفتن فن اژدها هستی چشم دیدن تکنولوژی مدرن رقیب رو نداری!
biggrin1.gif

باز تو اون زخم کهنه رو باز کردی ؟
yahoo_4.gif
لازم به ذکره که اون بحث سر اسکن اسکیت و حرفای مفت دیوید قفس وسط اومد...
 
با اون لهجه مزخرفش :
U hold the piece of paper in front of the KINECT and Milo recognize the drawn picture on it ...
برو بابا .
تورو خدا نیگاش کن کیوان:d ، Molyneux در حال عوام فریبی و فریب اذهان عمومی!:d

molyneux.jpg

با چه وقار و متانت خاصی هم توضیح میداد که میخوان صنعت گیم رو متحول کنن و از این جور حرفا .... حالا با چه رویی پاشده اومده داره میگه صنعت گیم آمادگیشو نداره:| انگاری ما یادمون رفته اون حرفای قشنگ قشنگی رو که اون موقع میزد:| حداقل روراست باشه بیاد بگه آقا ما نتوانستیم اون Milo که نشونتون دادیم رو بسازیم...... .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or