MoH: Warfighter و ادعای بهترین بودن Frostbite 2 در سبک FPS

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
medal_of_honor_warfighter1.jpg

بلاگ Medal of Honor: Warfighter که توسط EA منتشر خواهد شد، این ادعا را داشته که موتور بازی‌سازی Frosbite 2 بهترین موتور حال حاضر برای سبک FPS است.
تیتر بلاگ نیز" Medal of Honor: Warfighter و استفاده از بهترین موتور بازی‌سازی سبک FPS" عنوان شده است.
نوشته زیر متنی است که در بلاگ بازی قرار داده شده است: "Medal of Honor: Warfighter قرار است تا تجربه ای بی‌نظیر از جلوه های بصری و صداگذاری فوق العاده را در اختیار شما قرار دهد. به کمک موتور Frostbite 2 جزییات جلوه های بصری بسیار خوب شده و صداگذاری نیز عالی از کار در آمده است؛ باید خودتان این عنوان را تجربه کنید تا لذت اکشن واقعی و صحنه های خون و خونریزی بازی را بچشید؛ تمامی موارد ذکر شده نیز در مناطق واقعی و در سرتاسر دنیا اتفاق میافتند."
3 عکس جدید نیز در بلاگ نمایش داده شد که می‌توان در زیر مشاهده کنید:
نظر شما در رابطه با Frosbite 2 چیست؟ آیا واقعا بهترین موتور برای سبک FPS است یا موتور های دیگری نیز وجود دارند؟!
منبع

عکس ها که چیز خاصی نیستن bf3 بهتره از این گرافیکش اما به نظرم نمایش ce3 خیلی بهتر بود افکت هایی که قراره برای نسخه ی pc اجراش کنه توی هیچ بازی ای تا الان ندیدم

Fard!n راس میگه منم بتا رو یکم بازی کردم خیلی مسخره بود ! BF3 روی کنسول بد نبود و یکی از بهترین MPها رو داشت با اینکه ازش خیلی خوشم نمیاد ! اما این یکی اصلا جالب نبود ! البته وقت دارن هنوز . در مورد بهترین موتور برای FPS هم که دیگه نیازی به صحبت نیست ... :d یعنی واقعا وقت نکردن Crysis رو ببینن ؟! :d

میگم عارف تو قبلا خوشحال نبودی از اینکه برخلاف نسخه 2010 دیگه تو این نسخه دایس بخش چند نفره رو نمیسازه و خوده استدیو DC میسازتش و میگفتی مطمئنم بهتر از ساخته دایس میشه یا من کلا اشتباه گرفتمت؟! :-/:d

=================

در مورد خبر هم مسلما نه چون یه ایراد داره اونم اینکه بهینه نیست "اگه این یه مورد رو داشت میشد گفت که مشکلی نداره" در حالی که کرای انجین مشکل خاصی نداره ...

میگم عارف تو قبلا خوشحال نبودی از اینکه برخلاف نسخه 2010 دیگه تو این نسخه دایس بخش چند نفره رو نمیسازه و خوده استدیو DC میسازتش و میگفتی مطمئنم بهتر از ساخته دایس میشه یا من کلا اشتباه گرفتمت؟! :-/:d

=================

در مورد خبر هم مسلما نه چون یه ایراد داره اونم اینکه بهینه نیست "اگه این یه مورد رو داشت میشد گفت که مشکلی نداره" در حالی که کرای انجین مشکل خاصی نداره ...
من هنوزم میگم DICE کلا بازی نسازه بهتره ! الان من گفتم که بتای بازی خوب نبود ! حالا قرار نیست از روی دمو و بتا بشه یه بازی رو خوب یا بد دونست !هنوز وقت دارن و مهم نسخه ی کامل بازی هست که بزودی میبینیم . مطمئن باشید از BF3 و MOH قبلی بهتر میشه ...

من هنوزم میگم DICE کلا بازی نسازه بهتره ! الان من گفتم که بتای بازی خوب نبود ! حالا قرار نیست از روی دمو و بتا بشه یه بازی رو خوب یا بد دونست !هنوز وقت دارن و مهم نسخه ی کامل بازی هست که بزودی میبینیم . مطمئن باشید از BF3 و MOH قبلی بهتر میشه ...
به نظر من مولتيش كه اصلا نميتونه از bf3 بهتر باشه. بهتره با Cod مقايسه بشه تا bf ، چون بيشتر شبيه cod هست

بر عکس دوستان من با بتای مولتی خیلی حال کردم.گیم پلی نرم خوبی داشت.هر چند که از لحاظ وسعت باید با کال مقایسه بشه نه بتل.

دیگه از مولتی چی انتظار دارین که این نداشت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or