شما مشکلتون رم (مموری) psp تون هست سرعتش کمه برا همین.دوستان cut scene هاي من صداش قطع و وصل ميشه و تصويراش تيكه تيكه مياد چيكارش كنم درست شه؟
شما مشکلتون رم (مموری) psp تون هست سرعتش کمه برا همین.
من 2 تا رم دارم تو یکیشون مثل شما که میگین تیک میزنه 4 گیگه یکیشم جدیدا خریدم تو اون مشکلی پیش نمیاد 16 گیگ هست.
ویرایش:
در ضمن بازی بدی نیست...
فقط یکم گرافیک بازی آدمو زجر میده ( یکم پایینه ) ولی در عوض امکانات بازی از بازی کراش خیلی بیشتره مثلا میتونید پیست تمرین برای خودتو درست کنید یا چهره و ... شخصیتتون رو تغییر بدین یا ماشین تون و ...
خوب همه ی بازی ها که یکی نیستن.به نظر من گرافيكش براي psp خوبه.
پس چرا تو بازي هي ديگه اينجوري نيست؟
در درجه اول UMD ISO MODE رو به SONY تغییر بدید!اگر درست نشد! مشکل از رمتون هست(همین دیشب همین مشکل رو پی اس پی یکی از اقوام داشت که با عوض کردن رم درست شد)من هرکاری می کنم بازم ارور(80020148) the game can not start میدهاون فایل ها رو هم گرفتم ریختم اما بازم این ارور رو میده . UMD mod هم m33 هستش .
یه نفر راهنمایی کنه .
من هرکاری می کنم بازم ارور(80020148) the game can not start میدهاون فایل ها رو هم گرفتم ریختم اما بازم این ارور رو میده . UMD mod هم m33 هستش .
یه نفر راهنمایی کنه .
هم UMD ISO MODE رو به SONY تغییر دادم نشد و هم با یه رم دیگه که خیلی کم استفاده شده تست کردم بازم نیومددر درجه اول UMD ISO MODE رو به SONY تغییر بدید!اگر درست نشد! مشکل از رمتون هست(همین دیشب همین مشکل رو پی اس پی یکی از اقوام داشت که با عوض کردن رم درست شد)
. ورژن فریمورم هم GEN-d3 هستش . please help meرفتم ولی یکی از مسخره ترین آموزش هایی هست که تاحالا دیدم ! سر و تش معلوم نیست ! باید برم تو سایت های خارجی ببینم چی به چیهبرادر برو به لینک بالایی که دادم .مال من هم دقیقا همین ورژن .![]()
فقط پست اول رو بخون فقط این قسمت رو نخون من کردم درست شد!رفتم ولی یکی از مسخره ترین آموزش هایی هست که تاحالا دیدم ! سر و تش معلوم نیست ! باید برم تو سایت های خارجی ببینم چی به چیه