ModNation Racers PSP Version

• Thread starter Thread starter AL1R3ZA
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان cut scene هاي من صداش قطع و وصل ميشه و تصويراش تيكه تيكه مياد چيكارش كنم درست شه؟
شما مشکلتون رم (مموری) psp تون هست سرعتش کمه برا همین.
من 2 تا رم دارم تو یکیشون مثل شما که میگین تیک میزنه 4 گیگه یکیشم جدیدا خریدم تو اون مشکلی پیش نمیاد 16 گیگ هست.
ویرایش:
در ضمن بازی بدی نیست...
فقط یکم گرافیک بازی آدمو زجر میده ( یکم پایینه ) ولی در عوض امکانات بازی از بازی کراش خیلی بیشتره مثلا میتونید پیست تمرین برای خودتو درست کنید یا چهره و ... شخصیتتون رو تغییر بدین یا ماشین تون و ...

آخرین ویرایش:
شما مشکلتون رم (مموری) psp تون هست سرعتش کمه برا همین.
من 2 تا رم دارم تو یکیشون مثل شما که میگین تیک میزنه 4 گیگه یکیشم جدیدا خریدم تو اون مشکلی پیش نمیاد 16 گیگ هست.
ویرایش:
در ضمن بازی بدی نیست...
فقط یکم گرافیک بازی آدمو زجر میده ( یکم پایینه ) ولی در عوض امکانات بازی از بازی کراش خیلی بیشتره مثلا میتونید پیست تمرین برای خودتو درست کنید یا چهره و ... شخصیتتون رو تغییر بدین یا ماشین تون و ...

به نظر من گرافيكش براي psp خوبه.
پس چرا تو بازي هي ديگه اينجوري نيست؟

به نظر من گرافيكش براي psp خوبه.
پس چرا تو بازي هي ديگه اينجوري نيست؟
خوب همه ی بازی ها که یکی نیستن.
ممکنه cut scene هاش گرافیکش بالاس واسه همین.
ماله من وقتی 4 گیگ رو میندازم انگار مموری داره خودشو میکشه! وقتی میره رو cut scene ها اون چراغ قرمز مموری هی روشن خاموش میشه.

من هرکاری می کنم بازم ارور(80020148) the game can not start میده :( اون فایل ها رو هم گرفتم ریختم اما بازم این ارور رو میده . UMD mod هم m33 هستش .
یه نفر راهنمایی کنه .

من هرکاری می کنم بازم ارور(80020148) the game can not start میده :( اون فایل ها رو هم گرفتم ریختم اما بازم این ارور رو میده . UMD mod هم m33 هستش .
یه نفر راهنمایی کنه .
در درجه اول UMD ISO MODE رو به SONY تغییر بدید!اگر درست نشد! مشکل از رمتون هست(همین دیشب همین مشکل رو پی اس پی یکی از اقوام داشت که با عوض کردن رم درست شد)

یه نفر راهنمایی کنه .

برو لینک زیر انجامش بده به احتمال خیلی زیاد درست میشه:smile:.

در درجه اول UMD ISO MODE رو به SONY تغییر بدید!اگر درست نشد! مشکل از رمتون هست(همین دیشب همین مشکل رو پی اس پی یکی از اقوام داشت که با عوض کردن رم درست شد)
هم UMD ISO MODE رو به SONY تغییر دادم نشد و هم با یه رم دیگه که خیلی کم استفاده شده تست کردم بازم نیومد :( . ورژن فریمورم هم GEN-d3 هستش . please help me

رفتم ولی یکی از مسخره ترین آموزش هایی هست که تاحالا دیدم ! سر و تش معلوم نیست ! باید برم تو سایت های خارجی ببینم چی به چیه
فقط پست اول رو بخون فقط این قسمت رو نخون من کردم درست شد!
ته شده که با برنامه UMD Dump PRX و یک ISO Tool میشه یک یا دوتا از این مراحل رو حذف کرد.به هر حال برای این کار چندین روش وجود دارد.

برای patch کردن بازی Kingdom Hearts: Birth by Sleep (یا همون KHBBS که بازی ژاپنی اُهماتیکی هم هست!) علاوه بر کارهای بالا باید چند مرحله دیگه هم انجام بشه:

1-باید BBS1/2/3.DAT هم Decrypt بشه و بعد برگردونده بشه به PSP_GAME/USRDIR
2-برای فیرم ویر 5.00 M-33 باید تمام فایلهای PRX رو Decrypt کنید.(یعنی EBOOT.BIN و PSP_GAME/USRDIR/MODULES/*.PRX )
3- انجام Orevious Modification روی EBOOT.BIN و PRX الزامی نیست.(این بند رو نخونید! برید بعدی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or