modern warfare2 x360 version vs ps3 version

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من این عکسایی که این صفحه گذاشتین رو هم دیدم اصلا دو تا کنسول تفاوتی ندارن! اگرم باشه به قدری کمه که با چشم نمیشه دید و باید با اعداد و ارقام بهش رسید:biggrin1: مثل یکی از دوستان که اومده گفته کنتراست 360 بهتره:laughing::laughing: ایشون نمیدونستن که کنتراست رو میشه بالا پایین کرد!:laughing:

طبق معمول هر کی هر کنسولی رو که داره بازی رو اون بهتر اجرا میشه!!!

آخه این جور مقایسه ها دیگه خیلی مسخره هستش بیشتر جنبه خنده داره یه زمان بود که سازنده ها بازی که میساختن روی 360 بعد پورت میکرده رو PS3 و یاد نداشتن درست باهاش کار کنن یکم شرکت های که مولتی کار میکردن تو کیفیت های نسخه ها تفاوت زیادی وجود داشت اما الان دیگه به این جور نظر سنجی ها دیگه میشه خندید چون الان دیگه کیفیت هر دو کنسول مشخص شده و این دیگه جنبه خنده داره چون مشخص شود مشکل از هیچ کدوم از دو کنسول نیست برای تفاوت بلکه مشکل از سازنده بازی ها هستش که کار کمتری میکنن برای بازی ساختن و درامد بیش از حد براشون مهم شده تا کیفیت بازی ها.;)

مثل یکی از دوستان که اومده گفته کنتراست 360 بهتره:laughing::laughing:

چون اومدم تفاوتش را گفتم الان این همه خوشحال میزنی ؟!! بعد اون تکسچر ها چی ؟
به قول خودت تفاوت زیاد نیست ولی تفاوت هست اگه اون تفاوتی را که گفتم مثل تکسچر که با نگاه کردن روی زمین نمیتونی ببینی بگو یه چاره دیگه برات پیدا کنم که دفعه دیگه برام شکلک خوشحال نزاری .

این که گرافیک بازی توی سه پلتفرم تفاوت های داری 100% تقصیر سازنده بازی
که نخواستن بیشتر کار کنن روی کیفیتش از همون اول که رزولوشن بازی رو گفتن
600p روی ps3 . 360 مشخص شد چه خبر!!

البته معلومه با عکس نمیشه کیفیت را نمایش داد باید دو تا کنسول و دو تا مانیتور با یک کیفیت را کنار هم گذاشت اونوقت دید کیفیت کدوم بهتره ولی با این حال هم کیفیت xbox بهتره چون کارت گرافیک قوی تری داره :biggrin1:

اخه چی رو میخواین ثابت کنین...باشه نسخه PC از 360 بهتر و 360 از PS3 بهتر....حالا چیشد....؟؟؟
شما PC و 360 رو با 5000 تومن بخر کیفیت بالا تر بازی کن....منم 60 تومن میدم کیفیت پایین تر بازی میکنم....
احتمالا بازی رو تو نسخه 360 تموم کردی... multi هم نمیتونی بزنی به دلایلی که همه میدونن...گفتی حالا بزنیم تو سر PS3 ....
بجای این جور بحث ها بشین 2 دفعه دیگه تنهایی بازی کن....شاید به جایی رسیدی...

داداش جرو بحث نکنید در کل عزیز بازی اصلا کیفیت نداره که میگی کارت گرافیکی ایکس باکس بهتره اگه قوی بود میتونست انچارتد2و کیل زون 2 رو میاورد که فک کنم انفجار رخ میداد اسلحه کیل زون رو اگه نگاه کرده باشد از کل جزئیات بازی کال اف دیوتی بهتره بعدش اگر کسی بازی کیل رو بازی کرده باشه زیاد می فهمه این خنده اوره حالم به هم خورد به زور نشستم بردمش اخر در کل کسی حوصله داشته باشه 3 ساعت میره اخر بافت داره در حد سگا باید سر تو بندازی پایین ببریش اخر اگعه نگاه دورو ورت کنی اذیت میشی بابا اگه ایکس باکس بخواد گرافیکش رو از این جور بازی ها نشون بده شاهکار کرده داداش این شاهکار نیست یه بازی مینیموم هست در کل کمتر اسم ایکس باکس ررو بیارید خودتون رو کوچیک میکنید پیکسل داره اندازه خود کاپتان پرایس بیشتر جا ها هم که خودتون دیدید بچه ها عکس گذاشتن اصلا رندر شده نیست در کل گرافیک ایکس باکس هیچ درد نمی خوره بهترین بازیش که مارکوس هست گرافیکش بد نیست ولی باید بیاد پشته دسته رادک رو بوس کنه شاید افاقه شد در کل خندیدیم :)

داداش جرو بحث نکنید در کل عزیز بازی اصلا کیفیت نداره که میگی کارت گرافیکی ایکس باکس بهتره اگه قوی بود میتونست انچارتد2و کیل زون 2 رو میاورد که فک کنم انفجار رخ میداد اسلحه کیل زون رو اگه نگاه کرده باشد از کل جزئیات بازی کال اف دیوتی بهتره بعدش اگر کسی بازی کیل رو بازی کرده باشه زیاد می فهمه این خنده اوره حالم به هم خورد به زور نشستم بردمش اخر در کل کسی حوصله داشته باشه 3 ساعت میره اخر بافت داره در حد سگا باید سر تو بندازی پایین ببریش اخر اگعه نگاه دورو ورت کنی اذیت میشی بابا اگه ایکس باکس بخواد گرافیکش رو از این جور بازی ها نشون بده شاهکار کرده داداش این شاهکار نیست یه بازی مینیموم هست در کل کمتر اسم ایکس باکس ررو بیارید خودتون رو کوچیک میکنید پیکسل داره اندازه خود کاپتان پرایس بیشتر جا ها هم که خودتون دیدید بچه ها عکس گذاشتن اصلا رندر شده نیست در کل گرافیک ایکس باکس هیچ درد نمی خوره بهترین بازیش که مارکوس هست گرافیکش بد نیست ولی باید بیاد پشته دسته رادک رو بوس کنه شاید افاقه شد در کل خندیدیم :)
میثم، خیلی میخوامت!

فکر کنم یواش یواش بهتره بازی سنتر یه بخش Fun باز کنن و تاپیک های "X VS Y" رو به اون قسمت منتقل بشه.
قابل توجه یه عده که رو به بحث بیخودی و بی اساس میارن الان میانگین امتیاز های نسخه PS3 بیشتر از نسخه 360 هست.
نسخه 93.37:360
نسخه ps3 هم 93.93
خوب اگه سایت ها بدشون میاد پس چرا امتیاز بالا یا حداقل مساوی میدن.اینم یه جواب بیخود که فقط میتونه با استدلال های بیخود صحفه قبل مقابله کنه.
کلا واسه فان این تاپیک بدک نبود! هر دو نسخه هیچ فرقی با هم ندارند.

این بحث اسباب بازی من بهتر از اسباب بازی توئه کی میخواد تموم بشه خدا میدونه... ولی دوستان اگر میخوان مقایسه دقیق ببینن به نظر من برن وبسایت Eurogamer اونجا حداقل چهارتا چیز جدید هم یاد میگیرن از این بازی سه صفحه مقایسه همراه با فیلم و عکس گذاشته:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-modern-warfare-2-face-off

قابل توجه یه عده که رو به بحث بیخودی و بی اساس میارن الان میانگین امتیاز های نسخه PS3 بیشتر از نسخه 360 هست.
نسخه 93.37:360
نسخه ps3 هم 93.93
.

دوست من اولا سایتها خیلی خیلی کم پیش میاد که برای بازی های مولتی امتیاز متفاوت بدند مگر اینکه واقعا تفاوت زیاد باشه .
دوما اون میانگین امتیاز که گذاشتی مربوط به gamerankings هست که اگه توجه کنی مینگین امتیازات ps3 از 27 نقد هست ولی مال 360 از 47 نقد . پس نباید انتظار میانگین بالاتر یا مساوی را داشته باشی زمانی باید مقایسه بشه که تعداد نقد ها برابر باشه .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or