modern warfare2 x360 version vs ps3 version

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
کی میگه تفاوت نیست؟؟؟!!!واقعا نمیبینید....

توی عکس اول سر mctavish نیافتاده اما توی دومی افتاده:biggrin1::cheesygri

ولی جدا از شوخی اون دوستانی که گفتن نسخه فلان از فلان بهتره میتونن بیان بگن کجاش تفاوت داره حداقل مرد باشید بیاید بگید...(البته دلیلی به جز اختلاف روشنایی بیارید)

کی میگه تفاوت نیست؟؟؟!!!واقعا نمیبینید....

توی عکس اول سر mctavish نیافتاده اما توی دومی افتاده:biggrin1::cheesygri

ولی جدا از شوخی اون دوستانی که گفتن نسخه فلان از فلان بهتره میتونن بیان بگن کجاش تفاوت داره حداقل مرد باشید بیاید بگید...(البته دلیلی به جز اختلاف روشنایی بیارید)

لازم نیست بیان بگن.من خودم بهت میگم.اون عزیزان فن تشریف داشتن.اونم از نوع شدیدش:biggrin1:

توی عکس دوم چرا شخصیت هاش فرق میکنه؟!؟ مگه Randomه؟!:confused:

به جز کنتراست هیچ فرق دیگه ای ندارن
من آخرش نفهمیدم کدوم ماله ایکسباکسه کدوم پلی 3 :confused: :biggrin1:

من هرچی دقت کردم عین هم هستن.
چرا اونایی که میگن این بهتره یا اون بهتره دلیل نمیارن؟

این تصاویری که شما گذاشتید اصلا معلوم نیست ولی تصاویر سایت زیر نشون میدن که گرافیک 360 واضح تر و بهتر هستند
http://www.gameswire.net/comparison...ation-3_278-0006-38858337_Xbox-360_split.html

ps3
7dk07hyeiqncoy8nidze.jpg

xbox360
vi6454tq3xbde2x9ond.jpg

دوست من چون سایتی که گذاشتی باز نشد از روی همین عکسی که گذاشتی مقایسه کردم....

و باز هم تفاوتی ندیدم فقط توی ps3 اون غبار به تپه ها رسیده ولی توی x360 نرسیده...ولی خودمونیم واقعا اسم اینهارو میشه گذاشت تفاوت؟

راستی میتونی بگی وضوح بهتر یعنی چی چون من تفاوتی نمیبینم؟(شوخی نمیکنم شاید من درست ندونم منظور از وضوح بهتر چیه و برداشتم غلط باشه)

شمایی که داری عکس میزاری
آخه کدوم عکس ها توی یه حالت گرفته شدند؟
با این عکس ها نمیشه چیزی رو مقایسه کرد .چون از پایه مشکل داره.نمیشه دقیقا توی یه حالت و فضا از هر دو عکس گرفت.
چیزی هم که مسلمه این دو تا با هم فرقی ندارند و ورژن PC از هر دو بهتره

اين همه خودتون را کشتيد غافل از سايت gamespot که هميشه بهترين و دقيقترين مقايسه ها را ميکنه به قدري دقيق که 1 سانتيمتر هم اينو رو اونور نميشه
نسخه pc از همه بهتره ولي بين کنسولها اگه توجه کنيد نسخه 360 بهتره هم از نظر تکسچر که اگه به اسلحه و حتي زمين نگاه کنيد کاملا متوجه ميشيد و هم از نظر کنتراست .

مقايسه :
http://www.gamespot.com/features/6240138/p-2.html

من اصلا نمیخواستم این جا پست بدم اما یه چیزی خیلی برام جالبه که این تفاوت ها دیگه تفاوت نیست اما اگه بخواین به این تفاوت ها نگاه کنید خیلی جالبه بازم .

فقط کافیه به خط های پشت اصلحه نگاه کنید که با زوم کدوم بهتر هستش اینم میزام به نگاه خودتون البته PC از همه بهتره به نظر من.

360
zoom4.jpg

PS3
zoom4_1.jpg

PC
zoom4_2.jpg

حالا عکس ها بعدی شما فقط به دیوار که روش خونه دقت کنید بین عکس ها معلومه اول PC هستش بین بعدی ها هم نظر خودتون.
اما به نظر من نسخه های 360 و PS3 دارن تو این عکس طوفان رو نشون میدن و گردو خاک در هوا اما نسخه PC بیشتر شبه یه روز هوای خوب رو نشون میده

360
004.jpg

PS3
004_1.jpg

PC
004_2.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or