modern warfare2 x360 version vs ps3 version

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

nero1371

کاربر سایت
مثل اینکه علاوه بر نسخه ی pc نسخه های x360 و ps3 هم با هم تفاوتهایی دارند!
به نظر میرسه که این دفعه این عکسها رسمی و قابل اعتماد باشه!

برای مثال چندتا براتون میذارم .برای دیدن عکسهای بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
عکسهای بیشتر

414078.jpg

514079.jpg

714080.jpg

814081.jpg

untitled14083.jpg

untitled114082.jpg

منبع:

Last edited by a moderator:
اینا همش جوه برای به جون هم انداختن فن ها!هیچ فرقی بینشون نیست فقط یکم نسخه ی پایینی (که معلوم نیست کدومه!) پررنگ تره که اونم میشه عوضش کرد...

خیلی جالبه واقعا ، من 2 ساعته دارم سعی میکنم بفهمم شما چطوری تشخیص میدین کدوم بهتره ؟!! موفق نشدم .
اختلاف روشنایی هم توی بازی قابل کنترل هست ، یعنی شما میتونید از Option بازی رو روشن تر یا تیره تر کنید .
مگه اختلاف روشنایی هم جزء برتری حساب میشه ؟!!!!!!
منبع هم معتبره ، چون تقریبا همه بازیها رو مقایسه میکنه ....

خیلی جالبه واقعا ، من 2 ساعته دارم سعی میکنم بفهمم شما چطوری تشخیص میدین کدوم بهتره ؟!! موفق نشدم .
اختلاف روشنایی هم توی بازی قابل کنترل هست ، یعنی شما میتونید از Option بازی رو روشن تر یا تیره تر کنید .
مگه اختلاف روشنایی هم جزء برتری حساب میشه ؟!!!!!!
منبع هم معتبره ، چون تقریبا همه بازیها رو مقایسه میکنه ....
من دقیقا نگاه کردم و حق با شماست !!

اتفاقا 360 بهتره از رو عکس که اصلا نمیشه تشخیص داد ولی اکثریت با 360

همین طور که دوستمون لینک دادن در اینجانسخه PS3 کمی بهتره ولی تفاوت فاحشی ندارن در اون حد که بشه برتری به حساب آورد.اما خوب جالبه دقیقا برعکس شماره اولش هست!

عجب فن ps3 هستی شما:biggrin1:

خب حالا میرسیم به دوستای سر کار رفته چرا اینقدر خودتونو درگیر میکنین آخه چیه این دوتا عکس فرق داره یعنی سخته متوجه شین یارو خواسته با دوتا بالا پایین کردن Brightness و contrast عکسا ملت رو سر کار بزاره.آخه چیه این دوتا عکس فرق داره نمیدونم والا اگه شما تکنیک نور پردازی یا گرافیکی میبینین که ما نتونستیم ببینیم به ما هم بگین ما هم یاد بگیریم دیگه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

خب شما چجوری تشخیص دادی ؟

بیخیال بابا کلا تاپیک بیخودیه اگه تفاوت فاحش بود ارزش بحث داشت ولی تفاوتی دیده نمیشه این بحثا دیگه کهنه شده مخصوصا که دیگه مشکلات ساخت بازی برای ps3 هم تا حد زیادی مرتفع شده.

اصلا تابلوی که تمام مدل های استفاده شده روی هر دو کنسول یکی اند , پس کسی با برتر دونستن یکی به دیگری , نه خودشو و نه اینفینتی رو زیره سوال ببره...

فرق دیده نمیشه؟:دی
اون ابر رو تو اون عکس نگاه کنید!:دی
سیصدو شصت بهتره به نظرم با این که خودم پی اس 3 فن هستم...

PC با چه مشخصاتی تست شده

مشخصات PC

مطمئن باشید PC بهتر هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or