mohsen7337
کاربر سایت
من پارس آنلاین دارم ، به سختی هم وصل میشم . مشکل از اینترنت کل ایران هست.
عجب
آخه من بازیای دیگه هم نمیتونم بازی کنم تقریبا
من پارس آنلاین دارم ، به سختی هم وصل میشم . مشکل از اینترنت کل ایران هست.
محسن تو که میگفتی من راحت بازی میکنم؟ ...........تقریبا اکثر ISP ها یی که بچه ها دارن به سرور به زور وصل میشن یا مثل من اصلا وصل نمیشنعجب
آخه من بازیای دیگه هم نمیتونم بازی کنم تقریبا
محسن تو که میگفتی من راحت بازی میکنم؟ ...........تقریبا اکثر ISP ها یی که بچه ها دارن به سرور به زور وصل میشن یا مثل من اصلا وصل نمیشن
واقعا دیگه ادم جوش میاره با این وضعیت مزخرف اینترنت
من و میلاد داریم اینترنت رو عوض میکنیم ببینیم فرجی میشه
خوب خدارو شکر .............خوش به حالت .........گفتم که.. یه روز خوب میادعمو میثم من نت رو عوض کردم 1mb(نمی تونم اسم ببرم)گرفتم مشکلم حل شد راحت دارم بازی میکنم مشکل بعضی جاها و بعضی نت ها هست تو هم نت خودت رو عوض کن.
میثم تا هفته قبل خوب بود , چون 1 مگ بود ولی الان زدن 128 کردن ,, منم عوض میکنم تا چند روز دیگه دلمون خوش بوود bf3 ,mw3 ,u3 داریم !!اصلا نمیشه بازی کردمحسن تو که میگفتی من راحت بازی میکنم؟ ...........تقریبا اکثر ISP ها یی که بچه ها دارن به سرور به زور وصل میشن یا مثل من اصلا وصل نمیشن واقعا دیگه ادم جوش میاره با این وضعیت مزخرف اینترنتمن و میلاد داریم اینترنت رو عوض میکنیم ببینیم فرجی میشه
آقا شرمنده اینو میگم ولی افغانستان پارسال یه گزارش نشون میداد اخبار (نه اخبار خودمون) که نت 20 مگ استفاده میکردن , مطمئنم که چنین چیزی گفتکلا واقعا گند زدن به اینترنت....شده افغانستان)x آخه بنده خداها دسته خودشون نیست که اصلا نمیدونن اینترنت چیهاز بالا بگیر تا پایین تو این مملکت 99% مردم اصلا نمی دونن اینترنت چیه واسه همین اینا هر جور دلشون بخواد سرویس میدنن...اصلا کسی بازی آنلاین نمی کنه که عقب مونده ایم دیگه...وقتی وزیر میگه نت 128 هم واسه کاربرا زیاده... اینجا نت 128 رو هم به اسم 1مگ میدن که قشنگ جیب تو خالی کنن
پس دیگه شدیم سومالیآقا شرمنده اینو میگم ولی افغانستان پارسال یه گزارش نشون میداد اخبار (نه اخبار خودمون) که نت 20 مگ استفاده میکردن , مطمئنم که چنین چیزی گفت
پایین تر سواد م قد نمیده که...بعدش ایران دیگهبرو پایین تر ..................:d
برو پایین تر ..................:d
سهند جان باور کن به جای این pocket هایی که به سرور میرن و برمیگردن خودمون با پای پیاده بریم زودتر از این میشه :dپایین تر دیگه نیست , خودمونینم :d
از ساعت 9 صبح تا 7 بعد از ظهر پای MW3 بودم , کلا 5 دست تونستم بازی کنم !!
پای پیاده رو خوب اومدیسهند جان باور کن به جای این pocket هایی که به سرور میرن و برمیگردن خودمون با پای پیاده بریم زودتر از این میشه :d
مثل اینکه نت ایران بدجور خرابه.
من که مشکلی ندارم.