Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

از دیروز تا حالا با کافران عزیز (دوستان خارجی منظورمه)کلی بازی کردیم.پینگ خیلی کم تو بازی تاثیر داره.من که عشقم شده مد Kill Confirmed اون هم به صورت Hardcore.خیلی حال میده.حتما شما هم امتحان کنید.
به نظر من تاثیر پینگ تو این بازی از بقیه CoD ها خیلی بیشتر شده. حتی با 3bar هم نمیشه درست بازی کرد.

به نظر من تاثیر پینگ تو این بازی از بقیه CoD ها خیلی بیشتر شده. حتی با 3bar هم نمیشه درست بازی کرد.

شما مطمئنی با 3 خط نمیتونی بازی کنی؟؟؟
با یه خط که بازی میکنیم زیر هدشات صحبت نمیکنیم ، حالا نمیدونم شما چه طور نمیتونی بازی کنی!

دوستان مثل اینکه اصلا host نشن تو lobby حال نمی کنن ,

عید با سرویس 128 و pocket lost و ping بالا 500 publik پینگ یه خط خارجی ها left می دادن :d

دیــلـی نسبت به Mw2 خیلی کمتر هست ولی همچنان 1خط 2خط اذیت می کنه ,

براي خريد DLC ريجن بازي و ريجن اكانت بايد يكسان باشه ، شما كه ريجن 1 هست اكانتت پس بهتره بازي ريجن 1 بگيري
ولي اگه بازي ريجن 2 بگيري ، ميتوني يه اكانت ريجن 2 بسازي روي اون DLC ها رو دانلود كني و روي اكانت اصلي بازي كني

بیشتر منظورم اینه که خرید DLC تو کدوم اکانت به صرفه تره؟

بچه ها یه سوال
آنلاینش چطوره؟
اعصاب خورد کن که نیست؟
من واسه بتل 3 و بازی کردم خیلی باحال بود اصلا مشکل پینگ نداشتم یا لگ
اگه خوبه بگیرمش؟:-/:-/

سلام دوستان. یه چند روزه (از جمعه 11/9) نمی دونم چرا نمیتونم آنلاین شم. روی fetching گیر میکنه آخرشم میگه error:312 اگه کسی راهنمایی بلد بود ممنون میشم

سلام دوستان. یه چند روزه (از جمعه 11/9) نمی دونم چرا نمیتونم آنلاین شم. روی fetching گیر میکنه آخرشم میگه error:312 اگه کسی راهنمایی بلد بود ممنون میشم
مشکل از اینترنت کل ایران ـــه ! من Mw1,Mw2,BO,WaW رو هم امتحان کردم همین مشکل رو داشت . البته بعضی ها شاید این مشکل رو نداشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or