Modern Warfare 3 | PS3 | Multiplayer Section

از دیروز تا حالا با کافران عزیز (دوستان خارجی منظورمه)کلی بازی کردیم.پینگ خیلی کم تو بازی تاثیر داره.من که عشقم شده مد Kill Confirmed اون هم به صورت Hardcore.خیلی حال میده.حتما شما هم امتحان کنید.

من خودم یه پا بازیکنما...:d
راستی این نسخه خیلی بهتر شده...من دیشب خیلی راحت بازی کردم.با اینکه بعضی موقع ها پینگ قرمز می شد ولی حتی میتونستم اسنایپ کنم.تو قبلی ها اصلا نمی شد بازی کرد!
اسنایپ توش بینهایت آسونه ولی چون مپ هاش خیلی چرته نمیشه خوب اسنایپ زد. هیچ مپی مثل Wasetland نداره. با مپ هاش حال نمیکنه خیلی خیلی خرتو خره! بهترین مد بازی هم KillConfirmed ـه بدون شک!

آقا یه سوال داشتم
من اکانتم ریجن 1 هستش میخواستم بدونم که به نظرتون بازی رو ریجن 1 بخرم یا 2؟ برا خرید DLC میگم. میخوام بدنم ریجن تأثیر داره یا نه؟ تو کدوم ارزونتر در میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چون الان بازی رو کرایه کردم و میخوام بخرم میخواتم بدونم 1 بخرم یا 2؟ ممنون میشم یه ذره سریعتر راهنمایی کنید.

آقا یه سوال داشتم
من اکانتم ریجن 1 هستش میخواستم بدونم که به نظرتون بازی رو ریجن 1 بخرم یا 2؟ برا خرید DLC میگم. میخوام بدنم ریجن تأثیر داره یا نه؟ تو کدوم ارزونتر در میاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
چون الان بازی رو کرایه کردم و میخوام بخرم میخواتم بدونم 1 بخرم یا 2؟ ممنون میشم یه ذره سریعتر راهنمایی کنید.

براي خريد DLC ريجن بازي و ريجن اكانت بايد يكسان باشه ، شما كه ريجن 1 هست اكانتت پس بهتره بازي ريجن 1 بگيري
ولي اگه بازي ريجن 2 بگيري ، ميتوني يه اكانت ريجن 2 بسازي روي اون DLC ها رو دانلود كني و روي اكانت اصلي بازي كني

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or