Modern Warfare 3 - باید ها و نباید ها D:!

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    92

Trunks

کاربر سایت
خب همتون میدونید که شایعات فراوان در رابطه با تایید و تاریخ عرضه و... این بازی همه جارو پر کرده و یقینا تا روزهای آینده و یا شایدم E3 شاهد تایید این عنوان باشیم. با وجود اینکه IW اوضاع نامعلومی داره، اما نظرتون رو در رابطه این بازی بگید. مثلا چی نیاز داره، چی باید بهتر بشه، و این صحبتا! تو نظرسنجی هم شرکت کنید.

فقط توجه کنید که اینجا تاپیک نظرات شما در رابطه با MW3 هست. هیچگونه بحثی مبنی بر مقایسه این عنوان مثلا با Battlefield 3 که کدوم بهتره و اینا انجام ندید. اگه از بازی بدتون میاد، نوب بازیه، هرچی هست همین الان پیج رو close کنید :دی!

فک کنم اگه تمرکزشونو تو بخش آنلاین بیشتر کنن و در کنار این کار (یعنی آنلاین بازی که خیلی مهمتر از بخش سینگل هست از نظر من) روی داستان هم مانور بیشتری بدن و یکم طولانیش بکنن خیلی خوب از آب در بیاد...

شهاب جان كاش تك انتخابي ميبود نظر سنجي.چون اصولا به نظر سنجي هاي چند انتخابي اعتقادي ندارم:d
ولي جدا از شوخي من به استفاده از موتور گرافيكي جديد راي دادم چون با اين موتور قديمي كه براي ساخت cod استفاده ميشه به احتمال زياد فاكتور گرافيك عالي رو داشتن رو بايد از سرتون بيرون كنيد و مهم تر اين كه در مقابله با حريفش(گفتي اسمش رو نميگم:d) شكست ميخوره
به كمي نزديك تر به واقعيت و سخت تر هم راي دادم چون اصولا من با همين هيجان بيش از حدي كه در cod وجود داره مشكل دارم.با يك تفنگ كل سپاه دشمن رو ويران ميكني.البته نميگم در بازيهاي رقيب همچين چيزي وجود نداره ولي ديگه تا اين حد نيست

اینها نظرات شخصیه منه:
مدت زمان بازی یکم بیشتر بشه
سیستم co-op داستانی داشته باشه یا حداقل مثل mw2 بخش special ops داشته باشه
طبق معمول 60fps باشه
گیم پلی mw2 خوب بود ولی این یک مقدار متنوع تر بشه بهتر خواهد بود
انقدر خطی نباشه {یه ذره سند باکس بشه}
مثل Black Ops نباشه
داستان و شخصیت پردازی و بقیه بحث های غیر فنی هم بخوره تو سرشون. من برای داستان این بازی رو انجام نمیدم

شهاب جان كاش تك انتخابي ميبود نظر سنجي.چون اصولا به نظر سنجي هاي چند انتخابي اعتقادي ندارم:d
خودمم دوست داشتم که تک گزینه ای بود اما چون بازی بخش آنلاین داشت، یه جور نامتعادلی به وجود میومد :دی!

اگه mw3 از موتور گرافیکی جدیدی استفاده نکنه احتمال زیاد تو نمرات منتقدین خیلی تاثیر می زاره سالی که mw2 اومد بازی fps نبود که گرافیک بالایی داشته باشه (به جز killzone2) ولی امسال ...

همه ی موارد
موتور که یه چیزی زیره صفر اسکریپت نویسی تا دندون طرف تخریب پذیری های مسخرشم یا بردارن یا یه چیزی مثل ادم بسازن یه برجک با بازوگا میزنیم دیدبانیش خراب میشه بقیش تکون نمیخوره حالا با هلیکوپتر برو توش!!انگار نه انگار
BO سنت شکنی هایی کرد کاملا مثبت مثلا کاراکتر اصلی شخصیت پردازی شده بود و حداقل میشد باهاش ارتباط برقرار کرد نه مثله Roach که وقتی مرد نفهمیدم باید خوشحال باشم یا ناراحت!نه ندیده بودمش نه صداشو شنیده بودم درست حصابی
MPـش که هیچ اصلا نمیرزه بری سمتش به دلیل...
SP رو طولانی تر کنن که البته خیلی بعییده چون MP ـش که هیچ حداقل SP قوی و طولانی براش بذارن که ارزش تکرار داشته باشه
پرایس هم که امیدی به مردنش نیست زیرا او یک پهلوان است...
کلا سر تا ته عوض شه

گرچه بعید میدونم تغییرات عدیده ای توش ظاهر بشه ولی به شخصه دوست دارم بخش تکر نفره طولانی تر بشه و تغییرات مثبتی که Black Ops در زمینه شخصیت پردازی و داستان داشت تو MW3 هم شاهدش باشیم.حتما و حتما بخش مشابه Special Ops تو MW2 داشته باشه.
البته بیشترین انتظاری که من دارم واقع گرایانه تر شدن بازی هست که بعید میدونم تحقق پیدا کنه.
در مورد مولتی پلیر هم تا زمانی که هیلو ریچ هست من دست به مولتی بازی FPS دیگه ای نمیزنم:d

خب از نظر من مشكل بازي فقط در گرافيكش خلاصه ميشه ....
چون از لحاظ گيم پلي كه خيلي خوبه ..
و داستان هم كه ديگه هيچي ...
اما من دو گزينه ي گرافيك و بخش انلاين رو انتخاب كردم كه فكر كنم از بقيه نقاط بازي ضعيف ترن

ولي يك مقايسه با بتلفيلد بكنم كه :
=))=))

آقا حالا اون گزينه ي يكي به اخر داستانش چيه؟
بنده خدا پرايس رو چيكار دارين؟ :d

بزرگترین چیزی که میخوام اینه که اسم و جایگاه نسخه های قبلشو حفظ بکنه
من تمام بازیهای جنگی انلاین رو تست کردم (امیدوارم)
هیچکدوم مثل MW 2 ادم رو درگیر نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or