Modern Warfare 3 - باید ها و نباید ها D:!

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    92
آقا اگه بیان یه حالی به گرافیک بازی بدن(در حد عوض کردن انجین بازی) و صد البته یکم بازی ریل تر بشه(رامبو بازییش یکم کم بشه)می تونه بازم موقع فروش رکورد بزنه.
آخ چقد دلم واسه Ghost و اون Perfect گفتناش تنگ شده

تفنگ UMP45 رو حتما داشته باشه...
Quick Scope Style رو که تو mw2 هست،حفظ کنه.
بیشتر رو بخش مولتی تمرکز کنه و یه چیزی تو مایه های mw2 باشه گیم پلی ــــش.
امیدوارم که بخش مولتیش شبیه به Black Ops نباشه.

تفنگ UMP45 رو حتما داشته باشه...
اتفاقا این یه مورد رو خدا کنه حذف کنن یا فاتحه اسلحه رو بخونن که هر Noob سرشو نندازه یه ماراتون ورداره نینجا سایلنسر بعد دو نفرو بکشه فکنه خیلی بازی بلده یا 11نفر از 12 نفر لابی UMP دستشون باشه

اتفاقا این یه مورد رو خدا کنه حذف کنن یا فاتحه اسلحه رو بخونن که هر Noob سرشو نندازه یه ماراتون ورداره نینجا سایلنسر بعد دو نفرو بکشه فکنه خیلی بازی بلده یا 11نفر از 12 نفر لابی UMP دستشون باشه
چون خیلی ها UMP45 برمیدارن دلیل نمیشه که حذفش کنن.هرکی هم که این کلاسی که شما گفتی داشته باشه دلیل نمیشه که NOOb باشه!

تنها خواسته من یه داستان خیلی بهتر با روایت بهتر از اونه
گیم پلی و گرافیک cod همیشه خوب بوده و فقط خلا یه داستان خوب تو هر سری احساس میشه
امیدوارم تو mw3 بیشتر به این بخش توجه بشه

یه چیزی میگم همه بریزن سرم...:d
داستان رو یه جوری بچینن و برن عقب که با Ghost بازی کنیم...!
من یکی که دوست دارم به داستان عمق بدن ...! فقط همین.

عشقش به همین بود که . میرفتی با سرعت توو بیس دشمن , در 10 ثانیه همه رو میزدی :d

دلمون واسه آنلاین بدون هک خیلی خرابه :(

راستی یه تریلر دیدم توو یوتیوپ , حالا نمیدونم واقعا خودش بود ! ولی بسیار خفن بود در حد المپیک :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or