میگم من به مرحله قایقی که میرسم و تمومش میکنم که میاد بره واسه مرحله بعد گیر میکنه و یه ارور میده که هیچگونه پیامی نداره و مینیمایز میره توی تسکبار
حالا اگه فرض رو بر این بگیریم که دی وی دی بازی مشکل داره
سیوهای بازی کجا هست که یه بک آپ ازشون بگیرم تا یه دی وی دی دیگه نصب کنم و از همون مرحله شروع کنم؟؟؟
میگم من به مرحله قایقی که میرسم و تمومش میکنم که میاد بره واسه مرحله بعد گیر میکنه و یه ارور میده که هیچگونه پیامی نداره و مینیمایز میره توی تسکبار
حالا اگه فرض رو بر این بگیریم که دی وی دی بازی مشکل داره
سیوهای بازی کجا هست که یه بک آپ ازشون بگیرم تا یه دی وی دی دیگه نصب کنم و از همون مرحله شروع کنم؟؟؟
با لاخره این بازی راهم چند روز پیش تموم کردم!
خوداییش cod بهترین بازی دنیاست!
خدا کنه در نسخه های بعدی یک موتو پایه جدید بسازند و دوباره مارو قافل گیر کننند!
یک ذره به دمو های قبل هر مرحله توجه کنید شپرد می خواست ماکاروف را بکشه و به اسمه خودش تموم کنه واسه همین خیانت کرد شپرد یک جنرال بود و از قدرتش استفاده کرد تا اون ها رو تحت تعقیب قرار بده . توی دمو پرایس گفت : شپرد با یک دروغ و رودخانه ای از خون می تونه خودش را به یک قهرمان تبدیل کنه وحقیقتش باقی می مونه ولی حقیقت ما از بین میره واسه همین شپرد رو کشتند ولی بازم تحت تغقیب هستند چون دنیا حقیقت رو نمی دونه.
هر دو کرک بدون مشکل بازی رو اجرا میکنند
فقط برای استفاده از ترینری که من گذاشتم احتیاج به کرک skidrow دارید
اگر هم خودتون بگردید احتمالا ترینر razor پیدا میکنید من که چیزی پیدا نکردم
اگر هم کرک razor دارید حتما قبل از جایگزینی با کرک skidrow ازش پشتیبان تهییه کنید
ولی برای تمام کردن بازی به ترینر احتیاج ندارید حتی تو وضعیت veteran من که تمومش کردم
و خیلی منطقی تر از veteran نسخه mw بود سخت ترین مرحله هم کشتن makarow تو روسیه بود
و تو special ops هم کشتن اون آدم آهنی ها سخت بود یکی تو برزیل یکی هم تو مرحله روسیه
تو مرحله سکوی نفتی که همشون رو کشتم میرفتم بالای نبردبان همونجایی که با مکتاویش رفتم و کلید انفجار c4 که روی جسد دشمنان نصب کرده بودیم رو زدیم
اگر هم کسی تو special ops اون مرحله برزیل و اون مرحله روسیه رد کرده راهکارشو بگه
در ضمن موشک رو پرایس از قصد به سمت واشینگتن زد بعدش هم سیستم دفاع موشکی آمریکا اونو منهدم کرد
احتمالا شفرد از این موضوع سو استفاده کرد
ghost roach and sheferd به دنبال makarov به روسیه رفتند و price mactavish به افغانستان چون از
محل اختفای دقیق اون اطلاع نداشتند
ولی من موندم چرا انقدر ایران رو تو دموها نشون میدن ؟؟؟
من به این موضوع از نسخه اول خیلی حساس بودم
تازه تو نسخه اول خلیج فارس رو هم کردن خلیج عربی
اون حامد علوی هم صددرصد عرب هست (آخه افغانیا از کی تا حالا عربی حرف میزنند ؟؟؟)
من که به نسخه بعدی اصلا خوشبین نیستم حتما یه بلایی سر ایران میراند
سلام بدبخت شدم بعد از اون مرحله کاخ سفیدکه از هلکوپتر افتادیم و همه جا سفید شد توی لودینگ مرحله بعد از بازی میپره بیرون گرافیکو که کمتر کردم پیغام دادdisc read error
یعنی دی وی دی هام خرابه؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا تو رو خدا یه کمکی بکنین
سلام بدبخت شدم بعد از اون مرحله کاخ سفیدکه از هلکوپتر افتادیم و همه جا سفید شد توی لودینگ مرحله بعد از بازی میپره بیرون گرافیکو که کمتر کردم پیغام دادdisc read error
یعنی دی وی دی هام خرابه؟؟؟؟چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا تو رو خدا یه کمکی بکنین