Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام دوستان
من بازی دانلود کردم وقتی میخوام اجرا کنم اول steam نصب میکنه بعد میخواد update کنه
باید به نت وصل بشم و بزارم update کنه؟
بعد از اینکه updateشد چیکار کنم؟

سلام بچه ها چی میشه که اون موشک که میخواستن کاخ سفیده باهاش بزنن رو هوا میترکه ؟مرحله قبلشم ما میخواستیم اونو نزاریم پرتاب کنن دیگه که کردن ؟

چیزهایی که من از بازی متوجه شدم

enemy intel ها به نظر میرسه فقط جنبه امتیاز گرفتن داشته باشند نه کاربرد دیگری

مرحله اول در کشور افغانستان اتفاق میافته و شما میبایست یکی از شهرهای کوچک رو از شبه نظامیان
زاخائو پاک کنید

در مرحله بعد شما به طور مخفیانه وارد یک پایگاه هوایی در روسیه میشوید شما به دنبال اطلاعاتی هستید
که روسی ها قبلا تونستن از بقایای یک ماهواره نظامی بدست بیاورند در این مرحله ماموریت شما لو میره

و باید سعی کنید خودتون رو منطقه امن و فرار کنید

در مرحله بعدی شما به عنوان یک جاسوس وارد گروه ماکاروو میشوید ماکاروو برای گرفتن انتقام
از آمریکایی ها در فرودگاهی به نام فروگاه بین المللی زاخائو دست به کشتار میزنه پس از این اقدام

جاسوس گروه یعنی جوزف آلن رو که یک نظامی آمریکایی هست رو میکشه
اما اینکه چرا قبل از کشتار جلوی او رو نمیگیرد من نمیدونم !!!

پس از اینکه رابط گروه کشته میشه مسئول این حمله نظامیان آمریکایی معرفی میشوند
گروه 141 به دنبال یافتن ماکارو رهسپار کشور سازنده اسلحه میشوند و در اونجا به دنبال دلالی

که به ماکاروو اسلحه فروخته میگردند پس از بازداشت دلال آنها از جایگاه احتمالی ماکاروو اطلاع میابند

مرحله بعدی با حمله رعدآسای نیروهای روسی به آمریکا شروع میشه در اینجاست که شما با تعداد اندکی رنجر وظیفه دارید منطقه رو امن نگه دارید

در mw در کشور خیالی عرب پس از انفجار هسته ای تعداد 30000 سرباز شفرد کشته میشوند

شفرد دشمن قسم خورده زاخایو و ماکاروو هست به همین علت در فرودگاه متروکه افغانستان شاهد نبرد سربازان شفرد و مزدوران ماکاروو هستیم در این بین هم بعد از کشته شده گوست و روچ توسط شفرد

پرایس و مک تاویش (سوپ) به دنبال شفرد هستند که از نیکولای کمک میگیرند
شفرد اطلاعات محرمانه ای که ماکاروو داشته رو بعد از کشتن گوست و روچ با خودش میبره

این اطلاعات چی هستند و شفرد چه سودی از این کار میبره من نمیدونم
پرایس با اطلاع قبلی از یک زیر دریایی روسی ، موشک هسته ای به سمت واشینگتن پرتاب میکنه

روسیه با اطلاع از این موضوع که نیروهای خودش در واشینگتن مستقر هستند موشک رو قبل از اصابت
به شهر در فضا منفجر میکنند امواج الکترو مغناطیسی ساتع شده از انفجار تمام وسایل الکترونیکی رو

از کار میاندازه و این باعث سقوط هلیکوپتر ها خودرو ها و حتی لیزر اسلحه ها میشه
گروه 141 پس از بررسی پوکه های شلیک شده در فروگاه روسیه به دنبال کشور سازنده اسلحه

و سپس بعد از بدست آوردن اطلاعات به دنبال دلال اسلحه راهی برزیل میشوند

بازی رو تموم کردم
خوب بود
بالاخره بعد از مدت ها یه اکشن اول شخص باحال و جذاب بازی کردم
امتیاز من 9.4
فقط یه چیزی:
این ماکاروف چی شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or