Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

سلام به همه من امروز رفتم بازی رو بگیرم تو پارکشهر هیچکس نداشت به جز یه مغازه اونم گفت 4 تا دی وی دی هستش :laughing: اصلش 2 تا دی وی دی هستش ولی بعضی افراد سود جو ااون رو به 4 تا تغییر دادن مغازه ه های دیگه گفتن شنبه دست همه اومده 2 تا دی وی دی هم هستش به نظر من یکی دو روز صبر کردن ارزش داره تا آدم پول بیشتر بده به چهار تا دی وی دی تازه پر عیب و ایراد هم نصب بشه (البته این نظر من هستش)
فکر کنم نظر شما کاملا متینه.

سلام.
یک سوال داشتم..
دوستان برای من هم برای بویزه..
این پچ رو دان کردم....
یک تست هم بغلش بود که محل نصب پچ رو نوشته بود.....ولی برای من اونجا ریخته نشده...
.Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
میخواستم بینم من باید جایی بریزم که بازی رو نصب کردم؟(در درایو D)
ممنون

البته فرشید حان یه تاپک داریم:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=25006
....
ولی رو که نیست!سنگ پا قزوینِ!
ممنون از تذکرت ;)
خوب بود که یه نظرسنجی هم بالای تاپیک قرارداده میشد که بشه با مدرک این گروه رو محکوم کرد
البته بازار بی در و پیکر فروش محصولات سرگرمی و بخصوص بازی که کلا فروش این عنوانها رسمیت نداره(یا ممنوع میشه یا 2 ماه بعد مجوز میگیره) همچین سو استفاده هایی رو هم بدنبال میاره

آقایون ما از کجا بخریم آخر؟ امروز رفتم پایتخت فقط دو تا مغازه داشتنش هر دوتاشونم 4تا دی وی دی میدادن 12 تومن! گفتم من اگه رو گنجم نشسته باشم 12 تومن پایه 4 تا دی وی دی که اصن معلوم نیست مثه آدم کرک کرده باشن نمیدم. کسی جایی سراغ نداره؟ سایتی جایی؟
شما از هرکجا خرید میکنی از پایتخت نخر،یه کم پایینتر و با امکان استفاده از خطوط پر سرعت حمل ونقل عمومی میتونی به میدون ولی عصر برسی که با قیمت خیلی کمتر خریدت رو انجام بدی
اما مهمترین شرط قبل از خرید ،همیشه کسب اطلاع از کیفیت و حجم محصول هست تا از خرید عنوان پشیمون نشین(البته باز هم این مورد مخصوص ماست،اونطرف اینکارا لازم نیست)

من نسخه SKIDROW رو دانلود کردم!! کل گیم تو یه دی وی دی 9 و یه 4 هست!! الانم دارم بدون مشکل بازی میکنم!! واقعا عالیه!! :biggrin1:

1258080722.jpg

فکر کنم کلا تو 3 دی وی دی جا بشه!!! بازی رو هم وقتی بار اول شروع میکنیم، مستقیم میره تو مرحله تمرینی بدون اینکه هیچ منویی نشون بده!!

سلام دوستان آقا جواد یه سوال ازت داشتم(Creeping Deλth ) میخواستم بهتون پخ بدم نمیشد کلا من از شما hardcore تر در COD تو این سایت نمیشناسم کلا یه سوال داشتم میخواستم بدونم نسخه PC ارزش ارجینال رو داره قصد ارجینال XBOX بود که بن شدن اجازه نداد حالا میخوام بدونم به نظرتون ارزش داره ارجینال رو بگیری یا نه؟ مرسی

من نسخه SKIDROW رو دانلود کردم!! کل گیم تو یه دی وی دی 9 و یه 4 هست!! الانم دارم بدون مشکل بازی میکنم!! واقعا عالیه!! :biggrin1:

1258080722.jpg

فکر کنم کلا تو 3 دی وی دی جا بشه!!! بازی رو هم وقتی بار اول شروع میکنیم، مستقیم میره تو مرحله تمرینی بدون اینکه هیچ منویی نشون بده!!
آقا اگه امکان داره شما بزن رو 3 تا DVD و با قیمت منصفانه به بچه های فروم بفروش
امکانش هست ؟

ممنون :love:

من نسخه SKIDROW رو دانلود کردم!!
او مای گاد :biggrin1: !
واقعآ تو ایران این کارو کردن رکورد حساب میشه . باید اسم شما رو توی گینس بنویسن :cheesygri
دوستان قصد تبلیغ نباشه چون این سایتا مال بابام که نیست اما persiastore.com نسخه ی کامل و skidrow رو داره و قیمتش هم عالیه . سایت valashop.ir هم نسخه ی کامل و Skidrow هست ظاهرآ که اون هم قیمتش خوبه .

1258080722.jpg

منم همین نسخه رو دانلود کردم،البته Installer اصلی نیست و بعدا برای آپدیت باید به نسخه های آپدیت همین گروه متکی باشیم

راستی می تونید مقایسه ی کیفیت نسخه های کنسول و PC رو اینجا ببینید،این سایت رو خیلی وقته اخبارش رو پیگیری می کنم،مطمئن هست،
اونایی که میگفتن کیفیت PC پایینتر هست حتما ببینن و مقایسه کنن(البته بدون دقت هم مشخصه!)

واقعآ تو ایران این کارو کردن رکورد حساب میشه . باید اسم شما رو توی گینس بنویسن :cheesygri
دوستان قصد تبلیغ نباشه چون این سایتا مال بابام که نیست اما persiastore.com نسخه ی کامل و skidrow رو داره و قیمتش هم عالیه . سایت valashop.ir هم نسخه ی کامل و Skidrow هست ظاهرآ که اون هم قیمتش خوبه .
دوست عزیز من با ADSL دان نکردم که برم تو گینس!! :دی از طریق مـــــاهواره دان کردم!!

آقا اگه امکان داره شما بزن رو 3 تا DVD و با قیمت منصفانه به بچه های فروم بفروش
امکانش هست ؟

ممنون

دوست عزیز قصدم از اون پست، فروش بازی نبود!!! برات PM میدم!!

من نسخه SKIDROW رو دانلود کردم!! کل گیم تو یه دی وی دی 9 و یه 4 هست!! الانم دارم بدون مشکل بازی میکنم!! واقعا عالیه!!

منم دارم دانلود مى کنم!
يکى رو دانلود کردم خراب بود حذفش کردم؛ حالا دارم يکى ديگه رو دانلود مى کنم.
اميدوارم ارزشش رو داشته باشه برا دوبار دانلود شدن!

آخرین ویرایش:

شما از این سایتا تهیه کردین
مشکلی که نداشت
سریعتر جواب بدین که من هم تهیه کنم

سلام PC-Overcloker
آقا جواب ما رو نمیدی
میشه بگی اگه از این فروشگاهایی که گفتی خرید کردی چه جوری هستن
یعنی مشکلی ندارن
آخه قیمتشون خیلی پاینه

آق یکی نیست به ما بگه بهترین نسخه رو از کجا میشه خرید :(

Last edited by a moderator:
نسخه بازی SKIDROW ستاپ اصلی نیست و نمیشه اپدیت کرد برای همین بیشتر ترجیح میدم نسخه استیم را بگیرم با کرک رازور که بشه اپدیت کرد بازی را:(
کسی سراغ داره ستاپ اصلی را؟

سلام PC-Overcloker
آقا جواب ما رو نمیدی
میشه بگی اگه از این فروشگاهایی که گفتی خرید کردی چه جوری هستن
یعنی مشکلی ندارن
آخه قیمتشون خیلی پاینه
نه دوست گرامی . اون 2 فروشگاه خیلی کارشون درسته .

نسخه بازی SKIDROW ستاپ اصلی نیست و نمیشه اپدیت کرد برای همین بیشتر ترجیح میدم نسخه استیم را بگیرم با کرک رازور که بشه اپدیت کرد بازی را:(
کسی سراغ داره ستاپ اصلی را؟

دوست عزیز, در مورد بازی هایی که انحصارا توسط steam عرضه میشه, ستاپ اصلی و غیر اصلی معنا نداره. وقتی که آپدیتی برای یک بازی میاد, خود برنامه steam فایل های بازی رو آپدیت میکنه و اینجور نیست که شما بری از روی سایت پچ بازی رو بگیری و نصب کنی. گروه SKIDROW هم هروقت آپدیتی برای بازی های steam اومده, فورا اون رو عرضه کرده. از این بابت اصلا نگران نباشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or