Modern Warfare 2 | PC

سلام به همگی
توی این تایپیک در مورد آخرین نسخه سری محبوب cod بحث میشه
هر چی اطلاعات دارید رو کنید بقیه هم استفاده کنند:biggrin1:

یعنی این حداقل سیستم مورد نیاز برای بازیه؟؟:confused:
منم اول فکر کردم این حداقل سیستم هستش!!!!
خدا را شکر:biggrin1:
وایی خدا ! دیگه چیزی تا عرضه نمونده .. من معتاد این بازی هستم ! خداکنه واسه PC عقب نیفته

تو معتادشی؟ من خوراکمه:love: خدا کنه عقب نیافته!!!
برو بچ اینو ببینید حال کنید، قدرت تخریب پذیری رو ببینید اونم تو مولتی
http://www.eurogamer.pt/videos/call-of-duty-modern-warfare-2-trailer-multiplayer
راستی یه نکته توپش برا ما لپ تاپ دارا اینه که coop داره!!!!
خیلی حال میده تو بازی!

آخرین ویرایش:
بچه ها فقط حداکثر 13 روز دیگه مونده تا عرضه:eek:
13روز چيه بازي 10نوامبر (19ابان)ريليز ميشه يعني حدود 36-37 روز ديگه يعني 3تا پوست بايد بندازي تا بازي بهت برسه:-":biggrin1:
من عکس های MODERN WARFARE 2 رادیدم ومتوجه شدم از نظر گرافیکی شباهت زیادی به CALL OF DUTY 4 و 5 داره
راستی کسی نمیدونه اسلحه ها مال زمان آینده اند یا نه اسله ها الان وجود دارند؟ :)
اتفاقا گرافك بيشتر از اوني كه فكرشو بكني پيشرفت كرده اينو ميشه از تريلر E3 راحت فهميد
حتي از تريلر هايي مولتي اين بازي ميشه فهميد كه گرافيك پيشرفت به سزايي داشته
ولي PCبازا بايد شديد از IW ممنون باشن كه ريليز PC Version_و عقب ننداخت (البته تا حالا ننداخته:-")

ولي PCبازا بايد شديد از IW ممنون باشن كه ريليز PC Version_و عقب ننداخت (البته تا حالا ننداخته:-")
acti هیچ وقت ریلیز سری CoD روی PC به تاخیر ننداخته و نمیندازه...چون به خاطر قسمت Multiplayer قوی فروشش تضمین شدس و نگران دزدی ها نیستن تقریبا.

13روز چيه بازي 10نوامبر (19ابان)ريليز ميشه يعني حدود 36-37 روز ديگه يعني 3تا پوست بايد بندازي تا بازي بهت برسه:-":biggrin1:

اتفاقا گرافك بيشتر از اوني كه فكرشو بكني پيشرفت كرده اينو ميشه از تريلر E3 راحت فهميد
حتي از تريلر هايي مولتي اين بازي ميشه فهميد كه گرافيك پيشرفت به سزايي داشته

:biggrin1: خیال کردم 11 اکتبر منتشر میشه!
:biggrin1:

ای حال میده عقب بیفته
ما تو تاپیک AC2 گفتیم نارحاتیم QC2 عقب افتاده کلی بهمون گیر دادن حالا CoD:MW2 هم عقب بیفته یه خورده ما به شما گیر بدیم (شوخی)

سلام دوستان ببخشید بالاخره معلوم نشد که بازی کی میاد؟
یا اومده ما خبر نداریم؟
ممنون
مراجعه به گیم اسپات و IGN در آوردن تاریخ میلادی و تطبیق دادن آن با تاریخ شمسی
مرسی

سلام دوستان ببخشید بالاخره معلوم نشد که بازی کی میاد؟
یا اومده ما خبر نداریم؟
ممنون
قربونت برم من كه تو پست قبليم به تاريخ اجنوي و وطني گفتم
بازي 10نوامبر (19ابان)ريليز ميشه يعني حدود 36-37
ای حال میده عقب بیفته
ما تو تاپیک AC2 گفتیم نارحاتیم QC2 عقب افتاده کلی بهمون گیر دادن حالا CoD:MW2 هم عقب بیفته یه خورده ما به شما گیر بدیم (شوخی)
خيط ميشيم افتضاح
حالا كي ميخواد اوريجينال PC_و بخره؟؟؟لله-ي هركي به Sign Player-اش اكتفا كنه نصفه امرش بر فناس:biggrin1::-"
من حتما اوريجينال ميخرم(الان خونه رو سرم خراب ميشه:biggrin1:)
acti هیچ وقت ریلیز سری CoD روی PC به تاخیر ننداخته و نمیندازه...چون به خاطر قسمت Multiplayer قوی فروشش تضمین شدس و نگران دزدی ها نیستن تقریبا.
من خيلي از PC خبر ندارم ولي تو COD4-5 تا اونجا كه خبر دارم نسخه هاي كپي راحت بدون هيچ مشكلي مولتي ميزدن؟؟؟اينم مگه همونطوري نيست؟

من خيلي از PC خبر ندارم ولي تو COD4-5 تا اونجا كه خبر دارم نسخه هاي كپي راحت بدون هيچ مشكلي مولتي ميزدن؟؟؟اينم مگه همونطوري نيست؟
مهراد تو یک سرورهایی باید میزدی که بعد یک مدت میپوکید :biggrin1: اصولآ سرورها کرک شده زیاد عالی نیستن و چیتر هم زیاد هست مثل نبات

حالا كي ميخواد اوريجينال PC_و بخره؟؟؟لله-ي هركي به Sign Player-اش اكتفا كنه نصفه امرش بر فناس:biggrin1::-"
شدیدآ منتظرم بیاد تا اورج اگر امکانش باشه از Play - Asia بگیرم

امیدوارم باز تو ایران ممنوعش نکنن!!
یعنی ممکنه؟من خیلی وقت هست مه برای اومدن بازی دستو پا میشکوندم!فکر میکنید دلیل ممنوع کردن بازی چی باشه دیگه بازی که توی خاور میانه جریان نداره؟داره؟
به هر حال ما هم امیدواریم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or