.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Mar 18, 2012 #16 Apple به خاطر چهره تکراری اون دیگه زیاد بهش توجه نمیشه بیشتر... ای لول :d فعلا از گوشی های Apple فقط Ipad 3 خوب هستند بیشتر... ای لول [2] :d
Apple به خاطر چهره تکراری اون دیگه زیاد بهش توجه نمیشه بیشتر... ای لول :d فعلا از گوشی های Apple فقط Ipad 3 خوب هستند بیشتر... ای لول [2] :d
Y yasin.r کاربر سایت Apr 9, 2012 #17 من خودم به شخصه گوشیهای بلک بری رو دوست دارم. واقعا کیفیت ساختشون خیلی زیاده وخوش دست هستن. فقط یه مشکل دارن اونم نبودن برنامه و.....هستش.
من خودم به شخصه گوشیهای بلک بری رو دوست دارم. واقعا کیفیت ساختشون خیلی زیاده وخوش دست هستن. فقط یه مشکل دارن اونم نبودن برنامه و.....هستش.
mison کاربر سایت Apr 9, 2012 #18 اقا من کلا نظرم در مورد ایفون و گلگسی تغییر کرد حرف های قبلیم رو جدی نگیرید از سر نادانی بودایفون خیلی از گلگسی بهتره
اقا من کلا نظرم در مورد ایفون و گلگسی تغییر کرد حرف های قبلیم رو جدی نگیرید از سر نادانی بودایفون خیلی از گلگسی بهتره
DarkVoice کاربر سایت Apr 9, 2012 #19 فعلا فقط Galaxy S2 !! البته این HTC One X هم تازه اومده بدک نیست اما بازم Galaxy S3 :d
mison کاربر سایت Apr 28, 2012 #20 Galaxy S3 تا بیاد خیلی کار داره ولی SONY هم داره گوشی های باحالی میزنه
shahriyar_pc کاربر سایت Jul 5, 2012 #22 به نظر من اپل صاحب تکنولوژی و نو آوریه طوری که با هر گوشی که به بازار ارائه میده یه نواوری هم داره اگه اشتباه نکنم با عرضه ی iphone 3g صفه لمسی خازنی رو ارائه داد البته بعد از اون سامسونگ رو قبول دارم من خودم هم سامسونگ دارم و ازش راضی هستم ...
به نظر من اپل صاحب تکنولوژی و نو آوریه طوری که با هر گوشی که به بازار ارائه میده یه نواوری هم داره اگه اشتباه نکنم با عرضه ی iphone 3g صفه لمسی خازنی رو ارائه داد البته بعد از اون سامسونگ رو قبول دارم من خودم هم سامسونگ دارم و ازش راضی هستم ...