Mirror's Edge 2 : DICE میتواند عنوانی پرطرفدار و محبوب شود .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
mirrors-edge.jpg

درود ؛ تهیه کننده استدیو بازی سازی DICE آقای Patrick Liu اظهار داشته که دنباله عنوان ME میتواند مخاطب گسترده تری داشته باشد و برای آن بازاری وجود خواهد داشت .
"من فکر میکنم ، اکنون گیمر ها آمادگی این را دارند که دنباله آن را بازی کنند ؛ ما این را میدانیم که طرفداران زیادی به دنبال بازی کردن ادامه این هستند ، درواقع این افراد یک فرقه هستند ! ما نقاط ضعف و قوت کارمان را در نسخه قبلی میدانیم و میدانیم چگونه همه چیز را بهبود بخشیم تا فروش بیشتری داشته باشیم ."
قبلا هم چندین بار ، افراد مختلفی از EA و DICE به علاقشان برای ساخت این دنباله اشاره کرده بودند و اشاره ای هم به این شده بود که این بازی با موتور قدرتمند Frostbite 2 ساخته خواهد شد .

Mirror’s Edge شوتر اول شخص با المنهای پارکور بود که در سال 2008 برای PC , PS3 و XBOX360 عرضه شده بود .

Last edited by a moderator:
هر دفعه یکی از مسؤلین DICE میپرن وسط یک چیزی در مورد ME میگن و میرن، آخر ما نفهمیدیم این بازی ساخته خواهد شد یا خیر! من که عاشق نسخه اول بودم، همین الآن هم رو PC نصب دارم هر موقع احساس کمبود هیجان میکنم میرم سراغ این بازی زیبا و خوش ساخت، موسیقی‌های بازی هم که برای خودشون شاهکار بودند، خلاصه ME یک خاطره شیرین برای من شد، امیدوارم بعد از این همه بازی‌ای که درآوردند نسخه جدید با کیفیت قابل قبولی وجود داشته باشه.
خدا بخیر کنه (:|
منظورتون چیه؟:-/ این یعنی خوب یا یعنی بد؟!:d

کیوان خدا خیرت بده با این خبر :دی
خب دیگه اینم با همین حرفها ساختش غیر مستقیم تایید شدس :دی بسیار خوشحال و مشعوف می باشیم :دی

تو پست اول که خبر گذاشته میشه بنظرم زیاد جلوه قشنگی نداره نظر شخصیمون حالا هرچی که هست رو هم بهش اضافه کنیم :دی
....................................
من نمیدونم دایس دقیقا مشکلش چیه! بازی شماره اولش الان تقریبا فروشش به 2 میلیون رسیده و با توجه به زمان عرضش و ای پی جدید بودن بنظرم عالیه... بعدم الانم که که دیگه علنا برای خودش یه cult هم داره.

من قسمت قبلی تو PC دو/سه بار و تو X360 داشت دوبار می شد:dتموم کردن(برای PS3 گیرم نیومد#:-s)
واقعا خیلی بازی جدید و خاصی بود .
بسیــــار در انتظار فیت هستیم:)

تو پست اول که خبر گذاشته میشه بنظرم زیاد جلوه قشنگی نداره نظر شخصیمون حالا هرچی که هست رو هم بهش اضافه کنیم :biggrin1:
خط اول منظورته ؟ عینا هم مضمو همون رو توی منبع میبینیم ؛ اصلا و ابدا عادت ندارم کلمه ای از خودم توی متن اضافه کنم ؛ ایناهاش :
Please do it, DICE. Just. Do. It.
منبع

ای بابا !! بگین می سازیم همه برن سر خونه زندگیشون !!:|:دی
هر ماه باید اینا یه چیزی بگن !! همشم تکراری !!:|
من خودم اینجا اعلام می کنم که ساخت بازی رو یه مدتیه شروع کردن :دی

خبر آمد خبری در راه هست....
سرخوش آن دل که از آگاه است.......
منتظر هیچ بازی مثل MIRROR EDGE 2 نیستم
دلم برا KATE تنگ شده >:d
من اواتار و امضام رو فقط بعد اومدن MIRROR EDGE 2 عوض میکنم

الان اواتار و امضام راحت یک ساله که عوض نشده

آخرین ویرایش: