Mirror's Edge 2 : DICE میتواند عنوانی پرطرفدار و محبوب شود .

• Thread starter Thread starter Kavigne
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Kavigne

کاربر سایت
mirrors-edge.jpg

درود ؛ تهیه کننده استدیو بازی سازی DICE آقای Patrick Liu اظهار داشته که دنباله عنوان ME میتواند مخاطب گسترده تری داشته باشد و برای آن بازاری وجود خواهد داشت .
"من فکر میکنم ، اکنون گیمر ها آمادگی این را دارند که دنباله آن را بازی کنند ؛ ما این را میدانیم که طرفداران زیادی به دنبال بازی کردن ادامه این هستند ، درواقع این افراد یک فرقه هستند ! ما نقاط ضعف و قوت کارمان را در نسخه قبلی میدانیم و میدانیم چگونه همه چیز را بهبود بخشیم تا فروش بیشتری داشته باشیم ."
قبلا هم چندین بار ، افراد مختلفی از EA و DICE به علاقشان برای ساخت این دنباله اشاره کرده بودند و اشاره ای هم به این شده بود که این بازی با موتور قدرتمند Frostbite 2 ساخته خواهد شد .

Mirror’s Edge شوتر اول شخص با المنهای پارکور بود که در سال 2008 برای PC , PS3 و XBOX360 عرضه شده بود .

Last edited by a moderator:
خط اول منظورته ؟ عینا هم مضمو همون رو توی منبع میبینیم ؛ اصلا و ابدا عادت ندارم کلمه ای از خودم توی متن اضافه کنم ؛ ایناهاش :

منبع
کیوان تو این جمله ای که گذاشتی من ندیدم نوشته باشه حرف مفت نزن. در ضمن منبع رو زیر خبر میذارن نه چند تا پست بعدش.

دیگه کاملا معلوم شده که کار ME2 شروع داره میشه و این هم که تا حالا هیچ حرف نمیزدن، مربوط میشه به ساخت BF3 که نمیخواستن کیفیت بازی با ساخت یه بازی دیگه دوشادوشش بیاد پایین. حالا که ساخت BF3 تموم شده میرن به سمت ME2.

به نظر من به نظر من به نظر من* میرور اج اصلا بازی شاخی نبود نیست و نخواهد بود نه پتانسیلشو داره که به یه بازی شاخ تبدیل شه این بازی موقع عرضه اصلا تا جایی که من یادمه زیاد مورد توجه نبود اما یه عده فن خیلی الکی اون رو بزرگ کردن که الان کلی عاشق سینه چاک داره که خودشون هم نمی دونن اصلا سر و ته بازی چی بوده

*ببخشید دیگه یخورده پیچیده نوشتم امیدوارم منظورمو فهمیده باشه البته هدفم توهین به فن های این بازی نیست

نظر شخصی شماست به جا ، ولی دیگه لازم نیست شعور فن های بازی رو زیر سوال ببری.

**منظورم همه نبود داداش گلم* منظورم بیشترشونه که خودشون میدونن کین هدفمم توهین به شخصیت کسی نبود بخدا اگه به کسی بر خورد معذرت

آخرین ویرایش:
به نظر من به نظر من به نظر من* میرور اج اصلا بازی شاخی نبود نیست و نخواهد بود نه پتانسیلشو داره که به یه بازی شاخ تبدیل شه این بازی موقع عرضه اصلا تا جایی که من یادمه زیاد مورد توجه نبود اما یه عده فن خیلی الکی اون رو بزرگ کردن که الان کلی عاشق سینه چاک داره که خودشون هم نمی دونن صلا سر و ته بازی چی بوده

ببخشید دیگه یخورده پیچیده نوشتم امیدوارم منظورمو فهمیده باشه البته هدفم توهین به فن های این بازی نیست*
نظر شخصی شماست به جا ، ولی دیگه لازم نیست شعور فن های بازی رو زیر سوال ببری.

من که شماره اول رو خیلی تحسین می کنم امیدوارم اینم خوب بشه.

جزو اولین بازی های 3d ساپورت Nvidia بود که خیلی تبلیغش رو کردن.

به به چه خبر خوبی:d
ببینم واقعا میتونه به یه بازی با کیفیت تبدیلش کنه .

به نظر من به نظر من به نظر من* میرور اج اصلا بازی شاخی نبود نیست و نخواهد بود نه پتانسیلشو داره که به یه بازی شاخ تبدیل شه این بازی موقع عرضه اصلا تا جایی که من یادمه زیاد مورد توجه نبود اما یه عده فن خیلی الکی اون رو بزرگ کردن که الان کلی عاشق سینه چاک داره که خودشون هم نمی دونن اصلا سر و ته بازی چی بوده

*ببخشید دیگه یخورده پیچیده نوشتم امیدوارم منظورمو فهمیده باشه البته هدفم توهین به فن های این بازی نیست

**منظورم همه نبود داداش گلم* منظورم بیشترشونه که خودشون میدونن کین هدفمم توهین به شخصیت کسی نبود بخدا اگه به کسی بر خورد معذرت

منظور شما هر کس هم که هست دارید توهین میکنید. حالا هر کسی که میخواد باشه. این نظر من هم مد میشه از این بعد. از این به بعد شاهد جملات شبیه به ای خواهیم بود.

نسخه يك رو من با PC بازي كردم بعد نيم ساعت سرگيجه گرفتم.با كنسول امتحان نكردم.به هر حال از طراحيش خوشم ميومد.

یکی از بازی هایی بود که من برای اومدنش لحضه شماری کرده بودم قبلا که پی سی باز بودم

و واقعا هم حال داد ویک اشکال داشت اونم اینکه خیلی زود تموم شد و شاید هم انقدر جذاب بود که زود تموم شد حالت داستانیش

در کل علاوه بر اینکه منتظر فضای مرده 3بودم اینم اضافه شد

و %100 بازی خوبی خواهد بود بی شک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or