Mirror’s Edge سزاوار یک ادامه !

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

mirrorsedgea5.jpg

اقای John Riccitiello رئیس EA طی صحبت های اخیرش با kotaku اظهار داشته که بازی Mirror’s Edge سزاوار یک ادامه است هرچند سازنده هنوز در حال کار بر روی چگونگی طراحی بازیه !

"ما هنوز در حال کار بروی مسائلی مثل چگونگی در اوردن بهترین حالت ممکن از Mirror’s Edge 2 هستیم، مسائل زیادی وجود دارن که ما از شماره ی یک یاد گرفتیم، شماره ی اول از نظر نوآوری به شدت یک کار بزرگ بود و اگر بخوام با شما صادقانه صحبت کنم فکر میکنم که این بازی سزاوار یک برگشته !"

"نو آوری به این معنی نیست که همه چیز در دفعه ی اول قراره کاملا به خوبی انجام بشه، اگر این طور بود پس همه میخواستن به سمت نو آوری هجوم بیارند. ولی در هر صورت من فکر میکنم Mirror’s Edge به طور بسیار زیبایی یک دنیای اوریجینال رو در خودش جای داده بود، کارگردانی هنری منحصر به فرد و بسیار زیبایی داشت و صدا و موسیقی در بازی عالی بودند. همین طور من فکر میکنم مکانیزمه Gameplay در بازی یک انفجار بود ! ولی حالتی غیر دائمی داشت و به نوعی دارای افت و خیز های فراوان بود و نوع مراحل بازی هم به خوبی جواب پس ندادند !"

"بعضی اوقات شما میدید که دارید به دیوار ها چنگ می اندازید، و به دنباله این هستید که ببینید باید چکار کنید، بعضی از اوقات شما تمام کار ها رو باید انجام میداد، سرازیر شدن، سر خوردن، پریدن، سر خوردن و باز هم پریدن تا دوباره برگردید به نقطه ی اول و متوقف بشید، این موضوع تا حدی جلوی لذت بازی رو میگرفت !"

"این موضوع مثل این بود که ما نمیتونستیم تصمیم بگیریم ایا داریم یک جا به جا شونده رو طراحی میکنیم یا یک دونده رو، و من فکر نمیکنم که بازیکن اماده بود تا بین این دو به این شکل تعویض حالت کنه ! شما میتونید بگید این بازی یک نوآوری بزرگ و بُرنده بود، و من هم باور دارم که واقعا چنین بود، ولی شما باید از همین الان بدونید که چی میخواید اگر تصمیم دارید یک فروشنده ی پنج میلیونی باشید در مقابل فروش یک میلیونی نسخه اول !

"من تعداد زیادی مذاکرات سرزنده و مفید با تیم سازنده داشتم و اون ها دارند بر روشون کار میکنند، ولی تعداد زیادی جهات مختلف برای طولید بازی وجود دارند که شما میتونید به سمت اون ها برید و مسیر مشخصی رو انتخاب کنید !"

منبع
موفق باشید

من که واقعا باهاش حال کردم 1 کش رو با هیچ بازی عوض نمیکنم واقعا جالب بود مخصوصا مرحله ای که داشت از اون سوراخی میرفت پایین واقعا جالب بود.

واقعا اگه EA این بازی رو به اکشن تغییر بده خر ترین کمپانی بازی سازی هستش .

این بازی تا وقتیکه به صورت FPS ساخته میشه جذابیتی نداره و فقط موجب سرگیجه هنگام بازی میشه.., لذت پاکور با حرکت دوربین به بازیکن منتقل نمیشه این حالت و تحرکات بدن هنگام پاکوره که لذت بخشه..

این بازی تا وقتیکه به صورت FPS ساخته میشه جذابیتی نداره و فقط موجب سرگیجه هنگام بازی میشه.., لذت پاکور با حرکت دوربین به بازیکن منتقل نمیشه این حالت و تحرکات بدن هنگام پاکوره که لذت بخشه..
اتفاقا کنترل و گیم پلی بازی با توجه به سبکش خیلی خوب بود.من خودم فکر نمیکردم این قدر روون بتونن درست کنن.

من نظرم اینه اگه همینجوری مثل قسمت اول قسمت بعدی رو بسازن فایده نداره.
باید تغییر زاویه ی دید توش به وجود بیارن. سوم شخص مثلا
واقعا قشنگتر میشه. ما در طول بازی یه بار درست و حسابی قیافه ی فیث رو ندیدم. (in-game البته) فقط یه سکانس آخر بودش.

ما که تو کف شماره دومش موندیم .. حالا تازه یادشون اومده ادامشو بسازن؟
اینقدر به شماره یکش گیر ندین .. یه بازی خوب با گیم پلی بسیار جدید و عالی و با صدا گذاری بسیار وحشتناک در حد فاجعه بود .
البته شماره یکش جزو اولین بازی هایی بود که از فیزیک انویدیا استفاده میکرد . و واقعا گرافیک پی سی بازی یه سر و گردن از کنسول ها بالاتر بود. :-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or