Mini ninjas - PC

mini-ninjas.jpg

Mini ninjas

ناشر:eidos interactive
سبک:Action\Adventure
تاریخ انتشار:September 2009
پلتفرم:PC,X360,PS3,NDS,Wii

نینجا کوچولو!!!:love:

شاید هم شما دموی زیبای بازی Mini ninjas رو دیده اید و شاید هم در دلتان گفته باشید که بازی وقتی اومد من صد در صد می خرم.
بازی Mini ninjas یکی از آن دسته بازی ها هست که میتوان گفت دل همه رو بربیاد .
بازی دربارهی سه نینجا ی کوچک است.که در برابر دشمنان خود ایستادگی میکنند.و یک روباه کوچک نیز با خود دارند.
و قابلیت هایی مانند ناپدید شدن رو دارایند.
گرافیک بازی بسیار نرم طراحی شده و کرکتر ها شبیه به عروسک های کوچکی می مانند که به صورت جا کلیدی فروخته میشوند:biggrin1:
صدا گزاری هم بسیار زیبا کار شده و مخصوصا صدای فلوت.
هنوز مسائل زیادی درباره ی گیم پلی نیست و باید منتظر ماند.
من که خیلی به این بازی امیدوارم....

آخرین ویرایش:
نه بدون تورنت می خوام
لینک مستقیم می خوام
چون تو ایران حجم اپلود کم نمی شه خوبه ولی اینجا حتی اگر دستکاری هم کنی اپلود رو اندازه ی نصفه اون اپلود می کنه
و تازه اینجا وقتی که می خوام از تورنت استفاده کنم کسی نیست
همه خوابن :دی

نه بدون تورنت می خوام
لینک مستقیم می خوام
چون تو ایران حجم اپلود کم نمی شه خوبه ولی اینجا حتی اگر دستکاری هم کنی اپلود رو اندازه ی نصفه اون اپلود می کنه
و تازه اینجا وقتی که می خوام از تورنت استفاده کنم کسی نیست
همه خوابن
ربطی به اینجا و اونجا نداره!همه جا حجم آپلود رو هم حساب می کنن!خود من چند روز پیش یه تورنت 400 مگ برام 900 تا در اومد!
اگرم می خوای تورنت بگیری از بیت تورنت استفاده کن از همه برنامه ها مناسب تره

تو این چند روزه بازی جدیدی تو بازار نبوده سر همین این بازی رو محض خنده و تفریح گرفتم
ولی اول بازی خیلی خورد تو ذوقم! بازی که دو زار گرافیک نداره ، کلی لگ داشت و کلی صفحه فیریز میشد!
اونقدر این مسئله تکرار شد که آخرش از بازی خارج شدم و کلا بیخیالش شدم

تو این چند روزه بازی جدیدی تو بازار نبوده سر همین این بازی رو محض خنده و تفریح گرفتم
ولی اول بازی خیلی خورد تو ذوقم! بازی که دو زار گرافیک نداره ، کلی لگ داشت و کلی صفحه فیریز میشد!
ممنون از شما دوست عزیز بخاطر این اظهار نظر فصیحانه و روشنتون!

بازیش قشنگه
محیط و ایناش خیلی مفرحن.
البته مشکل فنی و افت فریم هم داشت شدید. ولی خوب تحمل کردم. اینجوری بازی کم پیدا میشه تو بازار.

به نظر شما این نظر نیست؟اگه نظر نیست پس معنیش کیه؟آخه کدوم آدمی اینو به عنوان مشکل برداشت میکنه؟یه کم عقلم خوب چیزیه!:-"
البته بار اول که اجراش کردم خیلی اذیت میکرد
ولی یه بار که سیستم رو ریستارت کردم دیگه هیچ مشکلی نداشتم!
اونوقت مشکل شما که با یه ریستارت حل میشه نباید اینجوری بیاید و زود قضاوت کنید
موفق باشید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or