Mini ninjas - PC

mini-ninjas.jpg

Mini ninjas

ناشر:eidos interactive
سبک:Action\Adventure
تاریخ انتشار:September 2009
پلتفرم:PC,X360,PS3,NDS,Wii

نینجا کوچولو!!!:love:

شاید هم شما دموی زیبای بازی Mini ninjas رو دیده اید و شاید هم در دلتان گفته باشید که بازی وقتی اومد من صد در صد می خرم.
بازی Mini ninjas یکی از آن دسته بازی ها هست که میتوان گفت دل همه رو بربیاد .
بازی دربارهی سه نینجا ی کوچک است.که در برابر دشمنان خود ایستادگی میکنند.و یک روباه کوچک نیز با خود دارند.
و قابلیت هایی مانند ناپدید شدن رو دارایند.
گرافیک بازی بسیار نرم طراحی شده و کرکتر ها شبیه به عروسک های کوچکی می مانند که به صورت جا کلیدی فروخته میشوند:biggrin1:
صدا گزاری هم بسیار زیبا کار شده و مخصوصا صدای فلوت.
هنوز مسائل زیادی درباره ی گیم پلی نیست و باید منتظر ماند.
من که خیلی به این بازی امیدوارم....

آخرین ویرایش:
ببخشید اون قولی که مشکل گوارشی داره :cheesygri رو چطوری باید کشت ؟
سلام دوستان.
اگه اون قولي كه شيميايي ميزد منظورته:biggrin1:.بايد بهش نزديك بشي بعد يه سري كليدها به صورت QTE مياد كه بايد بزني وقتي چند بار زدي ميميره.

سلام دوستان.
اگه اون قولي كه شيميايي ميزد منظورته:biggrin1:.بايد بهش نزديك بشي بعد يه سري كليدها به صورت QTE مياد كه بايد بزني وقتي چند بار زدي ميميره.
پیرو فرمایشات سامی جان (sas_l3oy)
بگم که شما باید اول صبر کنی ایشون یک فروند گاز سمی (:biggrin1:) ول بدن بعد ازش جا خالی بدی ، بعدش در حالی که گاز شما رو دنبال میکنه به سمت صاحبش ببرید وقتی بهش خورد اون موقع qte شروع میشه.

پیرو فرمایشات سامی جان (sas_l3oy)
بگم که شما باید اول صبر کنی ایشون یک فروند گاز سمی (:biggrin1:) ول بدن بعد ازش جا خالی بدی ، بعدش در حالی که گاز شما رو دنبال میکنه به سمت صاحبش ببرید وقتی بهش خورد اون موقع qte شروع میشه.
سلام دوستان.
بله من اين تيكشو حواسم نبود بنويسم.ممنون از شما.:biggrin1:

من توی قبرستون گیر کردم
کسی هست کمک کنه
بگه چجوری بریم این روح‌ها ما را نکشن
سلام دوستان.
بايد بري توي غار و با اون گلي كه توي اون منطقه پيدا ميكني يك قدرت جديد باز كني بعد با اون قدرت تمام روح هاي منطقه رو نابود كن بعد E رو بزن تا راه جديد رو بهت نشون بده.

سلام دوستان.
بايد بري توي غار و با اون گلي كه توي اون منطقه پيدا ميكني يك قدرت جديد باز كني بعد با اون قدرت تمام روح هاي منطقه رو نابود كن بعد E رو بزن تا راه جديد رو بهت نشون بده.
من هم گله را پیدا کردم و هم بردم توی غار
ولی قدرت جدیدی نگرفتم یا نفهمیدم
این قدرت جدید چی هست حالا؟

من هم گله را پیدا کردم و هم بردم توی غار
ولی قدرت جدیدی نگرفتم یا نفهمیدم
این قدرت جدید چی هست حالا؟
سلام دوستان.
اون گل رو كه گذاشتي سر جاش قدرت رو بهت ميده بعد بايد از آيتم هات انتخابش كني و تو بخش خاص خودش بزاري بعد هم ازش استفاده كني.خيلي راحت.
يه قدرتي هست كه باهاش مي توني ارواح رو داخل زمين بكشي همين.

سلام دوستان.
اون گل رو كه گذاشتي سر جاش قدرت رو بهت ميده بعد بايد از آيتم هات انتخابش كني و تو بخش خاص خودش بزاري بعد هم ازش استفاده كني.خيلي راحت.
يه قدرتي هست كه باهاش مي توني ارواح رو داخل زمين بكشي همين.
خیلی ممنون
امشب حتما امتحان می‌کنم

سلام دوستان من توی دوقسمت دچار مشکل شدم اونجا که هوا برفیه تویه یه مرحله و فقط یه Spell داره میشه پیداش کرد؟چطوری میشه؟:biggrin1:
و یه مرحله هم هست که 2 تا Spell داره و من یکیش رو تونستم پیدا کنم اونو چی میشه پیدا کرد؟:biggrin1:
مرحله آخری که ورود به مراحل برفی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or