Multi Platform MindsEye

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox One
  4. Xbox Series X|S
تاپیک نداره این بازی ؟

mindseye-pc-game-steam-cover.jpg

سازنده اصلی MindsEye:​

لیسلی بنزیس (Leslie Benzies)
  • تهیه‌کننده افسانه‌ای سری بازی‌های GTA (Grand Theft Auto III تا V) و Red Dead Redemption
  • بعد از جدایی از Rockstar در سال ۲۰۱۶، استودیوی خودش به نام Build A Rocket Boy رو تأسیس کرد.​
  • MindsEye توسط Build A Rocket Boy ساخته شده، که به‌نوعی توسط مغز متفکر پشت GTA تأسیس شده.​
  • خیلی‌ها می‌گن این بازی "GTA با طعم آینده و اکشن سینمایی‌تر" هست، ولی مستقل از راک‌استاره.​

MindsEye یک بازی اکشن-ادونچر سوم‌شخص فوق‌خطی (خطی با جهان شبه باز) است که توسط استودیو Build A Rocket Boy به رهبری لیسلی بنزیس (تولیدکننده فرانچایز GTA) ساخته شده و توسط IO Interactive Partners منتشر شده است. این بازی در ۱۰ ژوئن ۲۰۲۵ برای PC, PS5, Xbox Series X/S منتشر شده است

جهان بازی و داستان​

• محیط: شهر خیره‌کننده و شبیه‌سازی‌شدهٔ Redrock City، یک کلان‌شهر کویری در آینده نزدیک، با حال‌وهوای گرم و فناوری پیشرفته​
  • داستان: شما نقش «جیکوب دیاز» را بازی می‌کنید، سرباز سابقی که دارای ایمپلنت عصبی مرموزی به نام MindsEye است. او باید رازهای گمشده حافظه‌اش را بازسازی کند و در تقابل با شرارت فناوری و قدرت‌های شرور درگیر شود .​
موتور بازی: Unreal Engine 5

کار گردان بازی گفته بود قرار پشتیبانی طولانی داشته باشن . حتما میدونسته بازی چه فاجعه ای هست

یه بازی ناقص عرضه کرده و قراره به مرور با اپدیت تکمیلش کنه

من یک ساعتی کرکی بازی کردم، پرفورمنس بدترین چیزی که دیدم! گان پلی بددددددددد به شدت سطحی و بی روح، کاتسینها عالیه، محیطشم خوشگله ولی بازی بده :D یکبار دیگه GTA V یا حتی واچ داگزها رو بازی کنید بجای این.:D آپدیت هم کنن پرفورمنس و باگها بره گیمپلی درست نمیشه.

رو ps5 استاندارد ۳ ساعتی بازی کردم. بعد آپدیت تا الان اصلا باگی ندیدم. گرافیک خوبی هم داره ولی خوب کاتسین ها گرافیک بهتری داره ولی گیم پلی هم گرافیک خوب و قابل قبولی داره(حتما تو تنظیمات بازی blur strength رو از ۱۰۰ بیارید رو صفر تا تصویر جون بگیره و جزییات مشخص باشه). انیمیشن ها قدیمیه و مثل نسل ۷ میمونه. هوش مصنوعی دشمنان هم تعریفی نداره و شاید رو درجه آخر بازی چالش انگیز تر باشه. شهر هم شلوغ نیست و تقریبا خالیه . ولی داستان شروع خوبی داشته و به نظرم اگه تایم بازی بالا نباشه و اب نبندن بهش میشه برای یک بار بازیش کرد. یک چیزی که مشخصه از اون بازیها که رو هر کنسول گرافیکش فرق داره و مطمعنا رو پیسی کیفیت بهتری داره.متای بازی هم فکر کنم دور و بر ۶ یا ۷ بچرخه . در کل بازی متوسطیه یا بهترین حالت قابل قبول می‌تونه باشه به شرطی که تایم الکی نداشته باشه و داستان هم تا اخر کشش داشته باشه.پتانسیلش زیاده که بعدا تخفیف سنگین بخوره یا رو پلاس و گیم پس بیاد. اگه بازی ای دارید که سرگرم هستید عجله نکنید برای خرید چون مطمعنا بعد یک مدت تخفیف خوبی میخوره

استودیوی سازنده تایید کرده از آخرین ورژن Unreal 5.6 استفاده کردن.
حتی اگه از باگها و گلیچ و کرش ، افت فریم و استاتر که امضای انریل ۵ عه صرف نظر کنیم بازهم خروجی کار فاجعه اس. تعامل با محیط ، فیزیک و تخریب ، انیمیشن ها و هوش مصنوعی به طرز افتضاحی بده. یعنی حتی GTA San Andreas همین الان تو این موارد که عرض کردم از این بازی بهتره.
ساختن یه بازی اپن ورلد با جزییات بالا با انریل ۵ درحال حاضر اشتباه بزرگیه . گول شعارهای اپیک رو نخورید

گیم‌پلی PS5:

View attachment VID_20250611_140833_505.mp4

بازی یه جوری ـه که احساس میکنم همه چی در مورد ـش فکر شده ، ایده پردازی شده اما هیچ کدوم تو مرحله پیاده سازی تمیز انجام نشده ، مثل اینکه به یه پلیر بگن دوست داری بازی مورد علاقه ـت چه شکلی باشه و اون شخص کلی چیز تو ذهن ـش باشه و اونارو تصویر سازی کرده باشه اما هیچ کدوم رو به طور کامل نساخته باشه ؛ به نظرم این بازی خیلی عجله ای ساخته شده (اصلا کاری به پلتفرم Everywhere ندارم) ، نیاز داشت با یه سری تغییرات درست تو تقسیم نیرو یه سری از بخش های بازی شدیدا بیشتر کار بشه روش تا چشم انداز کیفی و کمی که میخواستن رو ببینن ، بعد تازه بشینن اون رو پلیش کنن ~o)~o)~o)

ویدیو هایی که از بازی دیدم بازی پتانسیل زیادی داشت ولی روش کار نشد متاسفانه عنوان های اینجوری که موقع عرضه به این شکل مشکل دارن حتی اگر بزرگترین پچ و اپدیتارم بعدش بدن هیچوقت اونجور که باید استقبال نمیشه ازشون
بلایی گه سر سایبر پانک اومد با اون همه هایپ این که نصف هایپ اونم نداره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or