Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
یکی می‌آد درست و حسابی توضیح بده ببینیم بازی در کل چطوریه؟ و اگه ممکنه یه ویدئو از بازیتون میزارید؟؟؟ لطفا سریع تر پاسخ بدید چون بعد از ظهر دارم میرم بگیرم

آقا فوق العادست بازی. داستان خیلی خوب شروع میشه و در ادامه اونقدر گیمپلی و محیط غنی هست که من بازی امروز صبح رسید و 4 ساعت یه ضرب بازی کردم بدون اینکه وارد ماموریتای اصلی بشم. هر چی بخاین داره مخفی کاری ٬ اکشن خالص ٬ چلنج ها ٬ ماموریتای جانبی ٬ سیستم آپگرید فوق خفن ٬ سیستم نمسیس هم حرفی واسه گفتن نمیزاره

بازی open world هست و باید مناطق مختلف رو آنلاک کنین که هر منطقه دارای دشمنا و ماموریتای خاص خودش هست. کسی که شما رو میکشه به درجه کاپیتان ارتقا پیدا میکنه و شما باید بگردید و پیداشون کنید واسه انتقام. با بازجویی از ارک ها اطلاعاتی در مورد دیگر کاپیتان ها و نقاط قوت و ضعفشون میتونین پیدا کنین.
مبارزاتش واقعا نفسگیر و زیبا ساخته شدن با زدن ضربات متنوع شما میتونین فینیشر بزنین ٬ چه فینیشرایی :bighug: و با آپگرید کردن تالیون این فینیشر ها خفن تر و خشن تر میشن...
حالا باز برم جلو بیشتر میگم. محشره

کجاهای سرزمین میانه میریم؟همش تو اتش و...یا جنگل و دشت و...؟الف و دورف و ...نیست توش؟فقط اورک؟
چقدر حس کتاب های تالکین رو زنده میکنه؟من میخوام بخرمش .

کجاهای سرزمین میانه میریم؟همش تو اتش و...یا جنگل و دشت و...؟الف و دورف و ...نیست توش؟فقط اورک؟
من هنوز بازیو نخریدم ولی با توجه به گیم پلی ها راجع به سوال آخرت باس بگم:
خیلی زیاد! ;-)

یکی از قسمتهای بازی که به نظرم به نسبت AC و Batman جالبه ... جدا از اینکه سیستم مبارزاتش برای خودش عالیه این هست که وقتی میمیری زمان توی دنیای بازی جریان داره . وقتی respawn میشه یه چیزهای عوض میشه. مثلا دفعه قبل که با دوستم بازی میکردیم و مردیم همون شخص دفعه بعد حتی قویتر شده بود rank اش بالاتر رفته بود کلا مقداری سختر شده بود . این قسمت بازی خیلی جالبه که مرگ و اهمیت دادن به مبارزه و تکتیکها رو برای بازیباز بیشتر از بازیهای دیگه هم سبکه خودش مهم میکنه !

خیلی زیاد. دقتشون توی طراحی جزییات و زنده کردن کتاب اتفاقا خیلی بالا بود . کاره عالی کردن
mordor هست و سرزمین اطرافش اگر اشتباه نکنم .

برا این بازی احتیاجی به زبان هست؟؟؟؟؟؟ مرسی دوستان
نه زیاد ..

امروز داشتم میرفتم یکی از captain ها رو بکشم یهو 4 تا captainدیگه با هزار تا اورک ریختن سرم مجبور شدم فرار کنم!:d
----
یکی از دوستان میتونه برام توظیح بده uruk چه فرقی با orc داره ؟

Uruk-Hai یجورایی ورژن پیشرفته Orc ها هستن که به دست Sauron و Saruman ساخته شدند. قوی تر، فرز تر و با شعور تر از Orc ها هستن و در طور روز هم زنده میمونند (ولی زیاد از آفتاب خوششون نمیاد). این Fact نیست ولی General Believe هست که Uruk-Hai آیزنگارد ترکیبی از انسان ها و اورک ها هستند و Uruk-Hai موردور ترکیبی از اورک ها و گابلین ها!
ولی اینکه Orc ها از کجا اومدن دقیقا مشخص نیست و هرکس با توجه به برداشت شخصیش از نوشته های تاکین، یه نظریه متفاوت داره، که همشون هم میتونن درست باشن! :d

یعنی اورک های معمولی تو افتاب دووم نمیارن ؟:d
این مورد که آفتاب روی اورک ها تاثیر فیزیکی میذاره تایید شدس، ولی تاحالا نشده یه اورک انقدر زیر آفتاب بمونه تا بمیره! (لااقل من نشنیدم) :d

Last edited by a moderator:
Uruk-Hai یجورایی ورژن پیشرفته Orc ها هستن که به دست Sauron و Saruman ساخته شدند. قوی تر، فرز تر و با شعور تر از Orc ها هستن و در طور روز هم زنده میمونند (ولی زیاد از آفتاب خوششون نمیاد). این Fact نیست ولی General Believe هست که Uruk-Hai آیزنگارد ترکیبی از انسان ها و اورک ها هستند و Uruk-Hai موردور ترکیبی از اورک ها و گابلین ها!
ولی اینکه Orc ها از کجا اومدن دقیقا مشخص نیست و هرکس با توجه به برداشت شخصیش از نوشته های تاکین، یه نظریه متفاوت داره، که همشون هم میتونن درست باشن! :d

بابت اطلاعات جالبت خیلی ممنون.

- - -ویرایش - - -

یعنی اورک های معمولی تو افتاب دووم نمیارن ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or