Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
حوب تقریبا2 ساعتی هست دارم بازی میکنم! تنها مشکلی که بهش میتونم بگیرم اینه که احساس میکنی یه ذره از داستان زدن:دی یعنی خیلی زود تالیون با شرایطش کنار میاد:دی
جدی داری بازی میکنی؟چند خریدی؟گیم پلیش چطوره؟خیلی حال میده؟خیلی ذوق کردم

جدی داری بازی میکنی؟چند خریدی؟گیم پلیش چطوره؟خیلی حال میده؟خیلی ذوق کردم

اره خیلی خوبه من فکر میکردم مثل اسسینز میشه رفت وسط جمعیتو همرو بکشی اما به این راحتیا نیست باید استراتژی داشته باشی! قیمت هم از ۲۴۰ گرفتم تا ۲۲۵
البته یکی میگفت تا ۵ شنبه ۲۰۰ میشه

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
اره خیلی خوبه من فکر میکردم مثل اسسینز میشه رفت وسط جمعیتو همرو لکشی اما به این راحتیا نیست باید استراتژی داشته باشی! قیمت هم از ۲۴۰ گرفتم تا ۲۲۵
البته یکی میگفت تا ۵ شنبه ۲۰۰ میشه

یکم از open worldی بازی و کارای ازادی که میشه اجام داد بگو دمت گرم

یکم از open worldی بازی و کارای ازادی که میشه اجام داد بگو دمت گرم

والا خیلی بخوام توضیح بدم اسپویل میشه!
یه چیز جالبی که برخوردم میتونی با رفتن تو ذهن بعضیا که دقیق نمیدونم از کجا میشه پیدا کردشون میتونی نقطه ظعف و قدرت بعضی باس هارو بفهمی!
مثلا یکی بود از دستش فرار کرده بودم ( بخاطر تعداد زیادشون) دفعه بعد گفت این سری تا سر حد مرگ دنبالت میام......اول اینکه این باس قابل کشتن به صورت استیلف نبود در نتیجه از خریتم استفاده کرد و بهم حمله کرد! بعد کلی جنگ افتاد زمین و خواستم بکشمش که معلوم شد نقطه قدرتش اینه که از افتادن متنفره! در نتیجه قویتر شد که خوب با یه تیر تو گردنش به ملکوت اعلی پیوست :دی

الان داشتم تو توییچ بازی رو میدیدم خیلی خوبه حال کردم قصد خرید DriveClub رو دارم ولی این بازی هم خالی از لطف نیست دوستانی که بازی رو گرفتن وضعیت تروفیها چطور هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

والا خیلی بخوام توضیح بدم اسپویل میشه!
یه چیز جالبی که برخوردم میتونی با رفتن تو ذهن بعضیا که دقیق نمیدونم از کجا میشه پیدا کردشون میتونی نقطه ظعف و قدرت بعضی باس هارو بفهمی!
مثلا یکی بود از دستش فرار کرده بودم ( بخاطر تعداد زیادشون) دفعه بعد گفت این سری تا سر حد مرگ دنبالت میام......اول اینکه این باس قابل کشتن به صورت استیلف نبود در نتیجه از خریتم استفاده کرد و بهم حمله کرد! بعد کلی جنگ افتاد زمین و خواستم بکشمش که معلوم شد نقطه قدرتش اینه که از افتادن متنفره! در نتیجه قویتر شد که خوب با یه تیر تو گردنش به ملکوت اعلی پیوست :دی

دلمو اب کردی نامرد :|:d

داستان بازی در چه سطحه ؟ خوبه ؟

الان داشتم تو توییچ بازی رو میدیدم خیلی خوبه حال کردم قصد خرید DriveClub رو دارم ولی این بازی هم خالی از لطف نیست دوستانی که بازی رو گرفتن وضعیت تروفیها چطور هست!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
دقیقا منم بین این دوتا موندم.البته جفتشونو میخرم ولی نمیدونم کدومو زودتر؟

اونایی که بازی کردن میشه بگن ایا بازی سخت هست؟؟؟ تریلراش که چیز خیلی سختی نمیخورد...
(با توجه به اون سخن گیم اینفورمر)

اره یه مقدار سخته نمیتونی همینجوری بری وسط همه رو بکشی :d
----
اقا این ماموریت های اصلی کدوما هستن یه مقدار گیج شدم 8-|:d

نه خیلی سخت نیست
گیم پلی ـش دقیقا مثل Batman Arkham ـه, ولی کامل تر و جالب تر. یه جوراای نسخه ی تکمیل شده ی اونا. گاهی وقتا که حدود 20 30 تا ارک با هم بهت حمله می کنن و وقتی Captain ـشون هم کنارت باشه کار سخت می شه. این هیولا های اول بازی هم حسابی اذیت می کنن, ولی وقتی اسکیل های مربوط به Dominate کردنشون رو بگیری خیلی راحت از پسشون بر میای. گاهی هم ممکنه به یه ارک ان قدر فید بدی که راحت بزنتت :d مثلا یه Archer بود تو نبرد با یه Captain آخرین ضربه رو به من زد و پروموت شد, رفتم سراغش که انتقام بگیرم که این دفعه هم منو کشت :d خلاصه انقدر بهش فید دادم الان این هیولاهای رو (Carogar) با یه تیر می زنه :| منم ببینه درجا با یه تیرش مردم :d در کل از Arkham ها و Ac ها سخت تره ولی نه خیلی.
یه جالبی دیگه هم که بازی داره اینه که هر Captain ضعف و قردت های خودشو داره, بعضی هاشون هست که مثلا تیر هات بهشون اثری ندارن. اینا رو باید با تاکتیک های مختلف کشت! مثلا یکی بود که هم سپر داشت و همه ی Attack هامو بلاک می کرد, هم نمی شد پرید پشتش بهش ضربه شد, هم تیرا بهش اثر نداشت! همه افرادشو کشتم بعد با ابیلیتی Drain کشتمش. کلی وقتمو گرفت هیچ, سه بار از صحنه نبرد فرار کردم که Health ـمو پر کنم :d

اقا این ماموریت های اصلی کدوما هستن یه مقدار گیج شدم
8-|

طلایی ها

بازی خیلی عالی به نظر میرسه...
منم خریدمش و دانلودش در حال اتمام هست و به شدت منتظرم بازیش کنم خصوصا که مبارزات شباهتهایی با بتمن داره و منم عاشق سری بازی های بتمن هستم....

سلام بازی امروز تو شیرازم رسید بازی خوبی است من که عاشق سرزمین میانه هستم بعد از کنسول گیم کیوب نینتندو عنوان خوبی در رابطه با سرزمین میانه و دنیای تالکین منتشر نشده بود که این عنوان جبران کرد البته پرفکت پرفکتم نیست ضعف های هم داره ولی در کل خوب است هم برای دوستان تالکین هم برای گیمر ها

گرافیک بازی واقعا نکست جن هست یعنی عالیه ....

دقیقا همون چیزی که تو تریلر نشونمون دادن و حتی یه مقدار بهتر ....

صورت تالیون از تریلر ها خیلی بهتر شده
----

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or