Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
درباره گرافیک چیزی نگفته رفیق؟
در مورد گرافیک کلا حرف زدن سایتا .و وارد جزییات نشدن تا اونجایی که من دیدم .
اما همه توی جلوه های بصری خیر کننده و زیبا اشتراک دارن . کلا به نظرم گرافیک هنری خیلی بیشتر از فنی هست .

در مورد گرافیک کلا حرف زدن سایتا .و وارد جزییات نشدن تا اونجایی که من دیدم .
اما همه توی جلوه های بصری خیر کننده و زیبا اشتراک دارن . کلا به نظرم گرافیک هنری خیلی بیشتر از فنی هست .

دیگه خیالمون کامل راحت شد :bighug:

فقط کسایی که پیش خرید کنن اون مرحله اضافی رو میگیرن! و البته + یه لباس مخصوص و یه چلنج مخصوص!
Pre-order Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Legion Edition now and get access to The Legion Edition missions, The Dark Ranger character skin, and Test of Power Challenge Mode as a bonus
بازی هم 26 گیگه!

آخرین ویرایش:
پست شیطانی :d666
دیوانه کنندس حقیقتا از اون اتمسفرهای هست که خیلی دوست دارم .حتما اولین الویت خرید هست هر چی بگم کمه تریلر ببنید میفهمید چیه خداست .
یه عزیز بگه که تاریخ رسمی دانلود دیجتالی کی هست ممنون .

آخرین ویرایش:
دیوانه کنندس حقیقتا از اون اتمسفرهای هست که خیلی دوست دارم .حتما اولین الویت خرید هست هر چی بگم کمه تریلر ببنید میفهمید چیه خداست .
یه عزیز بگه که تاریخ رسمی دانلود دیجتالی کی هست ممنون .

اره اینی که من گذاشتم خیلی خفن بود :-"

یا رو xone اجرا میشد یا pc :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or