Middle-earth: Shadow Of Mordor

• Thread starter Thread starter Hazmat
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
mordor-610.jpg

Developer : Monolith Productions
Publisher : Warner Bros. Interactive Entertainment
Platforms : PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, PC
Genre : Action-RPG
Release Date : October 7 2014

خب بازی به وسلیه ی Monolith Pro. در حال ساخته و قراره داستانی ما بین اتفاقات " Hobbit " و " The Lord of the Rings " رو روایت کنه .
توی این بازی ، گیمر نقش یک رنجر تنها به اسم Talion رو برعهده می گیره و با اون در سفر به قلب Mordor همراه میشه .
هدف سازنده به وجود اوردن یک کاوش مجذوب کننده ی نسل بعدی به وسیله ی دشمنان مختلف ، رویداد های جذاب و خط داستانی درگیر کننده ای خواهد بود که به وسیله ی انتخاب های گیمر برای هر فرد متفاوت از دیگری و دارای تجربه ی منحصر به فرد خواهد بود .
سازندگان در بازی سیستمی به نام " Nemesis " تعبیده کردن که برای هر دشمن یک هویت خاص مشخص می کنه . با توجه به این سیستم اگر شما با دشمنی وارد مبارزه بشید و اون از این نبرد جون سالم به در ببره ؛ به فعالیت خودش توی دنیای بازی ادامه می ده ، رشد و بهبود پیدا می کنه !

Last edited by a moderator:
ای بابا برا اجرای بازی حتما باید DX 11 داشته باشم ؟ینی نمیشه بدون dx بالا آوردش من آقا به 5 فریم هم راضیم فقط بازی بیاد .

با یه برنامه هایی میشه این کار رو کرد ولی من رو Crysis 3 تست کردم منوش راحت می اومد ولی خود بازی هیچی... !!!

متا 85 تا اینجا!بعد از چندین نسخه ارباب حلقه ها که یکی از یکی ناامیدکننده تر بود بالاخره این سریم به لیاقتی که داشتن رسیدن.
فکر کنم خود وارنرم انتظار این متارو نداشت!خریدش از واجبات شد:d

با یه برنامه هایی میشه این کار رو کرد ولی من رو Crysis 3 تست کردم منوش راحت می اومد ولی خود بازی هیچی... !!!
بازی بالا نمیومد یا بخاطر افت فریم هیچی نمیشد ؟
من اصلا کاری به رزولوشن ندارم حاظرم اینو با رزولوشن 800*600 بازی کنم اونم با 15 فریم فقط بتونم یا فیضی از بازی ببرم.

خیلی دوس دارم بگیرمش اما بد موقع میاد :( ! از اول به بازی خیلی امیدوار بودم ببینم امتیازها رو چند میدن ...

IGN که 9.3 به بازی داده ! ایول :دی

- - -ویرایش - - -

من اصلا کاری به رزولوشن ندارم حاظرم اینو با رزولوشن 800*600 بازی کنم اونم با 15 فریم فقط بتونم یا فیضی از بازی ببرم.

دوست عزیز ، شما باید توی بخش PC پست بدید ، نه اینجا !

اینجا تاپیک نسخه ps4 هست دوست عزیز...

- - -ویرایش - - -

حالا کیا میخوان بازیو بگیرن ؟:d

اینجا تاپیک نسخه ps4 هست دوست عزیز...

- - -ویرایش - - -

حالا کیا میخوان بازیو بگیرن ؟:d
من که صد در صد میگیرم بازی رو.
حقیقتا اصلا و ابدا حتی به ذهنمم نمیرسید بازی اینجور نمراتی بگیره.
من که از نسخه متوسط قبلی(The Lord of the Rings: War in the North) وحتی نسخه های قبلتر خیلی خوشم اومد(کلا به داستان ارباب حلقه ها علاقه عجیبی دارم )حالا برای این بازی با این نمرات واقعا انتظار برای بازی کردنش سخته.

من که صد در صد میگیرم بازی رو.
حقیقتا اصلا و ابدا حتی به ذهنمم نمیرسید بازی اینجور نمراتی بگیره.
من که از نسخه متوسط قبلی(The Lord of the Rings: War in the North) وحتی نسخه های قبلتر خیلی خوشم اومد(کلا به داستان ارباب حلقه ها علاقه عجیبی دارم )حالا برای این بازی با این نمرات واقعا انتظار برای بازی کردنش سخته.

بازی سه چهار روز دیگه میاد :x احتمالا یکی دورروز زود تر میاد ایران ...
---
دوستان به نظرتون گرافیک بازی خیلی قششنگ نیست؟ طراحی موردور محشر شده ....

بازی سه چهار روز دیگه میاد :x احتمالا یکی دورروز زود تر میاد ایران ...
---
دوستان به نظرتون گرافیک بازی خیلی قششنگ نیست؟ طراحی موردور محشر شده ....
کلا نسخه های قبلی هم گرافیک تعریفی نداشتن.ولی این یکی گیم پلی عالی داره که بار تمام نقاط ضعف بازی رو به دوش میکشه.
واسه من که گرافیک همیشه تو اولویت های بعد از داستان و گیم پلی بوده.
مثلا همین بازی امضام (Kingdoms of Amalur: Reckoning) گرافیک تکنیکی قوی نداشت ولی اینقدر گیم پلی خاص و نابی داشت که منو در به در خودش کرد.:d

کلا نسخه های قبلی هم گرافیک تعریفی نداشتن.ولی این یکی گیم پلی عالی داره که بار تمام نقاط ضعف بازی رو به دوش میکشه.
واسه من که گرافیک همیشه تو اولویت های بعد از داستان و گیم پلی بوده.
مثلا همین بازی امضام (Kingdoms of Amalur: Reckoning) گرافیک تکنیکی قوی نداشت ولی اینقدر گیم پلی خاص و نابی داشت که منو در به در خودش کرد.:d

نه اتفاقا این یکی گرافیکش خیلی خوبه مخصوصا طراحی محیط .... کلا همه چی داره گیمپلی-گرافیک - داستان :d

بنا به گفته ی ign بازی یه جهان باز با گیم پلی عمیق هست .از سیستم مبارزات و کمبوهام فراوان تعریف کردن سایتها :bighug:
خداروشکر شروع قدرتمندی توی مهر هست برای نسل هشتم . تا اینجا که بیشتر بازیا در حد تصورات نبودن اما md قوی ظاهر شده .

بنا به گفته ی ign بازی یه جهان باز با گیم پلی عمیق هست .از سیستم مبارزات و کمبوهام فراوان تعریف کردن سایتها :bighug:
خداروشکر شروع قدرتمندی توی مهر هست برای نسل هشتم . تا اینجا که بیشتر بازیا در حد تصورات نبودن اما md قوی ظاهر شده .

درباره گرافیک چیزی نگفته رفیق؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or