نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2017 Press Conference

منتظر رونمایی از عنوان چه استودیویی در کنفرانس مایکروسافت هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    120
  • نظرسنجی بسته شده است .

The Fade

Winds Howling
کاربر سایت
c81g_img_11699.gif

زمان برگزاری کنفرانس: 22 خرداد سال 1396، ساعت 1:30 بامداد
  • آنچه در پیشِ روست

درست سال پیش بود که فیل اسپنسر در پایان کنفرانس E3 2016، از پروژه‌ای رونمایی کرد که مزایایی بیشتر از توان کنسول‌های کنونی در اختیار بازیکنان و سازندگان قرار می‌دهد؛ مزایایی همچون پشتیبانی از کیفیت 4K واقعی که سخت‌افزاری قدرتمند را طلب می‌کند. رفته رفته مشخص شد که این پروژه، یعنی اسکورپیو، قرار است از خانواده‌ی Xbox One باشد و نه نسلی جدید از کنسول‌های خانگی مایکروسافت و اسپنسر چندین بار در مصاحبه‌های مختلف تأکید کرد که هر چه برای اسکورپیو عرضه شود، برای One هم عرضه خواهد شد اما سوال اینجاست؟ چگونه؟ اختلاف گرافیکی بین این دو کنسول، همین الان بر روی کاغذ بسیار فاحش است و این چالشی خواهد بود که مایکروسافت باید آن را پاسخ دهد. به‌علاوه، این کنسول چه قیمتی خواهد داشت؟ طراحی آن به چه شکل است؟ چه بازی‌هایی در هنگام عرضه قرار است از مزایای اسکورپیو استفاده کنند؟ عنوان جدیدی در راه خواهد بود؟ اصلا نام کنسول چیست؟ از آنجا که در این E3، پروژه اسکورپیو رونمایی کامل دارد، به جواب تمامشان خواهیم رسید؛ آن هم در 90 دقیقه و با متفاوت‌ترین کنفرانس مایکروسافت در این سال‌های اخیر، روبه‌رو خواهیم بود.
  • اخبار
9zr8_untitled-10.jpg

- استودیوی 343i تایید کرده که در E3 امسال حضور خواهد داشت ولی زیاد مشتاق نباشید چون نه خبری از Halo 6 است و نه از نسخه‌ی سالگرد Halo 3! آن‌ها گفته‌اند که «یک چیز کوچک» برای E3 کنار گذاشته‌اند. تیمِ آنلاکد از IGN در این ویدیو گزارش داده که احتمالاً شاهد Halo 5.5 یا به عبارتی Halo 5: ODST خواهیم بود.

wj2j_ssd.jpg

- سکوت خبری Crackdown 3 هم نگران کننده بود و انتظار می‌رفت که این بازی هم به سرنوشت Fable Legend و Scalebound دچار شود ولی با انتشار خبری در چند مدت پیش، متوجه شدیم که Crackdown 3 به عرضه شدن نزدیک است و با این اوصاف، قطعاً در E3 2017 حضور خواهد داشت.

bhj4_refund.jpg

- طبق این عکس که چند وقت پیش لیک شده بود، مایکروسافت قرار است قابلیت بازپس‌گیری پول را به ایکس‌باکس لایو اضافه کند و اگر شما عنوانی را خریداری و فقط دو ساعت از آن را تجربه کردید، می‌توانید طی 14 روز بازی را به صورت دیجیتالی برگردانید و پول خود را تحویل بگیرید. انتظار می‌رود که این قابلیت در E3 امسال، رسما تایید شود.

0ih4_صض.jpg

- مایکروسافت استفاده از نشان تجاری عنوان Scalebound را دوباره تمدید کرده‌است! البته این می‌تواند به این معنا هم باشد که شاید این کمپانی در آینده به ساخت این عنوان برگردد ولی بعضی از کاربران توییتر پا را فراتر گذاشته‌اند و ادعا کرده‌اند که بازی در دست ساخت است توسط یک شرکت نزدیک به مایکروسافت و البته خود این کمپانی هنوز واکنشی نشان نداده که شاید E3 محل خوبی برای اینکار باشد.

تاپیک در حال آپدیت ...

آخرین ویرایش:
این قضیه که مایکروسافت بازی ها رو نزدیک زمان عرضه معرفی میکنه و خیلی فاصله بین معرفی و انتشار نیست، نمیدونم از کجا اومده! :D
همین امشب Crackdown 3 رو داشتیم. بازی ای که 2014 معرفی شد و بیشتر از 3 سال زمان برده تا عرضه.
Sea of Thieves رو داشتیم که 2015 معرفی شد و 2018 میاد.
Cuphead هم اگه اشتباه نکنم 2014 معرفی شد.
یعنی همین امشب سه تا بازی نمایش داده شد که بین اولین معرفی و تاریخ انتشارشون حدود سه سال فاصله هست. دیگه بگذریم از امثال Below. پس فقط سونی این مدلی نیست! :D

اسپنسر گفته قبلا زودتر معرفی میکردیم از این به بعد خبری نیست.منظور اینه که باید یک چیزی از بازیهای 2018 نشون میدادن.عملا هم دیدیم که هیچی از بهار 2018 به اونور معرفی نشد.حالا با فرض اینکه دارن چیزی:))
............................................................

دوتا اتفاق مشکوک کنفرانس برای من : سری اول اسپنسر اومد سرحال بود بعد رفت کلا بی حال شد.فکر کنم جو مثبت ملت نسبت به کنسول را دید رفت پیش خودش گفت خدایا چجوری این همه ایندی را قراره به خورد ملت بدم و آخر سر 499 دلار قیمت بذارم.

دوم هم Crackdown 3 هست که اگه نمایش تکمیلی نیاد من میتونم مطمئنم شم که خبری از اون انفجارها نخواهد بود. (احتمالا کلا Cloud حذف شده باشه)

بهترین سیاستی که اسپنسر میتونست اجرا کنه بزاره سونی بخاطر تعداد زیاد نمایش سانس مایکروسافتم بگیره بجاش دوتا بازی مولتی پلتفرم حق تبلیغشو میگرفت ارزشش از کل چهل و خورده بازی امشب برای آینده مایکروسافت بیشتر می‌شد!:D

خب متاسفانه به نظر میاد مایکروسافت جهت گیریش رو نشون داد. حداقل به من که نشون داد و اصلا از این رویه ای که پیش گرفته خوشم نمیاد.
این وضعیتی که مایکروسافت توش گیر کرده یه کنفرانس عالی هم نمیتونست خارجش کنه، رسما باید بهترین کنفرانس تاریخ E3 رو برگزار میکرد تا یه تکونی بخوره.
به نظر میاد مایکروسافت راه خودش رو پیدا کرده. تمرکز اصلیش رو داره از سمت هاردکور گیمرها، یواش یواش میبره یه سمت دیگه. هر سال، تعداد بیشتری هاردکور گیمر از مایکروسافت ناراضی میشن. این نشونه خوبی نیست.

پ.ن: Splinter Cell چی شد این وسط!؟ :| لعنت بهت یوبی سافت اگه فردا تو کنفرانس خودت معرفی نکنی :|

X
منو ياد جدش ميندازه :دي
البته وضعش از جدش هم خراب تره باز جدش هيلو افسانه اي رو داشت
اين بيچاره يتيم هست اين همه قدرت و پتانسيل اونوقت بايد Minecraft رو 4k اجرا كنه =))
خدايي ترولمون كردن با اين كنفرانس

Sent from my iPhone using Tapatalk

چی باید گفت. من پول x1x رو می خواستم کنار بزارم اگه NG چیزی معرفی می شد اما. دریغ از یک بازی. حیف.
متاسفانه تصمیمات غلط مدیران بخش گیمینگ مایکروسافت تو برحه های مختلف باعث شده بخش xbox تبدیل به black sheep بشه. مدیرای ارشد نه می خوان مثل گذشته‌ هی پول بریزن توش نه هم که از بازی می خوان بکشن کنار. در واقع یه safe route انتخاب کردن که در مقابل سونی ای که همه نگاهشو برده سمت گیم دست خالی جلوه می کنن.

حداقلش اینه به واسطه اومدن x1x که ساپورت بهتری از پرو هم می شه توسط سازنده های TP .

٢ گيگ حجم نتمون به فنا رفت سر اين كنفرانس
ما رفتيم بخوابيم خدا از سرتون نگذره با اين كنفرانستون

این دو گیگ در مقابل اون 500دلار که چیزی نیست
پس تا عرضه X، راحت بخوابید

واقعا دنیای گیم باید مدیون سونی و بازی های انحصاریش باشه.به شخصه اگر سونی دیگه انحصاری نمیساخت من از دنیای گیم خداحافظی میکردم.
واقعا برای کنفرانس مایکروسافت ناراحت شدم و یک جورایی از دنیای گیم هم زده شدم با نمایش بازیهاشون!!!
به نظرم ضعیف شدن مایکروسافت به ضرر دنیای گیم هست.از ان ور دست سونی خیلی باز میشه و به خوبی میتونه مانور بده هم از جهت مثبت هم منفی
به هر حال حالم گرفته شد امشب
امیدوارم سونی از ضعیف شدن مایکروسافت مغرور نشه و همینطور به ساختن بازیهای انحصاری با کیفیت ادامه بده.شب خوش

من موندم اون شاسكولايي كه تو كنفرانس براي هر چيزي دست ميزدن و هورا ميكشيدن كيا بودن
من بودم هو ميكردم به فيل

منصوریان رو می شناسی؟ شومن بزرگ فوتبال ایران؟:دی اونم یه سری لیدر داره هر گندی که می زنه... لیدراش تشویقش می کنن...
در واقع من هر موقع منصوریان رو می بینم انگار اسپنسر رو دیدم و برعکس...:دی

این کنفرانس آب پاکی بود که روی بخش گیم ماکروسافت ریخته شد دقیقا همین رفتار ها رو سر موبایل های لومیا و ویندوز فون دیدم و کم کم باید شاهد پایان کار بخش گیم ماکروسافت باشیم

• Like
Reactions: sadegh93 and kiya

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or