نه. همه انحصاری ها(!) رو قبلش و موقع پخششون گفت exclusive این رو گفت Available.Dr4 انحصاري پلتفورم ماكرو معرفي شد؟
اونایی که انحصاری بودن میگفت exclusive ولی D4 رو فقط گفت available بعید میدونم انحصاری باشهآره فکر کنم. چون وقتی داشتن بازی رو نمایش میدادن همه چی انحصاری PC و X1 بود.
بازی خفن مفن میره برای اسکور پیو ............
این کنسولا فعلا برای خودشون خوشن دور همی و مایکرو و سونی عملا جیب مبارک همگی ما رو به صورتی کاملا محترمانه خالی کردن .........
دمشون گرم خدایی عجب دزد های محترمی هستن![]()
يني عاشق افتخاري هستم كه به خودشون ميكنن سر اين موضوع هم!بازی خفن مفن میره برای اسکور پیو ............
این کنسولا فعلا برای خودشون خوشن دور همی و مایکرو و سونی عملا جیب مبارک همگی ما رو به صورتی کاملا محترمانه خالی کردن .........

اسکورپیو هم Xbox One محسوب میشه. چتد بار تایید کردن که هر بازی بیاد روی XBone , XB1S و Scorpio اجرا میشه.بازی خفن مفن میره برای اسکور پیو ............
سوپرایز نداره که وقتی رییس کمپانی اومده میگه تو e3 چیزی نمیگیم بعد نشون بده خودشو زیر سوال میبره!همینجوریش سر دوتادوتا کنسول دادن همشون مسخره کردن مارو اینجوریم بخواد حرف خودشو زیر سوال ببره کسی ترم براش خرد نمیکنه دیگه!یه چیزی رو توجه کردین ؟ از عمد قیمت ندادنمیخوان ببینن سونی چه قیمت گذاری ای میکنه بعد تصمیم گیری کنن . درسته ممکنه حتی قدرتاشون یکی نباشه طبق شایعات درست
ولی سونی خیلی در زمینه شایعات برعکس عمل کرده . ایندفعه ریسک نکردن . اندرو هاوس هم ممکنه صبح غافلگیرمون کنه و زودتر از موعد معرفیش کنه
من از خوشحالی برم تو افق