نمایشگاه/رویداد Microsoft's E3 2016 Press Conference

شما از 10 به کنفرانس چه نمره‌ای می‌دهید؟

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• 0

Results are only viewable after voting.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
cmj38nbvguatvhqrbh3s.gif

xfoimedudur6pa6os2jd.png

6srtbe1871x75hr72opc.png

Thank You

آخرین ویرایش:
کنفرانس جالب بود ولی حیف که خیلی چیزاش لیک شده بود | یعنی همش لیک شده بود حتی همین اسکورپیو هم لیک شده بود لعنت به هر چی لیک هست :D
این قابلیت یکی شدن استور ها و کراس پلتفرم ها واقعا فوق العاده است

خب دقیقا همون چیزی شد که فکرش رو میکردم . بازی های X1 رو به صورت Native 4K اچرا میکنه و تجربه واقعی VR بدون افت کیفیت.
یعنی واسه اونایی که میخوان از VR استفاده کنن و TV 4K دارن چیز خوبیه .
دقیقا چیزی هم که من هم فهمیدم همین بود ! یعنی یه جورایی بین نسلی هست و بازی هاش با xone دقیقا یکی هست ولی با کیفیت 4k نیتیو و 60 فریم که خب با اون قدرت ممکنه . دقیقا neo هم قراره همین کار رو انجام بده مثلا

• Like
Reactions: « Lions Gate »
دوستان یه سوال . الان این بازیهایی که بعدا برای Scorpio میاد تو کنسول one معمولی هم اجرا میشه مثل ps4 neo؟ یا باید بندازیم دور قدیمیه رو؟

داشت، لو رفته بود! Horizon 3 و DR4 مثلا. منتها همه میدونستیم. حتی برنامه کنفرانس هم لو رفته بود و مشخص بود الان چی میاد معرفی میشه.
بابا خب هورایزن 3 و دد رایزینگ که سوپرایز نیست! مسلم بود ساخته میشن.

دقیقا برنامه کنفرانس بود و نفهمیدم اون big game و Big Game ها چی بود!! همون برنامه بود!

همین؟ تموم شد؟ بازی جدیدی خفنی این وسط مسطا نبود؟ بود؟ نبود!
ای بابا
بازی خفن مفن میره برای اسکور پیو ............ :))

این کنسولا فعلا برای خودشون خوشن دور همی و مایکرو و سونی عملا جیب مبارک همگی ما رو به صورتی کاملا محترمانه خالی کردن .........

دمشون گرم خدایی عجب دزد های محترمی هستن =)):-j

نیم ساعت اولیه رو از دست دادم یعنی مهم ترین نمایش ها.برم اونهارو ببینم.

برای یک ساعت بعدی Scalebound و Halo Wars 2 عالی بودن.همه اش رو ببینم نظرم رو میگم

کسی دقیق میدوه زمانو کی گفتن؟یسال یا 6 ماه؟
خب اگه 6 ماهه که هیچی دیگه کنسولو بازیارو بفروشیم بره دوماه دیگه کلی بازی میاد که 6 ماه بعدش باید همونارو دوباره پول بدیم با کنسول جدید لول!نبود خلاقیت و حماقت کمپانیا و بازیچه شدن گیمرا!

آقا ما نفهمیدیم این tekken واسه ویندوز میاد یا نه؟:-/
اگه بیاد که کنفرانس یکی از کنفرنس های موندگار برای من میشه :دی
Gears 4 و Horizon 3 هم نمایششون عالی بود و اون قابلیت کراس پلی روشون خیلی خوب بود.
در کل با کنفرانس حال کردم :دی

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
کنفرانس خیلی خوب بود، فقط اگه یکی دوتا دیگه انحصاری جدید که لو نرفته باشه هم معرفی می کردن بهترین کنفرانس چندسال اخیر میشد، مشکلش همین نبود سورپرایز بود فقط، در کل راضی بودم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or