70 درصد دلیل فروش کم xb نسبت به ps همین بحث رزولوشن،سخت افزار و این چرندیات بود...حالا مایکروسافت میاد اول نسل جدید رو 4k مانور میده که قدرت تبلیغاتی بیشتری داشته باشهدیگه ...
خب اگه مایکرو به 1440p راضی بشه و دست سازنده رو باز بذاره که خیلی هم عالیه اتفاقا من با PCم اکثر بازیهارو 1440p اجرا میکنم با اینکه مانیتورم 1080p ه و اختلاف واقعا به چشم میاد
ولی ترس من از اینه که مایکرو سازنده هارو مجبور کنه که رو Scorpio فقط بازی 4k ران شه که خب در این حالت معلومه که بازی ای که رو نئو 1080p60 اجرا میشه ، روی Scorpio با 4k60 اجرا نمیشه ... تفاوت gpu ِ این 2 در بهترین حالت 50% میخواد باشه درحالی که واسه اجرای بازی رو 4k به 3 الی 4 برابر قدرت بیشتر نیازه
این جا هست که یا سازنده مجبور میشه از جزئیات و گرافیک بزنه یا بازی رو 30 فریم تحویل بده (که بازهم بعیده از گرافیک زده نشه)
دقیقا حرف من هم همینه
الان مایکروسافت کلا تعداد خیلی محدودی استودیو داره که پتانسیل تحویل گرافیک وحشتناک دارن
درحالی که Sony این هارو داره که هر کدوم تو زمینه گرافیک جزو تاپ های صنعت هستن:
Guerrilla Games - Santa Monica - Naughty Dog - Sucker Punch - polyphony digital - Bend Studio - Quantic Dream ...
بعلاوه کنسول جدید هم GPU اش قوی تر از نئو خواهد بود. هم 4 گیگابایت رم با بیشتر خواهد داشت.هم کل 12 گیگ رمش بیشتر از 100 GB/s ریت بیشتر خواهد داشت.واحدهای محاسباتی به تعداد 28 تا بیشتر خواهد داشت. CPU قدرمندتری خواهد داشت.کلا قدرتش به جرات شاید 100 درص بیشتر خواهد بود نه 50.
دقیقا حرف من هم همینه
الان مایکروسافت کلا تعداد خیلی محدودی استودیو داره که پتانسیل تحویل گرافیک وحشتناک دارن
درحالی که Sony این هارو داره که هر کدوم تو زمینه گرافیک جزو تاپ های صنعت هستن:
Guerrilla Games - Santa Monica - Naughty Dog - Sucker Punch - polyphony digital - Bend Studio - Quantic Dream ...
تا حالا که این Third-Party ها واسه مایکرو کارِ خاصی نکردنالبته مایکروسافت کلا سابقه زیادی تو همکاری با استدیو های ترد پارتی داره و همیشه بازیهای انحصاریش به استدیو های فرست پارتیش محدود نمیشد + در حال حاضر هم با این سیاست جدید عرضه بازیهای انحصاری روی PC دست مایکروسافت برای همکاری و جذب استدیو های ثالث خیلی بیشتر از قبل باز شده.
خوده اسپنسر یعدش دوباره مصاحبه کرد و حرفش رو پس گرفتمطمعنا 100% نخواهد بود ولی اصلا حتی اگر فرض بگیریم که 200% قویتره از NEO (!) باز هم نمیتونه رو 4k همون گرافیک و فریم ریتِ Neo رو بده
این رو که دیگه قبول دارید؟
بزرگترین نگرانی من ، از همین حرف اسپنسر هست که میگه اگر TV FHD دارید Scorpio براتون کاری نمیکنه ... خب اگر فردا روز کنسول عرضه شد و همه بازیها 1080p60 بود باز یک موج راه میافته که عاقا چیشد پس قرار بود همه چی "True 4K" باشه که ...
اگر هم قرار باشه 4k بازی بدن هم باز یک عده با Neo مقایسه میکنن و میگن "عه این بود این همه 4k 4k ؟؟ این که رو neo گرافیکش بیشتره... "
من خودم خیلی خیلی دوست دارم Xbox پا به پای Playstation پیش بیاد ولی با این سیاست ها و حرف های نسنجیده همین طور Xbox داره اعتبارشو از دست میده متاسفانه ...
گرافیک RYSE عالی نبود ؟؟!!!تا حالا که این Third-Party ها واسه مایکرو کارِ خاصی نکردن
Crytek با Ryse بود که نتیجه رو دیدیم چی بود
Remedy این همه با مایکرو همکاری کرد و QB رو تحویل داد (از نظر من بازی خوبی بود) که اون هم متاسفانه Fail شد و درحال حاضر هم که دارن بازی Multi-Platform میسازن
Crystal Dynamics با RotTR بود که اون هم نمیشه انحصاری به حساب آوردش چون واسه PS4 هم داره میاد
Insomniac با SO تقریبا موفق بود که الان دیگه برگشته به سونی و R&C رو ساخت که موفقیتش از SO بیشتر بود و الان هم که داره Spiderman رو واسه PS4 میسازه
نگفتم گرافیک رایز بد بود اتفاقا تو زمان خودش بهترین بودگرافیک RYSE عالی نبود ؟؟!!!![]()
مطمعنا 100% نخواهد بود ولی اصلا حتی اگر فرض بگیریم که 200% قویتره از NEO (!) باز هم نمیتونه رو 4k همون گرافیک و فریم ریتِ Neo رو بده
این رو که دیگه قبول دارید؟
بزرگترین نگرانی من ، از همین حرف اسپنسر هست که میگه اگر TV FHD دارید Scorpio براتون کاری نمیکنه ... خب اگر فردا روز کنسول عرضه شد و همه بازیها 1080p60 بود باز یک موج راه میافته که عاقا چیشد پس قرار بود همه چی "True 4K" باشه که ...
اگر هم قرار باشه 4k بازی بدن هم باز یک عده با Neo مقایسه میکنن و میگن "عه این بود این همه 4k 4k ؟؟ این که رو neo گرافیکش بیشتره... "
من خودم خیلی خیلی دوست دارم Xbox پا به پای Playstation پیش بیاد ولی با این سیاست ها و حرف های نسنجیده همین طور Xbox داره اعتبارشو از دست میده متاسفانه ...
تا حالا که این Third-Party ها واسه مایکرو کارِ خاصی نکردن
Crytek با Ryse بود که نتیجه رو دیدیم چی بود
Remedy این همه با مایکرو همکاری کرد و QB رو تحویل داد (از نظر من بازی خوبی بود) که اون هم متاسفانه Fail شد و درحال حاضر هم که دارن بازی Multi-Platform میسازن
Crystal Dynamics با RotTR بود که اون هم نمیشه انحصاری به حساب آوردش چون واسه PS4 هم داره میاد
Insomniac با SO تقریبا موفق بود که الان دیگه برگشته به سونی و R&C رو ساخت که موفقیتش از SO بیشتر بود و الان هم که داره Spiderman رو واسه PS4 میسازه
این الان یه خبر بود دیگه سورپرایز شدن نشدن نداره که!الان سورپرایز شیم؟![]()