پس الان PS4 NEO که قرار هست زودتر از SCORPIO بیاد نشان از ضعف PS4 هست . اتفاقا اگر با حرف و منطق شما بریم جلو سونی بیشتر خودش را ضایع کرده ! چون مایکرو به صراحتا نسل بعدی را شروع میکنه و میان نسلی نیست ولی سونی داره کنسول میان نسلی عرضه میکنه با اطلاعاتی که ازش هست .
بعد جون خودت اونجایی که من نوشتت را درشت کردم گفتی به شدت کم آورده میتونی این به شدت را به من نشون بدی ؟ یعنی لازمه اینجوری اغراق بشه رو کلمه ؟
نسل قبل PS3 خودتون که تا 7 سال بازیهای مولتی روی 360 بهتر بودند .
اون تفاوتی که 3 سال اول PS3 با 360 داشت خیلی بیشتر از تفاوت این نسل X1 با PS4 هست . این نسل هنوز تو 3 سال اول هستیم از طرفی شما میبینی که تفاوت بازی های مولتی روی X1 نسبت به PS4 خیلی کمتر از سالهای اولش هست اگه نیست من رو توجیه کن ؟!
در مورد DX12 عزیز قرار نیست تا اپدیتش اومد یدفعه چرخه بچرخه و تفاوت را ببینی ! انجین یه بازی باید از اول روی API مخصوص خودش کدنویسی بشه که بتونی تاثیرش را ببینی خیلی از بازیها دارن ویژگی های DX12 را فقط شبیه سازی میکنند .
بالا QB را به مسخره احساس میکنم 720 نوشتی ولی میتونی بری تعریف تمجید هاش را ببینی بعد نمیدونم بازیش کردی یا نه افکتهایی که داخل بازیش هست فوق العاده زیاد و سنگین هست فیزیکش هم فوق العادست به نظرت مثال خوبی برای DX12 نیست ؟!
اخر سال هم قرار هست گیرز 4 بیاد گرافیکش را پسند کردی ؟ به نظرت چطوریهاست ؟ به نظرت الان X1 به شدت کم اورده ؟ چرا ؟
بازیهای انحصاریه X1 کاملا نشون دادند که X1 همون سخت افزاری هست که مایکرو انتظارش را داشت اگر اینطور نیست بفرما ؟
حدود 2 ماه دیگهببخشید یه سوال؟
Xbox one S کی ریلیز میشه؟
بابا این بدبخت دیگه با چه زبونی باید به ملت بفهمونه که این نسل 9 هست؟!آقا یکی بیاد برای من این قضایا رو توضیح بده. یکی بگه کودوم رو باور کنیم؟
“Scorpio is a 6 teraflop gaming machine, which will be a great gaming machine for true 4K gaming, giving you a native 4K frame buffer so you can see games in all their beauty,” Xbox’s Phil Spencer said. “Or if developers want to use those 6 teraflops in other ways they’re free to do that.”
الان میدونید چقدر اختلاف گرافیکی میتونه بوجود بیاد این وسط؟ سازنده نخواد 4K بسازه و همون 1080 رو بسازه با گرافیک بالاتر بسیار شدید، باز هم به نظرتون این حرف که، «اگه تلویزیون 4K ندارید این کنسول به دردتون نمیخوره» معنی داره؟
آقا یکی بیاد برای من این قضایا رو توضیح بده. یکی بگه کودوم رو باور کنیم؟
“Scorpio is a 6 teraflop gaming machine, which will be a great gaming machine for true 4K gaming, giving you a native 4K frame buffer so you can see games in all their beauty,” Xbox’s Phil Spencer said. “Or if developers want to use those 6 teraflops in other ways they’re free to do that.”
الان میدونید چقدر اختلاف گرافیکی میتونه بوجود بیاد این وسط؟ سازنده نخواد 4K بسازه و همون 1080 رو بسازه با گرافیک بالاتر بسیار شدید، باز هم به نظرتون این حرف که، «اگه تلویزیون 4K ندارید این کنسول به دردتون نمیخوره» معنی داره؟
شما فعلا نگران این باش که نسل 9 ـتون خیلی دیرتر شروع بشهدعوا سر چیه؟
واقعا مشخص نیست اسپنسر داره نسل نهم رو با کره و روغن و چرب کردن آروم آروم میکنه تو حلق فن هاش!؟اونم فقط بعد ۴-۵ سال!
پ.ن:هنوز این بلا سر ما نیومده فعلا نمیتونید بگید سونی هم همینه!![]()
والا نیما من یادم نمیاد تو هیچ وقت جلو من کم اورده باشی !یعنی واقعا فکر کردی من بُنیه ی جوونیم رو دارم که بیام با تو بحث کنم ؟!!!!!!![]()
آدم خیلی چیزا دلش میخواد اما به چه قیمتی؟شما فعلا نگران این باش که نسل 9 ـتون خیلی دیرتر شروع بشهبه هر حال این قضیه گرافیک بالاتر در مورد بازی های مولتی پلتفرم هم وجود داره و خواه ناخواه آدم دلش میخواد بازی با گرافیک بالاتر رو بره!
البته اینو بگم من از زود شروع شدن نسل بعد اصلا خوشحال نیستم چون این نسل واقعا بازی به درد بخور خیلی کم داشتیم، ولی کاری هم نمیتونم انجام بدم
![]()
خودت هم اخر نوشتت گفتی دیگهشما فعلا نگران این باش که نسل 9 ـتون خیلی دیرتر شروع بشهبه هر حال این قضیه گرافیک بالاتر در مورد بازی های مولتی پلتفرم هم وجود داره و خواه ناخواه آدم دلش میخواد بازی با گرافیک بالاتر رو بره!
البته اینو بگم من از زود شروع شدن نسل بعد اصلا خوشحال نیستم چون این نسل واقعا بازی به درد بخور خیلی کم داشتیم، ولی کاری هم نمیتونم انجام بدم
![]()