پس الان PS4 NEO که قرار هست زودتر از SCORPIO بیاد نشان از ضعف PS4 هست . اتفاقا اگر با حرف و منطق شما بریم جلو سونی بیشتر خودش را ضایع کرده ! چون مایکرو به صراحتا نسل بعدی را شروع میکنه و میان نسلی نیست ولی سونی داره کنسول میان نسلی عرضه میکنه با اطلاعاتی که ازش هست .Quantum Break ؟!!!!!! 720p ؟!!!! الان رسیده به PS4 ؟!!!!
دیگه خود مسئولین ارشد Xbox هم میدونن که X1 بشدت کم آورده وگرنه عمرا به این زودی یه چیزی مثل Scorpio با این همه اختلاف پردازشی رو ارائه نمیکردن .
جدا نمیفهمم چرا دارین سر مایکرو خالی می کنین؟!این داره با اکوسیستم خودش ور میره
کسی که اول تو این خط قدم گذاشت سونی بود،دمش هم گرم.من که راضیمولی اگر مشکل دارین برین از اون انتقاد کنید
همون قدر که شما خودتونو با حرفای مدیرهای سونی گول زدین که برا ps4 neo بازی انحصاری نمیده کسایی هم که xbox دارن گول میزنن
در مورد اسپسنر و dx 12 هم که همیشه گفته بود تاثیر داره روی x1 ولی نه در حدی که روی pc داره.تفاوت هم از سال های بعد میبنید که میشه گفت 2016 و 2017 میشه
حداقل اینکه به بازی های که نشون دادن میشه امیدوار بود که رو همین نسل میشه تجربشون کرد
یک مورد دیگه، به نظرم اگر مایکرو می خواست میان نسلی بده اسمشو میزاشت xbox one scorpio
بهتر خودتون رو گول نزنین،با یک کنسول کاملا نسل بعدی طرفیم![]()
الآن سونی کجا قید اون 40 میلیون کاربر PS4 رو زده دقیقاً؟؟؟اینا بایدم بگن که انحصاری نداره! وگرنه از همین الان فروش one به صفر میرسه و همه منتظر اسکورپیو می مونن! شما خودت در نظر بگیر دیگه! اگه اسکورپیو اومد و pc گیمینگ بعد از یه مدت از نظر بصری وتکنولوژیکی پیشرفت زیادی کرد (طوری که اسکورپیو به واسطه بازی های مشترک با one در رقابت با pc به مشکل خورد) واقعا فک می کنی مایکروسافت معطل One می مونه تا یه وقت حرفای قدیمش نقض نشه؟ همین الان سونی برای عقب نموندن از pc قید اون 40 میلیون کاربر PS4 رو زده اون وقت شما فک می کنی مایکرو قید one رو نمی زنه؟؟؟
Xbox One Scorpio Won’t Do Anything For Non-4K TV Owners « GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog
ظاهرا اسکورپیو فقط برای 4k توجیه داره
دوست عزیز تو این صنعت یه چیزی خیلی واضحه و اون اینه که هیچ وقت حرف هیچ کسی رو جدی نگیر! مگه سونی نبود که میگفت PS3 بازیهاش قراره 120 فریم باشه؟ یا اینکه ارتش آمریکا اومده کلیPS3 خریده باهاش ابر رایانه درست کنه؟ مگه مایکرو نمی گفت ما امسال سونی رو می کشیم؟ یا اینکه روی one قراره بازی هایی در حد آواتار ببینیم؟ و ... این شرکت های معظم با فریب دروغ های زیادی رو گفتن! حالا شما واقعا به حرف مایکرو اعتماد داری؟؟؟ من که ندارم!الآن سونی کجا قید اون 40 میلیون کاربر PS4 رو زده دقیقاً؟؟؟
ضمناً مایکروسافت نمیاد اعتبار خودشو خراب کنه... وقتی میگه که بازی انحصاری نداره، یعنی نداره دیگه. اگه انحصاری داشته باشه، کلاً به 30-40 میلیون نفر که X1 عادی دارن نمی تونه بازی بفروشه و انگار نسل بعد رو آغاز کرده. خب ملت ببین رکب خوردن بیل گیتس رو با بیلی آشنا می کنن و جای اسکورپیو میرن سمت سونی و نه اینکه باز بچسبن به مایکرو!
یک سوال،چرا منو QUOTE کردی؟شاید ویندوز مال ماکروسافت باشه ولی PC که ویندوز روی اون اجرا میشه همیشه یک رغیب برای کنسولها بوده و همیشه این جنگ بین کنسول و PC برای فن ها ادامه داشته بعد یک هو ماکرو به واسطه ویندوز به زور می خواد این دوتا رو با هم آشتی بده اونم در حالی که فن های XBOX اصلا راضی نیست.
حالا شاید شما و دوستانتون روشن فکر هستین و بحث فن رو مسخره می دونید و فکر و خیال خودتون رو میکنید ولی این فن ها هستن که ماهیت هر چیزی رو مشخص میکنن و بهش ارزش میدن نه کاربران عادی که چند صبای میان و میرن هر چیزی تو این دنیا فن ها و طرفدارهای خودش رو داره و با هم رغابت میکنن از نوشابه گرفته تا خودرو و تیم ورزشی و حتی مذهب الان اینکه ماکرو اومده و داره دوتا رغیب رو با هم مخلوط میکنه مثل این می مونه استقلال و پرسپولیس هر دو مال وزارت ورزش هستن و یک هو وزارت تصمیم بگیره اینها رو با هم مخلوط کنه! شاید تیم قوی تری از توش در بیاد ولی آیا طرفدار ها چه واکنشی نشون میدن؟
یعنی الان با این مشخصاتی که داره، قویترین نیست؟البته همین شعار قویترین کنسول تاریخ هم خودش یه تبلیغه که ملت رو بکشونه طرف خودش!قویتر نسبت به چی خب؟PS4 و X1?کنسولای نسل هشتم که خب غضنفرم میدونه!
بهتر بود این حرفو زمان معرفی PS جدید یا تو E3 بعدی میزدن!کاری ندارم شایعات PS جدید چی میگن اسمش شایعس به هرحال ولی پس فردا این قویتر دراد که احتمالش هست باز میشه مثل شعارهای اول این نسل که X1 تکه و بهترین مکان برای بازی کردن و فلان!تو عمل ثابت کن برادر من سرمون از شعار یه نسله پره!
قویترین که خب مشخصه نیاز به گفتن نبود!نسبت به کنسولای نسل قبل و الان خب نیازی به گفتن بود؟شعاره الکیه دیگهیعنی الان با این مشخصاتی که داره، قویترین نیست؟![]()
خودت جواب خودتو میدی،احتیاجی نیست من چیزی بگمقویترین که خب مشخصه نیاز به گفتن نبود!نسبت به کنسولای نسل قبل و الان خب نیازی به گفتن بود؟شعاره الکیه دیگه
کنسول جدید از قدیمیا قویتره حالا بیاد تو کنفرانس با جمله بزرگ وسط تصویر بزنه این مثلا شد ویژگی مثبت؟با دیدن این جمله قراره شور عرفانی تو خریدار بوجود بیاد؟ا'رم منظور ps جدیده که من حریفو ندیده چجوری دربارش قضاوت میکنم؟
منظورم اینه مایکروسافت بجای این شعار دادناش چه تو این نسل چه تو نسل جدید کار خودشو بکنه که پس فردا اتفاقی افتاد نمونه توش.من هنوز شعار بنده خدارو یادمه که میگفت I Want To Win This Generation لول