ヽ(。_°)ノ Death may be my only freedom کاربر سایت May 4, 2016 #1 Thank You آخرین ویرایش: Jun 14, 2016 Reactions: g4m3r, Demon.Hunter, arshia78 و 75 کاربر دیگر
Donger کاربر سایت Jun 13, 2016 #707 نوشته شده توسط Cloud Strife: همین؟ چرا تریلر تکراری نشون دادن؟ بیشتر... به مرض اعتقاد داری؟ EA کلا مریضه، توی کتفرانس خودشم چیزی نشون نمی ده Reactions: morteza75, RealMadrid C.F. and Cloud Strife
نوشته شده توسط Cloud Strife: همین؟ چرا تریلر تکراری نشون دادن؟ بیشتر... به مرض اعتقاد داری؟ EA کلا مریضه، توی کتفرانس خودشم چیزی نشون نمی ده
Cloud Strife Loyal Member Jun 13, 2016 #709 داره درباری ویژگی هایی که به X1 اضافه میشه صحبت میکنه. از جمله کورتانا روی X1 و بکگراند میوزیک
D@SHR3ZA کاربر سایت Jun 13, 2016 #712 نوشته شده توسط m.d.makan: بابا امون بدین نفس بگیریم بیشرفها بیشتر... بفرما نفس بگیر
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Jun 13, 2016 #713 Clubs Looking for groups Arena 3 قابلیت جدید Xbox Live
Cloud Strife Loyal Member Jun 13, 2016 #714 Arena خیلی باحاله. میشه دوستامون رو به رقابت تو هرچی حال کردیم دعوت کنیم
HL2-GF کاربر سایت Jun 13, 2016 #715 25 دقیقه اول کنفرانس رو از دست دادم ! یعنی یادم رفته بود :confuse: گیرز چطور بود ؟
m.d.makan کاربر فعال Jun 13, 2016 #716 عالی واقعا همه چیش عالیه مایکرو. کار برا سونی واقعا سخت شده، اونم اگه همینطوری باش ه پس ما چقدر خوشبختیم
عالی واقعا همه چیش عالیه مایکرو. کار برا سونی واقعا سخت شده، اونم اگه همینطوری باش ه پس ما چقدر خوشبختیم
Cloud Strife Loyal Member Jun 13, 2016 #717 نوبت ماینکرفت شد ایول! میشه با هرکسی روی هر پلتفرمی بازی کنی و به شخصی که هاست میشه یه سرور اختصای داده میشه. ایول!
نوبت ماینکرفت شد ایول! میشه با هرکسی روی هر پلتفرمی بازی کنی و به شخصی که هاست میشه یه سرور اختصای داده میشه. ایول!
I iMahmoud کاربر سایت Jun 13, 2016 #719 همگی سلام متاسافنه جاییی هستم که نتونستم کنفرانس رو دنبال کنم کنسول جدید ماکروسافت معرفی شد ؟ اسلیم یا ارتقا یافته
همگی سلام متاسافنه جاییی هستم که نتونستم کنفرانس رو دنبال کنم کنسول جدید ماکروسافت معرفی شد ؟ اسلیم یا ارتقا یافته