ヽ(。_°)ノ Death may be my only freedom کاربر سایت May 4, 2016 #1 Thank You آخرین ویرایش: Jun 14, 2016 Reactions: g4m3r, Demon.Hunter, arshia78 و 75 کاربر دیگر
Dinosaur Loyal Member Jun 13, 2016 #691 به جان خودم اون دختر جیغ جیغوی کنفرانس Bethesda رو اینجا هم آوردن! Reactions: morteza75, Mr. Children, Silent Siren و 2 کاربر دیگر
Donger کاربر سایت Jun 13, 2016 #694 نوشته شده توسط Dinosaur: به جان خودم اون دختر جیغ جیغوی کنفرانس Bethesda رو اینجا هم آوردن! بیشتر... دقیقا همینه، یکمی جون نداره فقط Reactions: morteza75 and Dinosaur
نوشته شده توسط Dinosaur: به جان خودم اون دختر جیغ جیغوی کنفرانس Bethesda رو اینجا هم آوردن! بیشتر... دقیقا همینه، یکمی جون نداره فقط
Cloud Strife Loyal Member Jun 13, 2016 #696 داره میگه BF1 داینامیک ترین BF یی هست که تا الان ساخته شده. از جمله آب و هوای متغییر و... که دیشب هم گفتن Reactions: morteza75, bayern_vahid and PoPEye
داره میگه BF1 داینامیک ترین BF یی هست که تا الان ساخته شده. از جمله آب و هوای متغییر و... که دیشب هم گفتن
Dinosaur Loyal Member Jun 13, 2016 #701 دوباره همون تریلر دیروز BF1! اگه اشتباه نکنم توی کنفرانس EA هم دو بار پخشش کردن و میخوان یه کاری کنن که دیگه قشنگ حفظ بشیم! ولی انصافاً تریلر عظیمیه! Reactions: Cj_sa, morteza75 and RealMadrid C.F.
دوباره همون تریلر دیروز BF1! اگه اشتباه نکنم توی کنفرانس EA هم دو بار پخشش کردن و میخوان یه کاری کنن که دیگه قشنگ حفظ بشیم! ولی انصافاً تریلر عظیمیه!
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Jun 13, 2016 #703 گرافیک BF1 از تخیلی هم یه چیزی اونوتره غیر قابل هضمه