Microsoft X10 Expo

Dreadlord

کاربر سایت
سلام!

این تاپیک را برای اخبار، تریلرها، معرفی ها و مسائل مربوط به نمایشگاه X10 مایکروسافت زدم.

xbox360logo2.jpg

نمایشگاه قبلی یعنی X06، در سپتامبر سال 2006 و در شهر بارسلونا برگزار شد. در آنجا بود که برای اولین بار Halo Wars , PGR4 و Banjo-Kazooie معرفی شدند. X07 هم قرار بود برگزار شود که نهایتا توسط مایکروسافت کنسل شد تا این که یکی دو ماه پیش برگزاری X10 تایید شد.

این نمایشگاه فردا شب و فقط به مدت چهار ساعت در شهر سن فرانسیسکو برگزار خواهد شد.
به نظر می رسد امسال X10 بسیار پربار خواهد بود و اهمیت زیادی برای مایکروسافت خواهد داشت.

بازیهای Alan Wake, Crackdown 2, Fable III, Halo: Reach, Splinter Cell Conviction, Final Fantasy XIII و ... در X10 نمایش داده خواهند شد.
به نظر می رسد Natal هم در این نمایشگاه حضور خواهد داشت و همین موضوع انتظار برای X10 را سخت تر خواهد کرد!

البته با توجه به وضع فعلی (!) دیدن این نمایشگاه به صورت زنده غیر ممکن است و برای مشاهده و دانلود تریلرها و نمایش ها احتمالا باید چند روزی صبر کنیم!

ویرایش:
نمایشگاه ساعت 12:30 شب به وقت ما شروع میشه!

آخرین ویرایش:
میگن انسان موجودیست بس سیر ناپذیر و قانع نشو :biggrin1: حقیقت داره .
خب این به دلیل اینه که sc یه تریلر 20 دقیقه ای نشون داده ولی alan فقط یه چند دقیقه . میخواستی چی بشه مثلا ؟:biggrin1:
من که نگفتم بد بود. میگم جو زده نشدم:دی یعنی مثلا بیام اینجا هی به به و چه چه کنم!
در ضمن اینی که من دیدم هم 3 دقیقه و خورده ای بود از SC.:confused: بقیش رو ندیدم!
میخوای Civil Wars راه بندازی؟:دی

این تریلری که من از sc دیدم 2-3 دقیقه بود کدومش 20 دقیقس؟!!! راستی اول تریلر عجب جای باحالی بود!موندم سم رفته اونجا واسه چیکار و میتونه کارش رو تموم کنه یا نه چون انگار وسط کارش بود که...

میگن انسان موجودیست بس سیر ناپذیر و قانع نشو :biggrin1: حقیقت داره .
خب این به دلیل اینه که sc یه تریلر 20 دقیقه ای نشون داده ولی alan فقط یه چند دقیقه . میخواستی چی بشه مثلا ؟
دوست عزیز هرکس نظری داره و نظرش برای خودش محترمه، جو تاپیک رو بهم نزنید. :d

ما كه شاد شديم شما رو نميدونم , خيلي منتظر اين x10 بودم .
peter M هم مارو شاد كرد :
مولینیو چیزی درباره ارتباط بازی و Natal نگفت ولی فقط اشاره کرد: " من نمیگم Natal در بازی وجود نداره، اما در اون حد هم نیست که یه سری تصور میکردند!"
خيلي شاد شديم , اون يك سري منم جزوشون بودم فك ميكرم واسه بازي كردن fable بايد جلوي tv بال بال بزنيم!!
بعد یه سوال!
چرا HUD که گفته بودن زرده دوباره آبی شد؟
حالا واقعا چرا , چيزي نگفتن دربارش؟؟ خبر زرد شدنشو خودت گفتي آقا بابك

آقا پس اين SC چرا اينقدر كم بودش؟!!!
مگه نبايد چند دقيقه اول بازي باشه؟؟!!!
اگه هم ميشه لينك تريلرهاي Halo و SC رو روي يه جاي درست حسابي مثل مديا فايري جايي بزارين برام
مرسي!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or