Microsoft X10 Expo

Dreadlord

کاربر سایت
سلام!

این تاپیک را برای اخبار، تریلرها، معرفی ها و مسائل مربوط به نمایشگاه X10 مایکروسافت زدم.

xbox360logo2.jpg

نمایشگاه قبلی یعنی X06، در سپتامبر سال 2006 و در شهر بارسلونا برگزار شد. در آنجا بود که برای اولین بار Halo Wars , PGR4 و Banjo-Kazooie معرفی شدند. X07 هم قرار بود برگزار شود که نهایتا توسط مایکروسافت کنسل شد تا این که یکی دو ماه پیش برگزاری X10 تایید شد.

این نمایشگاه فردا شب و فقط به مدت چهار ساعت در شهر سن فرانسیسکو برگزار خواهد شد.
به نظر می رسد امسال X10 بسیار پربار خواهد بود و اهمیت زیادی برای مایکروسافت خواهد داشت.

بازیهای Alan Wake, Crackdown 2, Fable III, Halo: Reach, Splinter Cell Conviction, Final Fantasy XIII و ... در X10 نمایش داده خواهند شد.
به نظر می رسد Natal هم در این نمایشگاه حضور خواهد داشت و همین موضوع انتظار برای X10 را سخت تر خواهد کرد!

البته با توجه به وضع فعلی (!) دیدن این نمایشگاه به صورت زنده غیر ممکن است و برای مشاهده و دانلود تریلرها و نمایش ها احتمالا باید چند روزی صبر کنیم!

ویرایش:
نمایشگاه ساعت 12:30 شب به وقت ما شروع میشه!

آخرین ویرایش:
شاید با حرف زیاد متوجه نشوید ولی در عمل خیلی فرق داره! اینجوری روی مسائل تکنیکی باید خیلی بیشتر کار بشه. یه بازی مثل MW2 کلی صحنه سینمایی داره که هربار هم برید همونها رو میبینید. پس سازندگان میتونند خیلی رو طراحی همون صحنه ها کار کنند. ولی در Halo این مدل صحنه ها رو خودتون باید به وجود بیارید و همش Realtime است، پس سازنده ها باید هزاران جنبه مختلف رو در نظر بگیرند و طراحی کنند.

احسنت .
یه نکته بسیار با ارزش که کسی در سری halo متوجهش نیست که باعث میشه از گرافیک بازی خورده بگیرند . اگه این چیزا را بدونند به راحتی متوجه میشن که همین گرافیک که تو تصاویر دیده میشه یعنی شاهکار با اینکه خودم بارها اشاره کردم زبونم مو دراورد به خدا .
اینا نمیدوند که تو بازی های خطی که اسم نمیبرم تمام اتفاقات صد بار هم بازی را از اول بری همینه که هست را با چقدر کلک میتونند برات جالب نشون بدند .
یادمه تو halo3 تو یه محیط بزرگ بودم که باید تو اون محیط یه ربات بزرگ را نابود میکردیم اون مرحله را من 4 بار رفتم تو هر بار انفجارات و اتفاقات بسیار متفاوت می افتاد . تو یه صحنه بود که هم زمان چندتا وسیله نقلیه فکر کنم 3 تا بودند با برخورد بهم منفجر شدند و از بالا سر من رد شدند به قدری زیبا اتفاق می افتاد سوار اون جیپه که بودم هر دقیقه ممکن بود یه اتفاق نا خواسته بی افته 100 بار هم محیط را دور بزنی تمام اتفاقات یکی شبیه به هم نیست . کلا بازی اینطوره ناخواسته و خواسته ممکنه 100 ها اتفاق جالب بی افته که اصلا انتظارش را نداری . این طور چیزها را اگه حساب کرد میشه فهمید که بانجی چقدر وظیفه سختی در عهده داره .
من هر روش که شده خواستم این چیزه را برای بعضی ها روشن کنم . حالا که تو هم گفتی واقعا خوشحالم که میبینم که تو هم متوجهی .
بعضی ها گرافیک بازی را با تابلو و یا عکس دیجیتالی اشتباه میگیرن و نگاه میکنن که کدوم طبیعی تره و اون را انتخاب میکنن بی خبر از این که این انتخاب تو محیط real time بازی که از هزاران تکنیک میشه استفاده کرد و حتی کلک بسیار متفاوت تره .

به قول خودت بابک جان تریلر چیزهایی رو میتونه نشون بده که عکس عمرا نمیتونه!
پس ما هم منتظر یه تریلر هستیم !

آخرین ویرایش:
از این لینک هم صحبتهای Lionhead درباره Fable III رو میتونید ببینید که از گیم پلی بازی هم یه چیزایی نشون میدن. (البته ویدیو بالایی مربوط به Fable III است!)
http://www.lionhead.com/Diaries/Default.aspx

مولینیو در مصاحبه ای با GS گفت:" Fable III فقط درباره قدرت است! ما میخواهیم که شما در این بازی احساس قدرت کنید!"
Fable III بدون HUD شما را در نقش یک پادشاه قرار میدهد.
مولینیو چیزی درباره ارتباط بازی و Natal نگفت ولی فقط اشاره کرد: " من نمیگم Natal در بازی وجود نداره، اما در اون حد هم نیست که یه سری تصور میکردند!"

ویرایش:
20 دقیقه اول Splinter Cell Conviction

نسخه Collector's Edition از Splinter Cell

63961_SplinterCellConviction-CollectorsEdition-PC-01_normal.jpg

Splinter-Cell-Conviction-Collectors-Edition-Details.jpg

آخرین ویرایش:

نمیدوم ببینم یا نه:دی البته اگه لینک دانلود داری بزار یه کاریش میکنم:p
کامنت هاش دیوونم کرد :(

Still super pumped for this.. it's gonna be great.

I am pumped for this game! It looks like it is going to be very awesome and I cant wait to find a solid bud to play co-op with. Concerned that it has been bumped back from it's February 23rd release date though :- (

Man this game could be a potential game of the year from the looks of things.

single player looking solid, they just need to announce the multiplayer which really is the deal breaker for me...

this game looks amazing!! i think i might pre-order (im not one for purchasing single player games)

if u do noy get Splinter Cell Conviction for the 360 you should dieeeeeeeeeeee. this game looks awesome and u know it.

دیوونه شدم رسما :((

OMG!
عجب چیزیه!چقدر پیشرفت کرده نسبت به اون اول!
واقع این یعنی SC.
خیلی کلنجار رفتم با خودم!اخر نتونستم خودمو کنترل کنم و دیدم!:دی
شک نکنید جز 3-4 تا بازی سال میشه!:دی
دیگه دارم مطمئن میشم از این بابت.

آخرین ویرایش:
منم همین الان دیدم!
خیلی سعی کردم جلوی خودم رو بگیرم چیزی نگم ولی نشد:دی
من معمولا زیاد جو زده نمیشم (حتی با تریلر AW هم خیلی جو زده نشدم!) ولی این یه چیز دیگه بود:دی
خیلی سینمایی بود. گرافیک بازی واقعا بهتر از قبل شده. از همه لحاظ. انیمیشن های سم یکی از بهترین هایی است که تو این نسل دیدم!
به شدت پیشنهاد میشه ببینید.

من معمولا زیاد جو زده نمیشم (حتی با تریلر AW هم خیلی جو زده نشدم!) ولی این یه چیز دیگه بود:دی

میگن انسان موجودیست بس سیر ناپذیر و قانع نشو :biggrin1: حقیقت داره .
خب این به دلیل اینه که sc یه تریلر 20 دقیقه ای نشون داده ولی alan فقط یه چند دقیقه . میخواستی چی بشه مثلا ؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or