Microsoft X10 Expo

Dreadlord

کاربر سایت
سلام!

این تاپیک را برای اخبار، تریلرها، معرفی ها و مسائل مربوط به نمایشگاه X10 مایکروسافت زدم.

xbox360logo2.jpg

نمایشگاه قبلی یعنی X06، در سپتامبر سال 2006 و در شهر بارسلونا برگزار شد. در آنجا بود که برای اولین بار Halo Wars , PGR4 و Banjo-Kazooie معرفی شدند. X07 هم قرار بود برگزار شود که نهایتا توسط مایکروسافت کنسل شد تا این که یکی دو ماه پیش برگزاری X10 تایید شد.

این نمایشگاه فردا شب و فقط به مدت چهار ساعت در شهر سن فرانسیسکو برگزار خواهد شد.
به نظر می رسد امسال X10 بسیار پربار خواهد بود و اهمیت زیادی برای مایکروسافت خواهد داشت.

بازیهای Alan Wake, Crackdown 2, Fable III, Halo: Reach, Splinter Cell Conviction, Final Fantasy XIII و ... در X10 نمایش داده خواهند شد.
به نظر می رسد Natal هم در این نمایشگاه حضور خواهد داشت و همین موضوع انتظار برای X10 را سخت تر خواهد کرد!

البته با توجه به وضع فعلی (!) دیدن این نمایشگاه به صورت زنده غیر ممکن است و برای مشاهده و دانلود تریلرها و نمایش ها احتمالا باید چند روزی صبر کنیم!

ویرایش:
نمایشگاه ساعت 12:30 شب به وقت ما شروع میشه!

آخرین ویرایش:
اوه اوه نگو اون قدر دوست دارم یه Perfect Dark جدید معرفی کنن ولی به نظرم حیفه باید تو e3 بگن . در عوض به جاش یه gears of war جدید معرفی کنن و نماییش را بذارن واسه e3 :biggrin1:
اون Perfeck dark zero احتمالا remakeباید باشه! فکر نمیکنم نسخه جدیدی بسازن!شماره یکش رو خیلی خیلی افراد کمی تجربه کردن-موقع لانچ کنسول عرضه شدن همین چیزارو همداره!ولی امتیازات خوبی گرفت!

از G S هم 9 از 10 گرفت

-منم بی خیال تجربه کردنش شدم-ترسیدم دلم رو بزنه-این بهترین فرصته:love:

-منم بی خیال تجربه کردنش شدم-ترسیدم دلم رو بزنه-این بهترین فرصته
من 2 ماه پیش بازی کردم.فوق العاده بود(به نسبت لانچ گیم های X360 )
واقعا تعجب میکنم چرا مایکرو به فکر ساخت دنباله واسش نیست!

http://www.gamertagradio.com/forums/showthread.php?p=77089

تکراری+جدید!1 دقیقست
A W
خوف کنید:biggrin1:

yes-allright

-برای بار چندم دیدم!خیلی خوف اوره!3 ماه رو دووم بیاریم خوبه:دی
البته اصل کار مونده-این تبلیغ برای کلکتور ادیشن هست

امشب رفیقمون بهمون حال داد!منم دارم با VP ن همه جا رو میبینم-چشمام از هیتلر درومده:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or